- Regjistruar më
- Shkurt 4, 2020
- Mesazhe
- 65,726
- Pëlqime
- 60,564
E gezofsh mendimin tend!e dashur Claa ne radhe te pare te uroj nga zemra te jesh mire ti dhe gjithe te dashurit e tu
e dyta ti dhe une kemi disa kohe pa replika dhe ky ishte mesazhi im i pare me kete tendenc drejt teje por nese deshiron mundem te ta perseris Kush je ti moj xhan te me flasesh dhe te vesh ne diskutim logjiken time per dicka qe une sapo ta thashe e has ne perditshmerin tim ku aty ku jam jane aq Kosovar po aq dhe Shqipetare dhe une si nje femer relativish e pjekur dhe me nje opinion personal gjej nje moment dhe te shpreh ate qe realisht une mendoj per keto dy kultura,eshte mendimi im jo i joti dhe ne fund te dites nese une dua te mendoj se po fluturon nje pat e pjekur ti ske asnje arsye te ma ndryshosh mendimin ne ate lloj forme.
Kosovaret do apo nuk do ti jane shume hapa perpara logjikes se Shqipetareve dhe kjo nuk duhet te jete fyese per nje si ty por duhet te jete shembull qe dhe ti te marresh me te miren e mundshme nga ajo qe une po te shpreh.
nejse eshte si thua ti egzakte ashtu sic e kujton ti nga koha e dikurshme ose sic e shikon ti nga tv ose nga komentet,jo une live.