Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Jo më chit-chat në çdo temë

opo mire kjo po dhe e merrnim situaten me te qeshur,vetem me vinte per te qeshur kur fliste,ajo qeshte pas meje. Pz kur e mendoj mua te shtepis do me kishin hequr nga trungu familjar e te vrisja veten pstj😂😂
Me shoqe të tilla budallepsesh. Lëre çfarë lodhesh. Ta zgjidhi vetë tarallakja 😂

Me shoqe të tilla budallepsesh. Lëre çfarë lodhesh. Ta zgjidhin vetë tarallaket 😂
Me mek fare ajo se e shpjegon me shpirt e ben zerin lot dhe une vetem qeshja😂😂
Imagjino i thash te ven te shtepia jote e ti thon ata te bankes eshte e jona tn shtepia sepse kshu kshu ajo qesh une qesh😂😂😂
Uee sjemi mire

Me mek fare ajo se e shpjegon me shpirt e ben zerin lot dhe une vetem qeshja😂😂
Imagjino i thash te ven te shtepia jote e ti thon ata te bankes eshte e jona tn shtepia sepse kshu kshu ajo qesh une qesh😂😂😂
Uee sjemi mire
Ti qesh me hallin e saj se lajthite edhe ti. Unë nuk e di çfarë ka këtu për të qeshur 😅

e di por po zbusja cik situaten me shaka une😂
Asaj nuk i duhet zbutur situata, por i duhet folur seriozisht që të shkojë e të lajmërojë familjen.
E di që i the qindra herë por bëj sa të mundesh se në fund të fundit ti ke edhe jetën tënde, përgjegjësitë e tua.
Ajo nuk është fëmijë kopshti e ti nuk je edukatore që të edukosh atë.

Asaj nuk i duhet zbutur situata, por i duhet folur seriozisht që të shkojë e të lajmërojë familjen.
E di që i the qindra herë por bëj sa të mundesh se në fund të fundit ti ke edhe jetën tënde, përgjegjësitë e tua.
Ajo nuk është fëmijë kopshti e ti nuk je edukatore që të edukosh atë.
Une te thash,te isha si ajo sdo kisha marr kurre kredi per pushime,i thash e ter ato here ti thoshte familjes se saj se sa me shume dite kalojn aq me keq por tani ajo po pret nje vendim nga gjykata

Une te thash,te isha si ajo sdo kisha marr kurre kredi per pushime,i thash e ter ato here ti thoshte familjes se saj se sa me shume dite kalojn aq me keq por tani ajo po pret nje vendim nga gjykata
Pse ca ka te marresh kredi per pushime

Shoqja eshte shume borxh me banken e ka hall per vendimin qe do i japi zyra e gjykates
ceshtja paska shkuar ne permbarim dmth,por qe te arri ceshtja deri atje duhet nje kohe relativisht e gjate,dhe pyetja eshte qe shoqja jote pse deri me sot nuk i ka dhen nje zgjidhje? ndermjetsim me banken dmth?
sigurisht qe do ta mesojn familjaret tani kete ceshtje pasi nuk mund te fshihet ne momentin qe futet permbarimi ne mes dhe ceshtja eshte e hapur me seancat gjyqsore,,,masat nuk do jen ekstreme (sigurisht ne varesi te shumes)plus te viteve te cilat kane arritur nje % interesi te majme.
Beji te fala shoqes prej meje i thuaj nese je me pak fat masa qe do caktohet per ty do jete pune vullnetare ne bashkine e ish Lali Erit me nje fshese ne dore duke pastruar rruget per disa muaj,sigurisht vullnetarisht.
do jete black list ne cdo banke per nje kohe te gjate duke e refuzuar si te parregullt.

ceshtja paska shkuar ne permbarim dmth,por qe te arri ceshtja deri atje duhet nje kohe relativisht e gjate,dhe pyetja eshte qe shoqja jote pse deri me sot nuk i ka dhen nje zgjidhje? ndermjetsim me banken dmth?
sigurisht qe do ta mesojn familjaret tani kete ceshtje pasi nuk mund te fshihet ne momentin qe futet permbarimi ne mes dhe ceshtja eshte e hapur me seancat gjyqsore,,,masat nuk do jen ekstreme (sigurisht ne varesi te shumes)plus te viteve te cilat kane arritur nje % interesi te majme.
Beji te fala shoqes prej meje i thuaj nese je me pak fat masa qe do caktohet per ty do jete pune vullnetare ne bashkine e ish Lali Erit me nje fshese ne dore duke pastruar rruget per disa muaj,sigurisht vullnetarisht.
do jete black list ne cdo banke per nje kohe te gjate duke e refuzuar si te parregullt.
Po e kishte marr permbarimi,epo sna le baboon ne te shlyejm borxhet se do goja shume. Ku i vjen me per kredi asaj aman

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back