Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

"Jetë boshe"

Zeus

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Maj 16, 2021
Mesazhe
4,316
Pëlqime
4,108
Fifi me 700 mijë ndjekës, ndërsa Jim Belushi i Holliwood shumë pak, 200 mijë nga gjithë bota

Kreshnik Spahiu ka ironizuar përmes një postimi në rrjetet sociale fenomenin “Big Brother VIP” që ka përfshirë gjithë shqiptarët.
Teksa krahason fansat që ndjekin Fifin dhe ata që ndjekin Jim Belushin, me ironi Spahiu shkruan se 87% e shqiptarëve flenë gjumë vetëm pasi puthet Donaldi me Beatrixin, përndryshe e gdhinë zgjuar.

Postimi i plotë:
Aq komike është situata sa:
– Ismail Kadare ndiqet ka 10.000 njerëz, ndërsa Tea Trifoni ndiqet nga 500.000.
– Fifi pëlqehet nga 700.000 shqiptarë, ndërsa Jim Belushi i Holliwood shumë pak 200.000 nga gjithe bota.

Big Brother Gjermani premier në vitin 2000 u ndoq vetëm nga 5% e gjermanve. Më pas nga 0.7%. Në Shqipëri 87% flen gjumë vetëm pasi puthet Donaldi me Beatrix për ndryshe e gdhinë zgjuar. JETË BOSH
/Pikante

Realitet vertete i hidhur ??? shoqeria jone ska akoma pjekurine e duhur mendoj...jemi si shtet ne periudhen e "adoleshences" ,jemi akoma te e bukura dhe dominantet,kur tpiqemi do shohim te ardhmen dhe realitetin mos them do jemi me vonese..se shumica i kan bere tumin vendit.

Shumm e vërtet edhe të flasim pa doreza!
Njerzit marrin fam sepse ma shum dalin t'zhevshun se t'veshun, sepse asht e modës sipas tyne dhe mburren se jan t'sukeshem pa ba asigja vetm nxerin pjes trupit , dalin në progrmae pa censur, pa etik jo edukative që t'vjen trup me hap tv!
Kan arrit majat pa ba asigja!
Fatnirsht jam njeri që nuk i shikoj kto budalliqe as nuk do i shikoj?....
Jam njeri që m'pëlqen me ndjek programe me tematika tjera!
Siq janê.
Opinion, stop, Top Story, se ato idotësi!

Mjafton të shohësh edhe rrjetet sociale të shqiptarëve me se merren gjithë ditën në web ?
Ben nji p@rdhe nje varileshs i perputhen zien dynjaja dhe rrjetet sociale,
Ben dikush nje bamiresi ose ndihmon dike,hapet nje shkolle se qeth njeri hic.
Se di me kur eshte bere festivali i fundit kombetar per femije...vend karagjoz...njerez karagjoz..qeveri karagjoze...sepse intelektualet jan aq ne minorance sa nuk nxjerin dot koken nga turma tmarin fryme jo me ti japin ide kulure zhvillim ktij vendi.
Artistet spo i permend se 90 % jan per te ardhur keq sa kan degraduar. Plus aq sa jan shtuar nuk ka me as vlere fjala "artiste*
@ZEUS me fal qe ta prisha cik temen po sa here bie fjala te kjo tema e shoqeris tone nuk ndaloj dot se kam mllef. Ai mllef me beri te largohesha nga vendi im dhe nga njerzit e mi

Ben nji p@rdhe nje varileshs i perputhen zien dynjaja dhe rrjetet sociale,
Ben dikush nje bamiresi ose ndihmon dike,hapet nje shkolle se qeth njeri hic.
Se di me kur eshte bere festivali i fundit kombetar per femije...vend karagjoz...njerez karagjoz..qeveri karagjoze...sepse intelektualet jan aq ne minorance sa nuk nxjerin dot koken nga turma tmarin fryme jo me ti japin ide kulure zhvillim ktij vendi.
Artistet spo i permend se 90 % jan per te ardhur keq sa kan degraduar. Plus aq sa jan shtuar nuk ka me as vlere fjala "artiste*
@ZEUS me fal qe ta prisha cik temen po sa here bie fjala te kjo tema e shoqeris tone nuk ndaloj dot se kam mllef. Ai mllef me beri te largohesha nga vendi im dhe nga njerzit e mi
Nuk po prish temë. Por po e rregullon ?
Këto opinione me frymë kritike duhen. E kushdo të bëjë një reflektim në koshencën që ka ...?

Fifi me 700 mijë ndjekës, ndërsa Jim Belushi i Holliwood shumë pak, 200 mijë nga gjithë bota

Kreshnik Spahiu ka ironizuar përmes një postimi në rrjetet sociale fenomenin “Big Brother VIP” që ka përfshirë gjithë shqiptarët.
Teksa krahason fansat që ndjekin Fifin dhe ata që ndjekin Jim Belushin, me ironi Spahiu shkruan se 87% e shqiptarëve flenë gjumë vetëm pasi puthet Donaldi me Beatrixin, përndryshe e gdhinë zgjuar.

Postimi i plotë:
– Fifi pëlqehet nga 700.000 shqiptarë, ndërsa Jim Belushi i Holliwood shumë pak 200.000 nga gjithe bota.

Big Brother Gjermani premier në vitin 2000 u ndoq vetëm nga 5% e gjermanve. Më pas nga 0.7%. Në Shqipëri 87% flen gjumë vetëm pasi puthet Donaldi me Beatrix për ndryshe e gdhinë zgjuar. JETË BOSH
/Pikante
Jete boshe, padiskutim ashtu eshte njerez te varur pas emisioneve pa moral ne thelbin e tyre te cilet shesin dhe blejn gjithcka tjeter pervec kultures dhe dijes. Kengetar tallavaje apo te mirfillt qoft te cilet per klikime dhe fame bejn gjithcka. Fatkeqsisht shqiperia te ecurin perpara e koncepton komplet ndryshe.

Kjo perle e muzikes shqiptare ka vetem 2.9 M klikime.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

klikime te cilat ndonje si puna e kallashit apo Melinda i fiton brenda dites,,padiskutim ato nuk kan ze me te bukur sepse cdo gje e ben teknologjia,por favori i tyre eshte lakuriqsia e cila fatkeqsisht ne vendin ton te hap cdo rruge.

Postimi i plotë:

/Pikante
Fabula...:
Cila esht se un jam rrit me kesulkuqen, borebardhen, me robin e rozin e me xha barken?!
Jam rrit me çufon qe shtynte Tipin ne gabim.
Jam rrit e eduku me lejlek peshkatarin e sidomos me demin "pa brire".
Asgje s'dua vec rritjes se femijes tim si njeri mes njerezve.
Te tjerat do i pershtatet kohes. (Un jo!)
??

Më falni për injorancën.
Kush është Fifi o ky Donaldi e Beatrix ?
Sa mbrapa botës që jam unë lol.?
Euhhh c'i ke ren pikes fiks aty ku duhet:

Ne shqipetaret jemi kurreshtar te shofim se cfar po ndodh ne Filma: Dhe kte gje Top Channel e ka kuptuar me perfektsion, ce Populli yne i tmerruar pas Romancave te huaja eshte po aç i afert me TV-jen dhe jo me realitetin e tyre, eshe me se normale qe ata te prodhojn Donalda e Beatrix-a.

Nese ne shqipetaret merremi me shum me Romancat t'cilat i kemi ose pretendojm ti kemi do ishim me ndryshe si njerz mendoj.

Isha para 2 dite ne nje kafe ku ishte e mbushur shqipetar/e: dhe e gjith kafja po flisnin ca do mendoj
Bora Zemani e cila Percjellet nga 957k Ndjekes Insha'Allah po e shan, ama edhe ajo e ka tradhetu:

Imagjinone kan harru populli yne datelindjet e familjareve te tyre, po i pyte kur i ka lind goca Nora Istrefit e din daten diten kohen ce merrte ate dite dhe sa mysafire ka pasur + DHURATAT.

Buerk ne ca gjendje kemi arrite !

Postimi i plotë:

/Pikante
Eshte per te "shkulur floket" se si kemi degraduar ne nje menyre spektakolare kulturalisht! Nje pjese te fajit per kete gje e ka Media(TV kabllore & digjitale, M sociale). Pronaret e ketyre mediave per t'u pasuruar sa me shume permes Reklamave(ku sa me i ndjekur emisioni aq me i "majme" sponcorizimi i tyre), kane ngritur emisione qe terheqin nje audience kryesisht "mediokre", qe aftesite analitike i kane te dobeta dhe qe jane shume vulnerabel. Ajo (media) e konsideron audiencen si nje "tufe" delesh, e cila "konsumon" cfaredo qe t'i serviresh. Une nuk i ndjek asnje nga keto emisionet dhe as nuk me ha meraku per to, por me vjen keq kur degjoj njerezit qe gjithe diten bisedojne rreth tyre...

Eshte per te "shkulur floket" se si kemi degraduar ne nje menyre spektakolare kulturalisht! Nje pjese te fajit per kete gje e ka Media(TV kabllore & digjitale, M sociale). Pronaret e ketyre mediave per t'u pasuruar sa me shume permes Reklamave(ku sa me i ndjekur emisioni aq me i "majme" sponcorizimi i tyre), kane ngritur emisione qe terheqin nje audience kryesisht "mediokre", qe aftesite analitike i kane te dobeta dhe qe jane shume vulnerabel. Ajo (media) e konsideron audiencen si nje "tufe" delesh, e cila "konsumon" cfaredo qe t'i serviresh. Une nuk i ndjek asnje nga keto emisionet dhe as nuk me ha meraku per to, por me vjen keq kur degjoj njerezit qe gjithe diten bisedojne rreth tyre...
Ke te drejte...une qe ne momenti qe mora vesh ate historine e asaj Teas qe kishte tallur lesht me bet 5mij me gjithe Shqiptaret....thash kush vazhdon shikone kto emisione akoma eshte nen mesataren normale te inteligjences...
Dhe ne si popull kemi goxha mesatare te ulet IQ. Jemi popull shabllon sjemi popull logjik....i bejm gjerat sipas rrymes.
Imagjino vemi votojme...na pyesin. Per ke votuat? Per filanin themi....po pse per ate...po ai me pelqen ose me ate parti jam.
Degjoj ata qe thon Saliu deri ne vdekje...sa me dhimbsen....Edi Rama deri ne vdekje...sa me dhimsen....Ilir meta deri ne vdekje...shume me dhimsen....
Kur te fillojm te llogjikojm si popull do shohim dite te bardha...por me duket shume larg ajo dite.

Paska plas serioziteti pik vikendi ?

Xhiiiii kaaaa J.Belushi ma shaum se Fifi??

Foli Arif Ikmeti ene s'foli mo ?

Ke te drejte...une qe ne momenti qe mora vesh ate historine e asaj Teas qe kishte tallur lesht me bet 5mij me gjithe Shqiptaret....thash kush vazhdon shikone kto emisione akoma eshte nen mesataren normale te inteligjences...
Dhe ne si popull kemi goxha mesatare te ulet IQ. Jemi popull shabllon sjemi popull logjik....i bejm gjerat sipas rrymes.
Imagjino vemi votojme...na pyesin. Per ke votuat? Per filanin themi....po pse per ate...po ai me pelqen ose me ate parti jam.
Degjoj ata qe thon Saliu deri ne vdekje...sa me dhimbsen....Edi Rama deri ne vdekje...sa me dhimsen....Ilir meta deri ne vdekje...shume me dhimsen....
Kur te fillojm te llogjikojm si popull do shohim dite te bardha...por me duket shume larg ajo dite.
Shoku media jo me kot eshte quajtur "pushteti i 4-rt" sepse ka 2 karakteristika dalluese:
1-Permes "manipulimit me informacionin"(bombardimit me lajme, emisione, analiste)Media, mund te ndryshoje perceptimin publik dhe te percaktoje se ne cilen ane do te shkoje pushteti politik;
2-Permes "manipulimit emacional" duke ndertuar programacion qe prek anen emocionale te njerezve(permes emisioneve, show, telenovelave etj) "ndez" Marketingun . Ne momentin kur preket ana emocionale, njerezit e "perthithin" me lehte Reklamen(ku 365 dite u serviren fjalet, " blije me keste te uleta ose 0-ro interes", "super oferte" apo "okazion") dhe rrisin mundesine qe keta njerez te jene bleres potencial.
Media synim te vetem ka rritjen e audiences dhe do t'i servire njerezve cdo lloj programacioni qe mund t'i mbaje "lidhur" mbas televizorit.

Shoku media jo me kot eshte quajtur "pushteti i 4-rt" sepse ka 2 karakteristika dalluese:
1-Permes "manipulimit me informacionin"(bombardimit me lajme, emisione, analiste)Media, mund te ndryshoje perceptimin publik dhe te percaktoje se ne cilen ane do te shkoje pushteti politik;
2-Permes "manipulimit emacional" duke ndertuar programacion qe prek anen emocionale te njerezve(permes emisioneve, show, telenovelave etj) "ndez" Marketingun . Ne momentin kur preket ana emocionale, njerezit e "perthithin" me lehte Reklamen(ku 365 dite u serviren fjalet, " blije me keste te uleta ose 0-ro interes", "super oferte" apo "okazion") dhe rrisin mundesine qe keta njerez te jene bleres potencial.
Media synim te vetem ka rritjen e audiences dhe do t'i servire njerezve cdo lloj programacioni qe mund t'i mbaje "lidhur" mbas televizorit.
Se kam me median..se media ashtu eshte gjithandej....e kam me ne njerzit qe sjemi hic selektiv....dhe na bejn top lecke dhe per gjera banale.

Fatkeqësisht eshte mese e vertet vleresohet injaroca jo personi me vlere

Se kam me median..se media ashtu eshte gjithandej....e kam me ne njerzit qe sjemi hic selektiv....dhe na bejn top lecke dhe per gjera banale.
Shok, eshte e veshtire ta kapesh "manipolimin", duhet te kesh "natyre" dyshuese per nje gje te tille...

Po e jap dhe nji mendim t'fundit për ket javë ?...
Çfar populli jena, dhe çfar logjike kemi! Ma randsi jy ka dhan Borës me Donald.
Se vrasja e 8 vjeçarit!
Fatkeqsi e madhe do thoja, asht me ndje mēshir për shqiptarët!
Varfëri ekstreme ka, saqë prind ka lan fmin e vet pa kopësht deri në 5 vjeç.
Pamundësi me ja ble disa libra që nuk bajn ma shumë se 10 mijë lek!
Ka familje që kan hanger buk dhe shiqer poooi në 2021 tonn dashtun!
E ne flasim budalliqe!
Sa i përket sala ,Edi jan dushk për gogla!
Unë nuk jm me asnjeni .
Se këmbët e mija , më mbajn fort , e puna jeme m'ban mua, aftësit e mija!
Asht fatkeqsi me jetu ktu!

Po e jap dhe nji mendim t'fundit për ket javë ?...

Çfar populli jena, dhe çfar logjike kemi! Ma randsi jy ka dhan Borës me Donald.
Se vrasja e 8 vjeçarit!
Fatkeqsi e madhe do thoja, asht me ndje mēshir për shqiptarët!
Varfëri ekstreme ka, saqë prind ka lan fmin e vet pa kopësht deri në 5 vjeç.
Pamundësi me ja ble disa libra që nuk bajn ma shumë se 10 mijë lek!
Ka familje që kan hanger buk dhe shiqer poooi në 2021 tonn dashtun!
E ne flasim budalliqe!
Sa i përket sala ,Edi jan dushk për gogla!
Unë nuk jm me asnjeni .
Se këmbët e mija , më mbajn fort , e puna jeme m'ban mua, aftësit e mija!
Asht fatkeqsi me jetu ktu!
E drejte gjithe ajo qe ke then...??

Shok, eshte e veshtire ta kapesh "manipolimin", duhet te kesh "natyre" dyshuese per nje gje te tille...
Tpakten pak logjike duhet ta perdorim..se mbetem ne vend numero..e mbajm veten dhe popull me histori te lavdishme por e keqa na ka ardhur nga vetja gjithmone...tradhtit na kan ardhur nga vetja gjithmon..thjesht genjejm veten...
Sa mire arriti nta njihte ai Faik Koncia por askush sja vuri re ne ato qe tha ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back