Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ishët/tuaj

Kush ikën nga jeta ime nuk rikthehet më?
Kush ka ik , asihër nuk asht ken tek ne..???..
Edhe pse ne ndoshta tek ato poo..
Pooor pz mi bajn nervat kaçurrel kur thojn po.
Dojn me na.hell pluhun sysh!!
Kinse ka miqsi të paster ncncncnc s'ka as nk ka me pas me njat qe keeeeeeeeee ba dashni e pik!
Folni realitein e mos u fshihni pas shkonjaveeeeeeeeeeeee !
@Rrelse ps: e di qe flas shumeeee po besa kam qef me diskutu , dhe më fal që ti baj itu te ti
??

Boj
Kush ka ik , asihër nuk asht ken tek ne..???..
Edhe pse ne ndoshta tek ato poo..
Pooor pz mi bajn nervat kaçurrel kur thojn po.
Dojn me na.hell pluhun sysh!!
Kinse ka miqsi të paster ncncncnc s'ka as nk ka me pas me njat qe keeeeeeeeee ba dashni e pik!
Folni realitein e mos u fshihni pas shkonjaveeeeeeeeeeeee !
@Rrelse ps: e di qe flas shumeeee po besa kam qef me diskutu , dhe më fal që ti baj itu te ti
??
e xhan veçse unë po i kursej pak.shkronjat se kam frikë po infektoj naj nji?

Se kam problem te kem kontakt me ishet e mija. Mgjths me te gjitha kam, vetem me njeren jo ?
Si ke miqësi me te po pra me njat qê shkon me te, praaaaaa që ta lejon, që te dy ju plotsoni njani tjr kur keni nevoj!!
Pse nuk ke me tjera,.po me nji?!

Boj

e xhan veçse unë po i kursej pak.shkronjat se kam frikë po infektoj naj nji?
Unë nuk kursehm besa itu!
Amaaa e kam vdekje kur thojn po, bahet po kena, jena të rritun e i dina da gjana mjaft mirë..
Poor kto kan epsh kafshëror e nuk dojn me ja dit! Që dmth vetm me plotsu qefer e tyne!
Ma.troç kaq asht!
Mos mê ban me fol maa se i nxorra tanaa ???????

Po mu mduket sikur kom lind me nusen me i ven kena 15 vjet smaj men tkem pad nore prz e modh ?☹️
Baj shaka ??
Se përveçse boshllekut shpirtëror dhe egon e sêmur nuk plotson gja tjt me pas dy vet..
Si thon nk mbahen dy kunguj në një sqetull apo si asht..

Dhe m'vjen mirë për ju, që doni dhe repsektoni njanin tjr. E t'lumtun qofshi gjithmonë!

Më falni se unë gjithmonê shkruj shumë ??
I ka fajt @centos qê nk më ban ban ????..

Baj shaka ??
Se përveçse boshllekut shpirtëror dhe egon e sêmur nuk plotson gja tjt me pas dy vet..

Dhe m'vjen mirë për ju, që doni dhe repsektoni njanin tjr. E t'lumtun qofshi gjithmonë!

I ka fajt @centos qê nk më ban ban ????
@centos te hugs ne vend te banned

Baj shaka ??

Shkruj sa dush mjafto mos na bijsh nqafe ?? ??????

Baj shaka ??

@Meloo femer apo mashkull,? ?
Nejse, ne te gjitha cfare pash aty me i/e sinqerta/i ishe ti.
Keto jan perralla me mbret them une kjo shoqeria pas ndarjes eshte nje hipokrizi me kg, sipas logjikes se ketyre i bie qe ne sot jemi cift ne detaj po ja une neser do te bej cik"moter" derisa pasneser te me kujtohen castet tona dhe rrim qe rrimi fusim nje dore ?? letra dmth.
Kuptimi i fjales ISH do te thote dicka e kaluar dhe nese un e shikoj veten si e kaluara jote ? Skam nevoj per mbeturinat qe do ofrosh ti apo per te pare save ne radhe po i perserit te njejtin teater.
Keshtu qe bej 2 zwei ? Kafe te lutem shume sepse na u henger muhabeti bashke??? Melo dhe me fal qe u kapa me ty ✌

@Meloo femer apo mashkull,? ?
Nejse, ne te gjitha cfare pash aty me i/e sinqerta/i ishe ti.
Keto jan perralla me mbret them une kjo shoqeria pas ndarjes eshte nje hipokrizi me kg, sipas logjikes se ketyre i bie qe ne sot jemi cift ne detaj po ja une neser do te bej cik"moter" derisa pasneser te me kujtohen castet tona dhe rrim qe rrimi fusim nje dore ?? letra dmth.
Kuptimi i fjales ISH do te thote dicka e kaluar dhe nese un e shikoj veten si e kaluara jote ? Skam nevoj per mbeturinat qe do ofrosh ti apo per te pare save ne radhe po i perserit te njejtin teater.
Keshtu qe bej 2 zwei ? Kafe te lutem shume sepse na u henger muhabeti bashke??? Melo dhe me fal qe u kapa me ty ✌
Faleminderit ??
Ndaj dhe @Meloo del e keqja se i them gjanat pa zbukurime ..

Faleminderit ??
Ndaj dhe @Meloo del e keqja se i them gjanat pa zbukurime ..
Te gjith ata qe nuk i zbukurojn gjerat dalin te keq?
Per keta te sotmit duhet te maresh bojen dhe furcen dhe te fillosh te besh zhgarravinat e hipokriteve qe te quhesh i mire.
Mos e ca koken hic qendro sic je, dhe thuaj sic i ndjen??

Te gjith ata qe nuk i zbukurojn gjerat dalin te keq?
Per keta te sotmit duhet te maresh bojen dhe furcen dhe te fillosh te besh zhgarravinat e hipokriteve qe te quhesh i mire.
Mos e ca koken hic qendro sic je, dhe thuaj sic i ndjen??
Unê i them ashtu siq jan, nuk jam msu me përodr filtra të zbukuoj shkimet.
Por as nuk postoj diçka për dikë dhe direkt të ja heq drejten e fjalês apo jo, dhe fakti që qenkn staf.
Nuk asht aspak etike nejse ..
Ate që kisha me atë që doli në përfundime se qenkam me urrejtje brënda vetes, po ta them se psiklogu nk të mson me dasht njerzit , njerzit i don se të respektojnê, se janë tê sinqert dhe pa hile, dashnin ta mson familja!
Gjithsesi nuk e di nëse do postohet ky sms ?..
Por do i kērkoj ndejëse @Iluzion , për dje se gjithçka nisi aty!
Për ju të tjr di të ju them , moralet indirekte s'keni pse i beni!
Flm!

Unê i them ashtu siq jan, nuk jam msu me përodr filtra të zbukuoj shkimet.
Por as nuk postoj diçka për dikë dhe direkt të ja heq drejten e fjalês apo jo, dhe fakti që qenkn staf.
Nuk asht aspak etike nejse ..
Ate që kisha me atë që doli në përfundime se qenkam me urrejtje brënda vetes, po ta them se psiklogu nk të mson me dasht njerzit , njerzit i don se të respektojnê, se janë tê sinqert dhe pa hile, dashnin ta mson familja!
Gjithsesi nuk e di nëse do postohet ky sms ?..
Por do i kērkoj ndejëse @Iluzion , për dje se gjithçka nisi aty!
Për ju të tjr di të ju them , moralet indirekte s'keni pse i beni!
Flm!
Nuk jam ne djeni te cfare ka ndodhur dhe pleaz mos ma thirr iluzion ketu te filloj me tja bere Mike mike se mi ben nervat kacurrela fare??
Realisht qendro vetja dhe thuaj cfare ndjen dhe mendon pa e care koken fare ?
Vetem mos lendo me qellim askend,, dhe nje korigjim te vogel dashurin nuk ta meson vetem familja.
??

Nqs ska funksionuar nje lidhje mes dy personash dmth se thjesht sjane per njeri tjetrin.
Pse sduhet te mbajme nje miqesi?
Mua me ka funksionuar!

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back