Mos u largo me, ka pune plot ketej dhe jemi rehat , une se nderroj sikur gjithe boten te ma dhurojne prz.Jo mi sjam atje, kam qen por tani sjam![]()
Uroj te jeni te gjithe mire

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mos u largo me, ka pune plot ketej dhe jemi rehat , une se nderroj sikur gjithe boten te ma dhurojne prz.Jo mi sjam atje, kam qen por tani sjam![]()
FaleminderitMos u largo me, ka pune plot ketej dhe jemi rehat , une se nderroj sikur gjithe boten te ma dhurojne prz.
Uroj te jeni te gjithe mire![]()
Une si shof fare as me dalin ne tik tok se i heq direkt,emision put@nash
Mos e ke per bigun mdkt
E mi per bigun se u ngatrrovaMos e ke per bigun mdkt![]()
Uaaaa cfare femreeee pa pik egoje mjer shtepia. Se kuptoj si vjen cik zor nga vetja. E pe kte? Turpi ZotitE mi per bigun se u ngatrrova
Se kam pare si i ngjith atij pranej![]()
Fiks per zotin kjo me doli edhe mua, kjo e uli veten shum me kte tipin!Uaaaa cfare femreeee pa pik egoje mjer shtepia. Se kuptoj si vjen cik zor nga vetja. E pe kte? Turpi Zotit
View attachment 176161
Aty bëhet gjithçka veç për të bërë pak bujë që të mbahen mend e të bëhen pjesë e showbizit.Uaaaa cfare femreeee pa pik egoje mjer shtepia. Se kuptoj si vjen cik zor nga vetja. E pe kte? Turpi Zotit
View attachment 176161
Mjer mjer mjer e nese e ka zgjedhur per loje ,po luan shume peshtirshem. Shajn e cunat pale jan ber femrat pz u ka humbur vlera fare. Femra eshte e brisht e perkedhelur e lozonjare jo si kto dhit*** mos tkish kamera e kishte perdhunu çunin![]()
Ka zgjedhur menyren me te shemtuar per tu berAty bëhet gjithçka veç për të bërë pak bujë që të mbahen mend e të bëhen pjesë e showbizit.
Te mbahet mend per çfare?? Nese jane ata per tu mbajt mend sdi cte them.Aty bëhet gjithçka veç për të bërë pak bujë që të mbahen mend e të bëhen pjesë e showbizit.
Le te jete edhe per loje, ajo si femer u flliq edhe jo vetem ajo.Mjer mjer mjer e nese e ka zgjedhur per loje ,po luan shume peshtirshem. Shajn e cunat pale jan ber femrat pz u ka humbur vlera fare. Femra eshte e brisht e perkedhelur e lozonjare jo si kto dhit
Ti kujton se një ajo ka shumë zgjedhje? Kjo është çfarë di të bëjë, aq ia pret mendjaKa zgjedhur menyren me te shemtuar per tu ber
Thjesht të mbahet mend si personazh që pastaj ta thërrasin në show të tjerë më vonë, t'i marrin intervista, t'i japin ndonjë emision për të prezantuar. Gjëra si këtoTe mbahet mend per çfare?? Nese jane ata per tu mbajt mend sdi cte them.
Ata jan shembulli me i keq qe po na japin!
FIks, ata kte din te bejn ne jeten e tyre nuk turprohen!Ti kujton se një ajo ka shumë zgjedhje? Kjo është çfarë di të bëjë, aq ia pret mendja![]()
Vari lesht dinjitetit dmthThjesht të mbahet mend si personazh që pastaj ta thërrasin në show të tjerë më vonë, t'i marrin intervista, t'i japin ndonjë emision për të prezantuar. Gjëra si këto![]()
Ai emision kudo në gjithë botën u jep pjesmarrësve një famë të pamerituar sepse nuk bëjnë ndonjë gjë me vlerë aty përveç se krijojnë konflikte e bëjnë drama artificiale.Te mbahet mend per çfare?? Nese jane ata per tu mbajt mend sdi cte them.
Ata jan shembulli me i keq qe po na japin!
Te kam lexu disa here qe perpiqesh ta ofendosh Younn.Sa qenke munduar te thuash dicka por sorry ske then asgje. Ne fjalin time nuk ka askund nje “ ne” dhe sa i perket chatit nuk dij cfar behet as nga i bjen. Last seen im esht i hapur per kedo dhe mund ta shohesh sa kohe shpenzoj un ktu ndyshe nga ti qe duket qe gjith jeten tende e ke te lidhur me chatin & forumin.
Un hyj dhe zakonisht ju bej reply vetem personave qe me citojne ose kur shoh ndonje me cover me xixa dhe vetulla me te holla nga te mijat![]()
Po njerëzit që kanë dinjitet nuk dalin para kamerave të bëhen argëtim për të tjerët.Vari lesht dinjitetit dmth![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.