Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Guxo te pergjigjesh...

Ndihem i gjallë kur dashuroj dikë, jeta merr një kuptim dhe e shoh më të bukur, kështu që jam munduar të mos jetoj me lëndimet e së shkuarës por të kthej faqen e librit të jetës për një dashuri të re. Po prapë ka raste nostalgjike që e kam kujtuar dikë që e kam dashur po gjërat nuk kthehen mbrapsht dhe kanë qenë më tepër dashuri të njëanshme prej meje, platonike.

Ke shkruar një herë mbaj mend në një temë që: nuk ke qarë për dashuri.

A do të thotë që nuk ke dashur ndonjëherë me gjithë shpirt ?

Nëse s'ja kam treguar askujt s'kam për t'ja treguar as gjithëkujt

A keni fetish specifik?

Më mjafton tradicionalja, nuk kam fantazira fetishiste

@Mia Ke shkruar një herë mbaj mend në një temë që: nuk ke qarë për dashuri.

• Pëlqej
Reactions: Mia
Më mjafton tradicionalja, nuk kam fantazira fetishiste

@Mia Ke shkruar një herë mbaj mend në një temë që: nuk ke qarë për dashuri.

Njerëzit mendoj unë i shprehin ndjenjat dhe i përjetojnë emocionet në mënyra të ndryshme.Nga eksperienca ime kam kuptuar se dashuria e vërtetë nuk matet me lot por me mënyrën se si ndikon në zemrën dhe jetën time. Unë kam dashur me përkushtim dhe kam pasur kujtime të forta nga ajo ndjenjë pavarësisht edhe pse nuk kam qarë

A ke frikë nga pasojat e të thënit mendimit tënd?

Njerëzit mendoj unë i shprehin ndjenjat dhe i përjetojnë emocionet në mënyra të ndryshme.Nga eksperienca ime kam kuptuar se dashuria e vërtetë nuk matet me lot por me mënyrën se si ndikon në zemrën dhe jetën time. Unë kam dashur me përkushtim dhe kam pasur kujtime të forta nga ajo ndjenjë pavarësisht edhe pse nuk kam qarë

A ke frikë nga pasojat e të thënit mendimit tënd?
Jo, sepse rëndësi ka të jesh në paqe me veten dhe të mos ndryshosh për hatër të të tjerëve. Është një iluzion i rremë nëse mundohemi të jemi të pëlqyer duke thënë atë çfarë njerëzit duan të dëgjojnë.
Gjithmonë e kam paguar çmimin për gjërat që kam menduar, nuk i shmangem pasojave se në fund të fundit dashuria ime më e madhe është për të vërtetën e pastaj për njerëzit nëse e përfaqësojnë atë të vërtetë e virtyte.

A mendon se njerëzit janë dikush tjetër nga ai/ajo që tregojnë se janë ?

Mendoj që ajo që njerëzit tregojnë është shpesh vetëm një pjesë e asaj që ata janë. Të njohësh vërtet një person kërkon kohë, empati dhe aftësinë për të parë përtej asaj që ata shfaqin në sipërfaqe

A ke situata ku heshtja është më guximtare se përgjigjja?

Mendoj që ajo që njerëzit tregojnë është shpesh vetëm një pjesë e asaj që ata janë. Të njohësh vërtet një person kërkon kohë, empati dhe aftësinë për të parë përtej asaj që ata shfaqin në sipërfaqe

A ke situata ku heshtja është më guximtare se përgjigjja?
Sigurisht madje edhe mund t'i them ato situata : janë kur të akuzojnë apo kur të ofendojnë dhe heshtja vlen më tepër sesa ta kthesh me të njëjtën mënyrë duke akuzuar apo ofenduar, siç bëjnë njerëzit zakonisht në sherr.

A bëhesh ndonjëherë gjaknxehtë ?

Sigurisht madje edhe mund t'i them ato situata : janë kur të akuzojnë apo kur të ofendojnë dhe heshtja vlen më tepër sesa ta kthesh me të njëjtën mënyrë duke akuzuar apo ofenduar, siç bëjnë njerëzit zakonisht në sherr.

A bëhesh ndonjëherë gjaknxehtë ?

Po por gjithmonë përpiqem të kontrolloj reagimet e mia dhe të mbaj qetësinë

A ja vlen të tregohesh gjithmonë i sinqertë?

Po por gjithmonë përpiqem të kontrolloj reagimet e mia dhe të mbaj qetësinë

A ja vlen të tregohesh gjithmonë i sinqertë?
Nuk ia vlen kur personi përballë nuk gjykon me qetësi por me emocione.
Emocionet nuk janë mençuri apo urtësi, emocionet janë komplekse të difekteve të pazgjidhura që në fëmijëri, indoktrinim, kur personi nuk mendon dot me veten e tij për përtesë e lejon mediat që të formojnë mentalitetin e tij, logjikën e tij.
Unë vlerësoj njerëzit që mendojnë jashtë sistemit tradicional, (out of the box ) edhe nëse më kundërshtojnë, të më kundërshtojnë me fakte e me qetësi, e jo të më hidhen në fyt me akuza personale dhe urrejtje të pabazë.
Nuk i respektoj njerëzit që mundohen të shkatërrojnë personalitetin njerëzor të bashkëbiseduesit vetëm për të fituar një debat.

Ja pse me ca njerëz nuk ia vlen të zgjatesh, unë as gënjej, por thjesht i shmang dhe nuk u përgjigjem.

Po ti me çfarë lloj njeriu mund të jesh krejtësisht e sinqertë ?

Nuk ka një lloj të vetëm njeriu që mund të jem plotësisht e sinqertë, por një person që ka integritet, guxim dhe mundësi për të përballuar pasojat do të ketë më shumë mundësi të jem e sinqertë me të në çdo situatë

A mund të gjejmë gjithmonë një balancë mes sinqeritetit dhe diplomacisë?

Për mua sinqeriteti ka vlerë, diplomacia më duket ambalazhim. Si ta bësh diçka që të ngjajë bukur nga jashtë por besoj që për mua ka rëndësi brendia e jo paraqitja. Nuk ka rëndësi sa diplomaci ka por sa sinqeritet.

Kurse besoj që diplomacia, ambalazhi duhet për njerëzit që nuk e pranojnë dot atë që u thua, dhe duhet t'i marrësh me të mira apo t'u hapësh rrugë.

A je më e sigurtë nëse nuk do sesa të rrezikosh duke dashur dikë që mund të të lëndojë ?

Po besoj se po por dhe kjo gje te lendon

Eshte veshtire te duash dike qe nuk te do?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back