Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Jeni dakort me kte aforizem?

Peperina

Banned
Regjistruar më
Qershor 11, 2021
Mesazhe
19,669
Pëlqime
19,938
5193843A-B4A8-4937-BBA0-D712E088E744.jpeg

————-

Po. Pse?
Jo. Pse?

Un mendoj qe nga atdheu iken per nje jete me te mire po nuk braktiset kurre.

p.s me trishtoj kjo thenie Qe me mjes ...
Jepni mendimet tuaja e diskutim te mbare miq .

Un them apo bazohem ne vete un kam.lind dhe rrit ne Zvicerr por asnje moment nuk e ndjej vetveten Zvicerrane,por krenare Shqiptare ktu rrim jetoj veproj por me asgje Kosoven se ndrroj kshtu qe bije per mua ajo thenje.

View attachment 119762

————-

Po. Pse?
Jo. Pse?

ndonjehere je I I detyruar te ikesh e ajo per jet me te mire nje arsye eshte sepse ka vuajtje mundim ndaj po

Un them apo bazohem ne vete un kam.lind dhe rrit ne Zvicerr por asnje moment nuk e ndjej vetveten Zvicerrane,por krenare Shqiptare ktu rrim jetoj veproj por me asgje Kosoven se ndrroj kshtu qe bije per mua ajo thenje.
pse nuk kethehesh te jetosh ne kosov?

pse nuk kethehesh te jetosh ne kosov?
Un ne nje te ardhme por kam frik duke u bazuar tek Babi qe sdo e realizoj por do mbetet enderr qe veq me arkivol ather do kthehem njeher e pergjigjmon eshte e habitshme se mendja atje trupi ktu por kto dreq mundesij qe te jan dhen ktu mbet peng pa dashje disi.

ndonjehere je I I detyruar te ikesh e ajo per jet me te mire nje arsye eshte sepse ka vuajtje mundim ndaj po
Per nje jete me te mire iken zemrush.
Iken sepse ardheu nuk te ofron mundesine ama fjala braktis Eshte shume e madhe. Me lot Apo pa lot atdheu nuk braktiset sepse shkon nga shkon shpirti Atje gjen qetesin. Im ate e la me amanet te varrosej atje edhe pse vite e vite jashte )
braktis i bie Edhe ta mohosh. ( iken e se kthen koken pas ).

ose se kam kuptuar un mire .

Un ne nje te ardhme por kam frik duke u bazuar tek Babi qe sdo e realizoj por do mbetet enderr qe veq me arkivol ather do kthehem njeher e pergjigjmon eshte e habitshme se mendja atje trupi ktu por kto dreq mundesij qe te jan dhen ktu mbet peng pa dashje disi.
e sheh pra qe ngelemi patriot por ne distanc per se sepse nuk na ofrohet ajo qe duam ne shqiperi apo kosov.juve ju ezhte dhen mundesia dhe kjo shumm mire por njerzve qe nuk e kan pas apo tju jet dhen kjo mundesi jetojm ne shqiperi apo kosov po e dua vendin timm por nese do me duhej te zgjidhja midis shqiper e zviceres psh do zgjidhja ket te fundit per te jetu e punu normal vendin tim do e doja por ne distanc

Per nje jete me te mire iken zemrush.
Iken sepse ardheu nuk te ofron mundesine ama fjala braktis Eshte shume e madhe. Me lot Apo pa lot atdheu nuk braktiset sepse shkon nga shkon shpirti Atje gjen qetesin. Im ate e la me amanet te varrosej atje edhe pse vite e vite jashte )
braktis i bie Edhe ta mohosh. ( iken e se kthen koken pas ).

ose se kam kuptuar un mire .
kete po them e unn jet por cudite me disa njerez qe bejne patriotic e flaket e nuk e len vendin ku jeton pse sepse ju ofron at cka nuk I jep shqiperia kete gje e kam par fb insta kudo dmth

Kam shume dyshime qe ajo shprehje nuk asht thane KURRE nga At Zef Pllumbi

e dyta edhe nese asht thane duhet me pas parasysh se Zef Pllumbi ka qene frat, njeri i fese dhe i zotit,dhe sigurisht nese vendi yt te sjell vdekje zef pllumbi nuk do te thote merr armet e lufto.

Prandaj kjo shprehje do kishte kuptim tjeter nese do ishte thane nga nje patriot luftetar qe e ka na gjak me fitu napermjet luftes.

Zef Pllumbi i referohet diktaturea komuniste e cila e burgosi e internoj dhe aty ay ka pa gjera te shemtuara, qe i ka shkrujt nne nje liber “errno per me tregue” qe une e kam lexu dhe nuk e kam gjet ate shprehjen qe ka sjell hapsja e temes.

Asht paradox, si ka mundesi qe At Zef Pllumbi pranoj te dhunohej te turturohej, nga sistemi komunist dhe nuk pranoj me ik nga vendi me “lot ne sy”

Pra asht nje shprehje qe nuk gjen vend kontradiktore dhe per tu vertetu autorsia…

etj etj

Une tham gjithmone reflektoni para se te shkruajme gjera te rendesishme.

Kam shume dyshime qe ajo shprehje nuk asht thane KURRE nga At Zef Pllumbi

e dyta edhe nese asht thane duhet me pas parasysh se Zef Pllumbi ka qene frat, njeri i fese dhe i zotit,dhe sigurisht nese vendi yt te sjell vdekje zef pllumbi nuk do te thote merr armet e lufto.

Prandaj kjo shprehje do kishte kuptim tjeter nese do ishte thane nga nje patriot luftetar qe e ka na gjak me fitu napermjet luftes.

Zef Pllumbi i referohet diktaturea komuniste e cila e burgosi e internoj dhe aty ay ka pa gjera te shemtuara, qe i ka shkrujt nne nje liber “errno per me tregue” qe une e kam lexu dhe nuk e kam gjet ate shprehjen qe ka sjell hapsja e temes.

Asht paradox, si ka mundesi qe At Zef Pllumbi pranoj te dhunohej te turturohej, nga sistemi komunist dhe nuk pranoj me ik nga vendi me “lot ne sy”

Pra asht nje shprehje qe nuk gjen vend kontradiktore dhe per tu vertetu autorsia…

etj etj

Une tham gjithmone reflektoni para se te shkruajme gjera te rendesishme.
Edhe un hapesja e temes isha ne dyshime sepse ky sit i ka theniet ne forme satire ndaj dhe me terhoqi vemendjen dhe me preku ne shpirt.
then ndryshe mall dhe zhgenjim bashke . E di shume mire jeten e tij . Burrerine , vuajtjen sakrificen dhe nga nje ane e kuptoj sensin sepse vuatje si ai i kan kaluar familjaret e mi ndaj dhe e ndava ktu ta diskutojm .
Sidoqoft uroj e shpresoj te jet pik reflektimi e referimi per shume nga ne te kemi nje diskutim sa me te gjere pasi te gjithe e kemi pjes te rrugetimit te jetes .

View attachment 119762

————-

Po. Pse?
Jo. Pse?

Nuk i ka fajet atdheu, por populli që e meriton atë që ka përzgjedhur. Ndaj dikush zgjedh edhe të ikë me trup, ndonse shpirti do i ngelet gjithmonë atje!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back