- Regjistruar më
- Shkurt 22, 2024
- Mesazhe
- 7,054
- Pëlqime
- 734
Sthash gje une te dhash dorenKishe dyshime ti?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Sthash gje une te dhash dorenKishe dyshime ti?
Mi jepdo ti jao une 40 ti besh 100 se na lodhe![]()
Me informo per cdo rast, s'du ta humb kete shans
si i do me kart apo ne dor?Mi jep![]()
Absolutisht poMe informo per cdo rast, s'du ta humb kete shans![]()
Me money gramsi i do me kart apo ne dor?![]()
E po ste vin 40 me money mban komision ajoMe money gram![]()
Ca emrash do thuj ska ca thot do vej emrin e vet se timin se ve dotNuk o dhe aq realisteemrat si tha e trremi Mignonne i boni presjon
![]()
Qorre do behem une, dmth jam bere
Pertej shakave me peqejn syzet kur ja shoh dikujt se di se do duken tek une![]()
Hahahahahha
Unë në forume të tjera pikërisht prej këtyre lloj njerëzish jam larguar se nuk i honeps dot.ti me ben me shume te qesh nga te gjithe me kete pafajsin tende
ke te martuar plot ketu dhe neper forume te tjera ku ju forumoni,ka te divorcuar ka nga ata/ato qe shtiren te burri/gruaja per dashuri te pafundme dhe pastaj vin ketu dhe shprehin dashurin platonike te germave te grat e tyre imagjinare,ka nga ato mama qe kur futen ketu perveshin menget dhe harrojn bebat por behen beba per vete,,,,etj etj po ti jam kurioze te di sa vite ke neper forume?
Jam celozee si e do kte pa muuu ;pCafe asgje tjeter mos u trem![]()
E mbyllem kete teme tashmeUnë në forume të tjera pikërisht prej këtyre lloj njerëzish jam larguar se nuk i honeps dot.
Këtu kam 4 muaj dhe nuk di të dhëna personale për njerëzit e as nuk i pyes se nuk më takon.
Pak veta njoh që më parë. Dhe prapëseprapë nuk kam parë sjellje të ekzagjeruara këtu.
Pastaj se çfarë jete të dyfishtë bëjnë njerëzit, unë nuk mund ta di dhe as më takon të bëj gjykatësin.
Shumicën nuk e njoh me këto nofka dhe shpesh më dalin njerëz që nuk kam folur ndonjëherë me ta.
Të më falësh për paditurinë time![]()
Ti sjeCa emrash do thuj ska ca thot do vej emrin e vet se timin se ve dot![]()
Te quhesha pedofil me ty e tprisja sa tmbushje 18 vjeco jete para ca vitesh do quheshe pedofil ahahhahahahahhahahah
Po kam
Pengu yt?
Sa kom shtremet je hahahs at hunden di hund pinoku e ke at kok si koke qep ncncnvE le te bjere shiun, ca ti boj se ndaloj dot
Mbani cader hapur kur ka shi?
Bast qe sme shef ketueee kshu kane thene dhe te tjere ;p
dhe ktu jane![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.