Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Historia ime....

Meloo

Anetar i ri
ANETAR ✓
Regjistruar më
Shtator 15, 2020
Mesazhe
9,309
Pëlqime
4,872
Ti je në kontroll të historisë tënde. Ti e shkruan atë. Sigorohu që të bësh një kryevepër!
Jam e bindur që do jetë e tillë pasi ti je unik/e.

Çfarë mesazhi do të përçoje ti tek njerëzit me anë të historisë tënde?

Ti je në kontroll të historisë tënde. Ti e shkruan atë. Sigorohu që të bësh një kryevepër!
Jam e bindur që do jetë e tillë pasi ti je unik/e.

Çfarë mesazhi do të përçoje ti tek njerëzit me anë të historisë tënde?
Cdo kush ne jet ka perrallen e vet,te bukur te trishte,te veshtir apo te leht,gjithkush nga ne ka hapur nje kapitull kur ka lindur dhe e mbyll vetem diten qe nuk jeton me.
-jeta eshte betej plot me sfida dhe ne personazhet amator te cilet perballemi me sfida te cilat na gjejn te papergatitur,e vetmja arme e jona eshte forca per tja dal dhe shpresa se dicka e mire rezervohet per ne.
-lumturia eshte iluzion,nuk egziston ajo ndjenje aq e lakmuar por asnjeher e arritur nga askush,mundohuni te perfitoni nga qetesia momentale,buzeqeshja e cilter,nje ndergjegje e paster,dhe i konvertoni ne nje ndjenje lumturie.

Cdo kush ne jet ka perrallen e vet,te bukur te trishte,te veshtir apo te leht,gjithkush nga ne ka hapur nje kapitull kur ka lindur dhe e mbyll vetem diten qe nuk jeton me.
-jeta eshte betej plot me sfida dhe ne personazhet amator te cilet perballemi me sfida te cilat na gjejn te papergatitur,e vetmja arme e jona eshte forca per tja dal dhe shpresa se dicka e mire rezervohet per ne.
-lumturia eshte iluzion,nuk egziston ajo ndjenje aq e lakmuar por asnjeher e arritur nga askush,mundohuni te perfitoni nga qetesia momentale,buzeqeshja e cilter,nje ndergjegje e paster,dhe i konvertoni ne nje ndjenje lumturie.
sigurisht

Historia ime është një luftë e pandërprerë me gjithçka që shkon kundër asaj që jam.
Është një përpjekje për tu përballur dhe për të arritur një gjendje tek e cila kam gjithçka në kontroll përsa i përket jetës time. Rëndësi ka të mos humbësh veten nëpër iluzione dhe gënjeshtra e as të ndjekësh gjëra të kota. Gjithçka e mirë e marr si bekim nga Zoti madje edhe faktin që jetoj çdo ditë.
Jam mirënjohës dhe përpiqem që ta dua Zotin e t'i dua njerëzit si vetveten, por jo për veset që kanë. I dua njerëzit aq sa edhe për të marrë urrejtje mbrapsht nëse u dal kundër sjelljeve të tyre.
Do të doja që të vazhdonte me mundësinë për të pasur sa më shumë vëllezër dhe motra në besim dhe në bindjet e mia shpirtërore. Do të doja që të përçoja tek brezi që vjen, aq sa munda të përjetoj.

Historia ime eshte shume simple ne sy te tjereve por jo easy in my journey. Nqs do jepja nje keshille per dike qe do ishte ne te njejtin rrugetim si une do thoja never give up sa her te biesh posht . Heret a vone do ja dalesh te arrish ate qe vrt deshiron 🙂 patience is the key

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back