Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Mos harro dhe dj???Prit ti bleje ca balona te pergadisim skenen ??
Kam nje mik Dj do e sjell gratis enkas per kete moment ???Mos harro dhe dj???
Gati unë ??? prit iher të shofim a do na japi përgjigje ky @Privat_man për pyetjen që i bëra????Kam nje mik Dj do e sjell gratis enkas per kete moment ???
wooow sa fustan i bukurGati unë ??? prit iher të shofim a do na japi përgjigje ky @Privat_man për pyetjen që i bëra????
Vdes për ngjyrën e kuqe si gjaku?????wooow sa fustan i bukur
ngjyra e kuqe shume te shkon ?
Apo sjam dhe Dem unë në horoskop?????
Qenkemi dyte e sheh si kombinohemi ?Apo sjam dhe Dem unë në horoskop?????
Normal kombinejshëm? ??Qenkemi dyte e sheh si kombinohemi ?
Ja ja natyhlish ??Normal kombinejshëm? ??
Puthja e buzëve = shijim sensual.Si e kuptoni kete thenie?
Cfare kane dashur te thon te "vjetrit" me kete shprehje?
Une mendoj se kane dashur te thon:
Gruas puthi buzen ne siperfaqe, por ler nje hije misteri midis te dyve dhe mos i puth gjuhen (ne kuptimin letrar), ne kete menyre ruhet nje fare distance midis te dyve qe mban gjalle lidhjen, ose thjesht per te mbajtur seriozitetin prej burri.
Personalisht jam kunder te dy interpretimeve, po duke patur parasysh mentalitetin qe ka pas ekzistuar dhe qe ekziston jane dy interpretime shume te mundshme.
EgzaktePuthja e buzëve = shijim sensual.
Gjuha = fjalët
Atëherë shijo buzët e sajë por jo llafet ?
E kam arkivin plot me tema të punuara. Dhe do postoj ndonjë së shpejti.Egzakte
Atehere mesimi qe marrim nga kjo teme eshte goxha i vyer.
Zeus kenaqesi qe te lexoj,jam goxha kurioze per temen tende te radhes,kush do ishte tematika e saj??
Normalisht qe te ndjek,vlersoj shume shkrimet qe ti perciell dhe i lexoj me kenaqesi ?E kam arkivin plot me tema të punuara. Dhe do postoj ndonjë së shpejti.
Më bën qefin që më ndjek dhe vlerson shkrimet e mia. Që shpesh mesazhin që dua të transmetoj e "fsheh" nëpër rreshta..?
Nuk janë mesazhet e mia në një labirint, pasi sekreti nuk është një mesazh, është një sekret. Labirint Është rrugë sekrete.Normalisht qe te ndjek,vlersoj shume shkrimet qe ti perciell dhe i lexoj me kenaqesi ?
Jam kurjoze perse shpesh ju "meshkujt" zgjidhni rrugen me te veshtire per te trasmetuar nje mesazh? A nuk eshte me e leht ndonjeher qe gjerat te shprehen pa kode dhe pa labirinte te ngaterruara? Si mendon?
Po e puthe mir buzen gjuha e di mir vendin e vet …??Fiks ?
Po për gjuhën dhe buzët ke ndonjë mendim????
Po gjuha në vëndin e vet do rri?vetëm se do rrotullohet në zonën e vet ? e puthe apo jo mirë buzën?Po e puthe mir buzen gjuha e di mir vendin e vet …??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.