Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Jo më chit-chat në çdo temë

Ehu prandaj nuk hyj unë në ato ujëra të chatit, se shumë llum është
Por hyn ketu ku jane gati te njejtet antare qe vin nga chati kshuqe njesoj jemi.
Po por ky ka gjuhë me nënkuptime: ti mjelëm thotë, do të jap akullore thotë, nuk i kam fut durt thotë.
I di vetë se çfarë kuptimesh
Sapo re ne gracken e majmunit me duket 🤭

Jo aspak! Rri ku të duash e flit me kë të duash. Ti më citove unë të dhashë fakte.
Normal se nuk do të marr leje ty me kë flas e me kë rri. Gjërat që adresohen në emrin tim u dal unë për zot dhe s'kam nevojë për avokat mbrojtës.
Besoj se u kuptuam qartë!!!

Por hyn ketu ku jane gati te njejtet antare qe vin nga chati kshuqe njesoj jemi.

Sapo re ne gracken e majmunit me duket 🤭
Po për mua nuk ka rëndësi se nga vijnë, por çfarë sjelljesh kanë. Unë e them hapur që nuk i pëlqej e as i përdor nënkuptime të tilla. Secili të bëjë si të dojë.

Normal se nuk do të marr leje ty me kë flas e me kë rri. Gjërat që adresohen në emrin tim u dal unë për zot dhe s'kam nevojë për avokat mbrojtës.
Besoj se u kuptuam qartë!!!
Nuk të kërkova të më marrësh leje, ju drejtova atij që e mendoj njeri banal. Kaq.

Po për mua nuk ka rëndësi se nga vijnë, por çfarë sjelljesh kanë. Unë e them hapur që nuk i pëlqej e as i përdor nënkuptime të tilla. Secili të bëjë si të dojë.
Ne momentin qe nuk ofendon as nuk prek njeri nuk ka asgje te keqe, te pelqen ste pelqen ty eshte pune tjeter.
Te gjithe besoj per shaka hyme ketu seriozitetin kemi ku e shfaqim.

Ju du fort kisha qellim tju beja per te qeshur sadopak jo tju merzit .

Une nuk shoh ndonje te mire ne kto "dashurite" me germa me fal 🤭
Po mirë! Unë nuk të kam shprehur ndonjëherë ndonjë gjë, kështu që mund të jesh e qetë 😊

Po mirë! Unë nuk të kam shprehur ndonjëherë ndonjë gjë, kështu që mund të jesh e qetë 😇
Clidhje ka kjo me mua se na çudite tani? Une jam shum e qete momentalisht 🤩
Por meqense esht vend publik ktu cdo kush jep mendimin e vet. Mos u streso ti 😁

Clidhje ka kjo me mua se na çudite tani? Une jam shum e qete momentalisht 🤩
Por meqense esht vend publik ktu cdo kush jep mendimin e vet. Mos u streso ti 😁
Jep mendimin tënd! Shko te tema e dashurive virtuale, e thuaj ç'të duash por ti këtu po më komenton mua.
Apo jo ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back