Te pyeta tyI mungon forumit se esht plot energji jo mua
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Te pyeta tyI mungon forumit se esht plot energji jo mua
Jo mua jo. Eshte nje antar si gjith te tjeret!Te pyeta ty
atehere kjo eshte simpati kundrejt nje ikone qe ti shef ose tenje opinioni te krijuar,ndersa shoqeria te pakten per mua eshte tjeter forem
Kur të jesh ti një bot, inteligjencë artificiale, atëherë ke të drejtë dhe unë nuk do të të flisja ndonjëherë e s'do kisha asnjë bashkëveprim se do gënjeja veten por unë të konsideroj njeri e jo ikonë, pra kam respekt për identitetin tënd megjithëse virtual dhe anonim. Nuk do të thotë gjë, mund të flasësh me dikë të panjohur e prapë të ofrosh shoqëri përderisa ndeshemi shpesh këtu.atehere kjo eshte simpati kundrejt nje ikone qe ti shef ose tenje opinioni te krijuar,ndersa shoqeria te pakten per mua eshte tjeter forem
Po, na e mbushe mendjenJo mua jo. Eshte nje antar si gjith te tjeret!
Nuk e kuptuar akoma qe sjam aq e dashur sa tme mar malli per sa njerez ka forumi?Po, na e mbushe mendjen
insistoj se me kupton me qarte se cfare dua te them per shoqerin,gjithsesi ca u be sot me ciftin legjendar @Mia dhe @MachiavelliKur të jesh ti një bot, inteligjencë artificiale, atëherë ke të drejtë dhe unë nuk do të të flisja ndonjëherë e s'do kisha asnjë bashkëveprim se do gënjeja veten por unë të konsideroj njeri e jo ikonë, pra kam respekt për identitetin tënd megjithëse virtual dhe anonim. Nuk do të thotë gjë, mund të flasësh me dikë të panjohur e prapë të ofrosh shoqëri përderisa ndeshemi shpesh këtu.
insistoj se me kupton me qarte se cfare dua te them per shoqerin,gjithsesi ca u be sot me ciftin legjendar @Mia dhe @Machiavelli
Po edhe unë dua të them që krijojmë gjithmonë një lloj lidhje emocionale me njerëzit, kjo na bën njerëzorë megjithëse jam i bindur që nuk do njihemi realisht. Unë nuk e kërkoj një kusht të tillë për të qenë i përzemërt me ty.insistoj se me kupton me qarte se cfare dua te them per shoqerin,gjithsesi ca u be sot me ciftin legjendar @Mia dhe @Machiavelli
larg jush syri i keq,po hanit darken mesa pash a te vi dhe une ne mesin tuaj hahahahE bëme plan me @Machiavelli të binim pak qetësi se thashë do na marrin mësysh
Tema: pozitivitet, humor , respekt, tema bukura
JO nuk e kam kuptuarNuk e kuptuar akoma qe sjam aq e dashur sa tme mar malli per sa njerez ka forumi?
Bejm shaka po aq, i lem ketu.
e ka ate veti pinxhua qe te ben per vete hahhahaPo edhe unë dua të them që krijojmë gjithmonë një lloj lidhje emocionale me njerëzit, kjo na bën njerëzorë megjithëse jam i bindur që nuk do njihemi realisht. Unë nuk e kërkoj një kusht të tillë për të qenë i përzemërt me ty.
Ai @Machiavelli veç më fut në telashe mua, kam filluar ta kem frikë , është i tmerrshëm dhe @Mia e do shumë
larg jush syri i keq,po hanit darken mesa pash a te vi dhe une ne mesin tuaj hahahah
Do e kuptosh ndoshta.JO nuk e kam kuptuar
duket qe dashuria juaj eshte e madhe ... aq shume sa @Machiavelli u fokusua totalisht ne ty dhe na harroj ne te tjereve hahahBujrum me gjithë qejf
ishte ideja e @Machiavelli postoje diçka se do thojnë pastaj po këto ku humbën
duket qe dashuria juaj eshte e madhe ... aq shume sa @Machiavelli u fokusua totalisht ne ty dhe na harroj ne te tjereve hahah
na i kthe prap se na mori malliE vërtetë, kështu është kur martohesh fillon e distancohesh nga shoqëria
Po jepja Mignonnes Machiavelin, dhe rrimë pak mënjanë ne, edhe ty do të bien veshët rehat se @Machiavelli thotë 200 llafe në minutëPatjetër do vijë vetëm se do shtohet xhelozia @daniel00 pastaj
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.