Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Jeni dakort me kte aforizem?

Nuk i ka fajet atdheu, por populli që e meriton atë që ka përzgjedhur. Ndaj dikush zgjedh edhe të ikë me trup, ndonse shpirti do i ngelet gjithmonë atje!
E kam then saher peshku qelbet ne tru. E ne si Popull sdim te marrim vendime e vuajme pasojat.
Ne Shqiperi per fat te keq nuk ka shtrese te mesme . O jan njerez qe sdin sa lek kan ose jan qe mezor nxjerrin muajin. Ata Qe sdin sa kan jan kokat qe drejtojne dhe i pin gjakun atyre qe skan.
Pra si pret te behet ai vend ?ku dhe votat vidhen? Ku ska ligj ? Ska mjekesi?
Ku studentet mbarojne studimet e skan vende pune se dhe ato pak vende i marrin ata Qe kan lekun?
I ngelet vetem ta braktisin ate vend si thot aforizma me lot ne sy .
Jan te thella problemet mjere ata Qe duan te bejn dicka e skan forcen kaq mund te them
Un nga ktu ku jam .

E kam then saher peshku qelbet ne tru. E ne si Popull sdim te marrim vendime e vuajme pasojat.
Ne Shqiperi per fat te keq nuk ka shtrese te mesme . O jan njerez qe sdin sa lek kan ose jan qe mezor nxjerrin muajin. Ata Qe sdin sa kan jan kokat qe drejtojne dhe i pin gjakun atyre qe skan.
Pra si pret te behet ai vend ?ku dhe votat vidhen? Ku ska ligj ? Ska mjekesi?
Ku studentet mbarojne studimet e skan vende pune se dhe ato pak vende i marrin ata Qe kan lekun?
I ngelet vetem ta braktisin ate vend si thot aforizma me lot ne sy .
Jan te thella problemet mjere ata Qe duan te bejn dicka e skan forcen kaq mund te them
Un nga ktu ku jam .
Kam shumë për të thënë, por jam në mungesë kohe për forum.
Mirë se lexohemi.

Sado te mira te na ofroj nje vend i huaj, mbetet po i huaj. Neve qe jetojme jashte Shqiperise mundohemi dhe shikojme vetem anen e mire te ketij vendi. Mundohemi ti marim te miren dhe e jetojme ate.
Nese largohemi nga diku, e bejme per nje jete me te mire, dhe nese kete jete me te mire nuk e kemi, nuk e shikojme si mundesi Shqiperine. Sado e keqe te jete, sado njerez negativ te kete, ngrohtesine qe ndjejme kur kthehemi nuk do e ndjejme kurre ketu ku jemi.

View attachment 119762

————-

Po. Pse?
Jo. Pse?

Un mendoj qe nga atdheu iken per nje jete me te mire po nuk braktiset kurre.

p.s me trishtoj kjo thenie Qe me mjes ...
Jepni mendimet tuaja e diskutim te mbare miq .

Jo dhe aq, sepse ishte Zef Pllumbi ai që e shkroi, kushedi si ka qene koha atehere.
Atdheu eshte atje ku kemi lere.

@Jupiter666 a i pe lajmet sot ça ndodhi ne fshatrat e elbasanit ? I mbyllen punen asaj se ishte démocrate e kishte ber fushate. Nuk behet ai vend jo .:(

Atdheu gjithkujt, eshte aty ku ka shpirtin.
Tjerat jane thjeshte patriotizem!

Cfare?
Nuk e kuptova te lutem?
mbaj mend te kem lexu dicka te Dante Aligheri ne ate fjali qe solle ti dmth fjalen “patriotizem” por sjam shume i sigurte, them kte sepse kam shkruar dicka ne lidhje me patriotizmin te cilen shkenca metodike historike e sjell si koncept te epokes se romanticizmit, ndersa i pari qe ka fole per Atdhe dhe patriotizem ka qene Dante, per te heq dyshimet gjoja qe konceptet atdhe ishin te epokes romantike …ect

mbaj mend te kem lexu dicka te Dante Aligheri ne ate fjali qe solle ti dmth fjalen “patriotizem” por sjam shume i sigurte, them kte sepse kam shkruar dicka ne lidhje me patriotizmin te cilen shkenca metodike historike e sjell si koncept te epokes se romanticizmit, ndersa i pari qe ka fole per Atdhe dhe patriotizem ka qene Dante, per te heq dyshimet gjoja qe konceptet atdhe ishin te epokes romantike …ect
Jo, ashtu e ndjeva dhe e thashe?

jo se di, por nuk me impresionon ma asgje, cudia ma e madhe ne kohen e internetit zgjat 3 min…?
Si nuk te intereson ? A nuk je ti qe je i dhan pas mediave ?

ma ka shpif per at zot ….ke frik me hap tv me degju nje lajm te hajrit .

ja. Tani na doli qe ai 21 vjecari qe vrau polo on paska qen mik me ramen .
Kam then un peshku qelbet ne tru . Ndaj sbehet

Si nuk te intereson ? A nuk je ti qe je i dhan pas mediave ?

ma ka shpif per at zot ….ke frik me hap tv me degju nje lajm te hajrit .

ja. Tani na doli qe ai 21 vjecari paska qen mik me ramen .
Kam then un peshku qelbet ne tru . Ndaj sbehet
sa me vrap e paske marre, merr fryme, une nuk shikoj kurre tv e kam thane shume here ne forum…me ul nivelin e inteligjences ….po ne internet e zgjedh vete lajmin…

po do vije koha qe rama do perballet me ne ?

Ky vend u ba su ba ktu do rri une nuk luj me ardhe edhe kometa …aq me shume ku me shku sme sugjestionon asgje kam pa cdo gja …ect

sa me vrap e paske marre, merr fryme, une nuk shikoj kurre tv e kam thane shume here ne forum…me ul nivelin e inteligjences ….po ne internet e zgjedh vete lajmin…

po do vije koha qe rama do perballet me ne ?

Ky vend u ba su ba ktu do rri une nuk luj me ardhe edhe kometa …aq me shume ku me shku sme sugjestionon asgje kam pa cdo gja …ect
Un eci ngadale dhe vetem para stop bej kur duhet . Me ke then lexon po Po per tv skam degju te kesh then sidoqoft ska problem ja e mesova dhe dicka te re per ty.

Un kam paketen shqiptare ktu e kaq vite ndaj shoh tv dhe ne interrnet kur sjam ne shpi etj.

per te ardh kushdo jeton aty ku i pelqen ama nese e don ate vend zemra dhemb njelloj .
Mendimi im ama ti mund te mos jesh dakort

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back