atëherë akoma më keq ? ?Jam i vertet A dysho e goxha i kuptueshem??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
atëherë akoma më keq ? ?Jam i vertet A dysho e goxha i kuptueshem??
Justifiko veten vlla ?(besoj je akoma ne koh)atëherë akoma më keq ? ?
hahahaha se ca mkujtoi kjooo
ne shqiptarët, kur jemi me faj, zgjedhim heshtjen... we take the Fifth ? ?Justifiko veten vlla ?(besoj je akoma ne koh)
Celoze ??Kadale se hugs spo lejoje? veq hug??
E kam shkru diku në forum, xhelozia për dashurinë është sikurse uji për lulet, pa të thahet, e kur është e tepërt, shkakton përmbytje. Ndërsa ti shpirti im ke xhelozi pikërisht aq sa duhet. Ndërkaq, unë di ta teproj me raste... ?.
Ja paske hedh benzineb mir ?E kam shkru diku në forum, xhelozia për dashurinë është sikurse uji për lulet, pa të thahet, e kur është e tepërt, shkakton përmbytje. Ndërsa ti shpirti im ke xhelozi pikërisht aq sa duhet. Ndërkaq, unë di ta teproj me raste... ?.
Ndaj mos ji xheloze në raport me @Mignonne sepse e kam ene mike ene studente të zellshme ?
p.s. Meqë shoh kunja lartë e poshtë, s'di pse konservohen kaq shumë fakte e nuk nxirren në shesh
benzina pa zjarr është e padëmshmeJa paske hedh benzineb mir ?
@Mignonne ?E kam shkru diku në forum, xhelozia për dashurinë është sikurse uji për lulet, pa të thahet, e kur është e tepërt, shkakton përmbytje. Ndërsa ti shpirti im ke xhelozi pikërisht aq sa duhet. Ndërkaq, unë di ta teproj me raste... ?.
Ndaj mos ji xheloze në raport me @Mignonne sepse e kam ene mike ene studente të zellshme ?
p.s. Meqë shoh kunja lartë e poshtë, s'di pse konservohen kaq shumë fakte e nuk nxirren në shesh
Foli profe ene per mua ??
U nisa?... pervolje cajin, kokoshkat i sjelli une...?Foli profe ene per mua ??
Un dhe ai jemi shume miq te mire @Kaltrina4 radha ime per caj sonte ??
P.s ca kunjash jam cik mbrapa un??
Nga thashethemet ushqehet njeri? Nese po ju befte mire.
E vodha tja çoj të dashurit tim?Hmm... ça bëra unë për ty?!
Epo, ta dhashë zemrën, trupin edhe shpirtin.
Ta fala kohën, mendjen edhe vëmendjen.
Të afrova, të shtrëngova, dhe asnjëherë nuk të lëshova.
Të kërkova falje, sa herë që gabova, e të fala përpara se të gaboje e të kërkoje falje.
Të bëra nënë të djalit tim.
Të bëra mbretëreshë në mbretërinë time.
Të dhashë premtimin që ti do të jesh e vetmja femër për mua.
Të tregova që unë do të jem i paepur vetëm për dashurinë tënde.
Ndaj edhe e falënderoj Zotin sa herë që zgjohem, e sa herë që shtrihem, që më bashkoi me ty.
Sepse ti je e vetmja e cila m'i plotëson të gjitha nevojat.
Je më e bukur se secila ëndërr që kisha.
Je gruaja e cila i ka të gjitha.
Ndjehem njeriu më fatlum, vetëm për faktin që jam me ty.
Nuk e harroj asnjëherë se ti qëndrove krah meje edhe atëherë kur më braktisi bota.
Ti je pran meje edhe kur kam vëmendjen e gjithë botës.
Ti je bota ime.
Me ty gjithçka ka ëmbëlsi, e pa ty gjithçka është e hidhur.
S'dua të jetoj asnjë çast larg teje.
Ndaj, për ty jo vetëm që do digjja botën, por do digjja edhe qiellit e yjet.
Për ty do i vija flak çdo gjëje, sepse një botë pa ty, është botë e zymtë.
Një jetë pa ty, është jetë e pakuptimtë.
Zemra ime, pa ty brenda, është zemër e shkret, bosh e pajetë dhe e mjerë.
Ndaj pyetja që duhet shtruar këtu është a ka diçka që unë s'do bëja për ty?
Epo jo shpirti im!
Sepse secila dëshirë që ke, është synimi im.
E secila ëndërr që ke, është objektiv për mua.
Unë jetoj që ti të jesh e lumtur...
Ndaj edhe s'ka diçka që unë s'do bëja për ty... ?
Unë kur vjedh, i vjedh vetëm ato në gjuhë angleze, sa për këto shqip mund të shkruaj edhe romane ? ? ... Po rri urtë ?, e mos më zbulo më shumë ??
Si do i thuash, "Te bera nenen e femijes tim"? ?E vodha tja çoj të dashurit tim?
nëna në kuptim figurativ... e shikon se si e quajmë Nanush këtë stafistin më të mirë ? ?Si do i thuash, "Te bera nenen e femijes tim"? ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.