Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Fuqia e vërtetë e një burri....

kur te lexosh do e kuptosh vjen vetvetiu nuk ka shkolle per ate lexim

Kjo gjo o e thjesht o jet, por ka 1 problem nodh vec tek femrat qe skan gjoks, se nji me gjoks te bollshem ti nderpret menimet per lexim zemre, vijn ato per kapje rrushi ?
Ahahhaaahahhahhahahahhahaahahaha
Sa piss qe je.

Fuqia e vertete e nje mashkulli eshte kur refuzon nje femer tjeter per dashurine e jetes.
Me kte teorin tende po thua qe gjith burrat me te fuqishem te botes skan qen burra hic

Kjo gjo o e thjesht o jet, por ka 1 problem nodh vec tek femrat qe skan gjoks, se nji me gjoks te bollshem ti nderpret menimet per lexim zemre, vijn ato per kapje rrushi ?
epo ateher uro te jesh miop ose mos te bjere nje qe ka shku te skerdi??

O jet, spo flas per hamshorat e channelx por per real life ?
Per real life o yll po flas dhe un .Burrat qe kan len gjurme ne histori kan pas nga 20 gra e 37 dashnore
Po ti qumeshtor je ca te them un ?

Per real life o yll po flas dhe un .Burrat qe kan len gjurme ne histori kan pas nga 20 gra e 37 dashnore
Po ti qumeshtor je ca te them un ?

Une nuk jam qen!
Kafsha ime e preferuar eshte pinguini ?

M’ka pas thane gjyshja qe fuqia e nje burri asht kur merr dhe mban per nuse nje gru te keqe....

Asht 100% e vertet ???

Une nuk jam qen!
Kafsha ime e preferuar eshte pinguini ?
Pinguini femer e ngroh vezen vetem 2 muaj ,pjesen tjeter esht mashkulli i detyruar qe te bej punen e femres ..gjithsesi pinguini nuk esht kafsh por shpend ,gjej ndonje shpend me burreror
(Boo sa paske pi o jet )

Pinguini femer e ngroh vezen vetem 2 muaj ,pjesen tjeter esht mashkulli i detyruar qe te bej punen e femres ..gjithsesi pinguini nuk esht kafsh por shpend ,gjej ndonje shpend me burreror
(Boo sa paske pi o jet )

Pinguini nuk eshte kafshe por shpend? ????
O jet, spo di ca je duke fol ?
Te permenda pinguinin pasi ai ka vetem 1 partner ne jete.

Pinguini nuk eshte kafshe por shpend? ????
O jet, spo di ca je duke fol ?
Te permenda pinguinin pasi ai ka vetem 1 partner ne jete.
O dangall the kafsha ime e preferuar esht pinguini
Perderisa e ke te preferuar msoje qe nuk esht kafsh por shpend ?

O dangall the kafsha ime e preferuar esht pinguini
Perderisa e ke te preferuar msoje qe nuk esht kafsh por shpend ?

O jete, me vjen mire qe e di se pinguini eshte shpend por dua te mesosh se dhe shpendet jane kafshe.
hahahhahahahaahahahah

O jete, me vjen mire qe e di se pinguini eshte shpend por dua te mesosh se dhe shpendet jane kafshe.
hahahhahahahaahahahah
Kush ti mson kto gjera ty ?
Ku e ke maru 8 vj3caren t shkoj ti hedh n er komplet si shkoll
Jam kurioz te di ca lloj kafshe je ti ?

Kush ti mson kto gjera ty ?
Ku e ke maru 8 vj3caren t shkoj ti hedh n er komplet si shkoll
Jam kurioz te di ca lloj kafshe je ti ?

Kafshët i ndajmë në dy lloje: kafshët rruazore dhe jo rruazore.
  • Në kafshët jorruazore hyjnë sfungjerët, lekuregjemboret (ekinodermatet), qeliza djegesit (knidaret), butaket (molusket), krimbat si dhe kembenyjetuarit (arthoropoda).
  • Kafshet rruazore jane kafshet me te perparuara si nga ana e fizike,me pershtatjen e mjedisit, me te gjitha aparatet qe formojne trupin e kafshes, por edhe nga ana e te menduarit. Në këtë tip bëjnë pjesë peshqit të cilët janë kafshët rruazore primitive, amfibet të cilët jetojnë edhe në toke edhe në ujë, zvarraniket, shpendët dhe gjitaret.

Ti mduket hyn te butaket ?
Po ik e dangall se le nam ,e bere veten kafsh ncncncn

Ti mduket hyn te butaket ?
Po ik e dangall se le nam ,e bere veten kafsh ncncncn

A jane shpendet kafshe apo jo??
Je si sponçbobi me keto mend qe ke ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back