Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Forumet shqiptare..

• Thread starter Thread starter Universal
  • Data e fillimit Data e fillimit
Iniciativa e ktij forumi eshte nis thjesht me ju bashkangjit chatit qe ishte aktualisht. (Edhe jo nga une por nga: @Premium / @Universal / dhe ai qe keni cituar me se siper si pronar te Forum al) :)

Reklama ka dhe do kete ne gjitha forumet dhe nuk duhet ta perdorni si "term" fare sepse te gjith forumet dhe faqet nga fillimi keshtu nisen e te gjith kapot qe jan neper ato forume qe keni permendur, kan shkaterru mbi 10 tastiera duke bo "MASSIVE SPAM" :) . Se sa ke vullnet e sa shum punon per ate faqe mos te vdesi eshte pune tjeter.

Ne nuk kemi tendence te konkurojme askend.
Mendoj qe duhet ti jepni mendimet pa perfshire shoqeri.

Edhe per mu piket shkojne tek: ITSHQIP. Ktu flas per rregull dhe jo per tematika apo chit-chat sepse ky esht forum kategori tjeter dhe nuk ka humore apo barcoleta. :)

jane po ata anetare qe trajtonin temat tek forumi shqiptar duke perdorur cdo rrethane reklamimi u zhvendosnin aty.

Edhe pse pyetja qendronte cfare ju shtyn te jesh pjese e forumeve ne teresi..
Pune e thelle kjo e reklamimit.

Misionare me te devotshem kini ju per punen e reklamimit. ;)
E une te them ty. :D

:D

Edhe mua me vjen pak cudi se qysh nuk shfletohen rregullisht k’to temat e historise dhe letersise ne pergjithesi k’tu ... por tani jam pak e qarte sepse , dhe me irriton pak ky fakt ... megjithate shpresoj dhe po pres se mos vijne anetare te rinj qe jane te interesuar dhe informuar rreth k’tyre temave , tmerresisht interesante dhe te dobishme .

Meqe e paska hap ky universal kete teme e pershendes me kengen “Mos fol shume se ta presin veshin” lol

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Meqe e paska hap ky universal kete teme e pershendes me kengen “Mos fol shume se ta presin veshin” lol

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

E fshine nga faqja e dheut mbledhesin e mandarinave. :D

Ky ka qene njeri qe reklamonte ,e ka marr pergjigjen kush e kuptonte.

Kam pas fatin ti njoh
Albanezin e argetohu
Adminin (te ndjerin e dardanise)

Admin e f virtual
e disa tjere qe sot nuk frymojne.
Ketu se njoh kush eshte.
Adminet,se per staff fillon me pas te kuptosh si politiken aktuale shqiptare. ;)

Editimi i fundit:
E fshine nga faqja e dheut mbledhesin e mandarinave. :D

Ky ka qene njeri qe reklamonte ,e ka marr pergjigjen kush e kuptonte.

Nje gje me vjen mire nga ata qe kane krijuar forume. :)
Adminet jane djem te mire,e me llogjike.

Kam pas fatin ti njoh
Albanezin e argetohu
Adminin (te ndjerin e dardanise)
Mandin e Forum al qe kryeson sot ne top list te forumeve ku mblidhen shqiptaret
Admin e f virtual
e disa tjere qe sot nuk frymojne.
Ketu se njoh kush eshte.
Adminet,se per staff fillon me pas te kuptosh si politiken aktuale shqiptare. ;)

Mbledhsi mandarinave jo vetem qe eshte mare me reklama por ka ngatruar dhe shume njerez me intrigat e tij. Me vjen mire qe shumica e ka kuptuar me cfare specie kemi patur te bejm.

Respekte Piano!!

E perse kryesonka Mandi , aman ?

Me max 10 users tipike , qe sillen si adoleshente nderkohe qe Jane ne krize te moshes .

Me max 10 users tipike , qe sillen si adoleshente nderkohe qe Jane ne krize te moshes .
Mendimi yt.

Per adoloshente varet si e shikon,por pershtatshmerine e secilit ku e gjen veten.

Ps ti je fiks per ketu,ku argumentin me te madh me fjaline e ke me 7 fjale

Secili gjen veten ne ate qe rri.

Ps ata 10 usera qe ti thua,ne te duash pranoje,ne te duash kundershtoje jane sa per 350 usera chatesh,ku fjalia me e gjate eshte me 34 shkronja.

Dikur fsh i Ilirjan Papes ka qene foleja e arshiva me e madhe virtuale,ku pjesmarrsit nuk ishin inkualitet,por kualitet me plot gojen,atehere kur shumica ne troje s'dinin si ish nje pc,e jo me se kish forume,ku nje pjese e madhe shqiptaresh intelektuale anembane botes derdhnin njohurite e tyre dijeje ne ate vater,por misioni i tij kish qene kaq i piste,sa pjesa derrmuese me naivitet te plote s'desh ta besonte qe ish nje antishqiptar i thekur.

Ata u transferuan te forum al,pasi e atje kualiteti u largua shumica (hapi udhe pjeses derrmuese qe dominon gjithkund me kulture debati me te pakte,por ne krahasim me te tjerat vatra serish eshte kualitet).

Tashme forumet s'jane gjithmone per ide e shkembim te tyre me diskutime,por si vatra ku gjendet flirti.

TI se gjen veten atje,edhe e gjen veten ketu,e kjo s'ka te thoje gje.
Une e kuptoj.

Nqs ke tendencen te kudershtosh si zakonisht te kam hapur rrugen.

Kundershtimet nuk Jane gje e keqe apo negative me domosdoshmerisht , por ne momentin qe nje forum krijon Turma dhe i lejon ato .. humb edhe vlerat ne pergjithesi bashke me k’to rregulloret ne fjale, ashtu ka vajtur edhe forumi i Mandit sot .

Kaq isha kurioze sepse ai kryeson i pari , nderkohe qe edhe ai vete sot nuk shkruan me pas emrin te tij ,i eshte bezdisur por gruaja e tij .

Gjithe te mirat

Unë personalisht nuk jam frekuentuese e forumeve të tjera.
Për çështje reklame spo e them , por kam vizituar disa forume si guest.
Pothuajse e njëjta gjë janë:)

Unë sdo e braktisja kurrë Netëdy për tu shpërndarë në forumet e tjera, janë të njëjtët anëtarë( të konsumuar) nëse është termi përkatës dhe sdo më tërhiqte të logohesha në x apo y forum.
Aspak e vertete. :)

E ti ke bere reklama (per ketu ).

Me kete postim del me ne pah hipokrizia e disave si strategji qe kane.

Mos genje,se virtuale eshte,,e nuk ke triumfuar me ndonje gje,por mos genje.

Ta kam pa te keq kete gje,se ndoshta kur ke shkruar s'ke qene administratore,por ti ben reklama.

Reklama ne historikun tim si frekuentues i hershem i mediumeve virtuale se kam pranuar ta bej,e as e kam bere,por nqs do e kisha bere do isha kaq transparent qe ta tregoja.

Nqs perpiqesh te me justifikohesh se nuk e ke bere,do jem ketu.

Me t'mira!~

Kundershtimet nuk Jane gje e keqe apo negative me domosdoshmerisht , por ne momentin qe nje forum krijon Turma dhe i lejon ato .. humb edhe vlerat ne pergjithesi bashke me k’to rregulloret ne fjale, ashtu ka vajtur edhe forumi i Mandit sot .

Kaq isha kurioze sepse ai kryeson i pari , nderkohe qe edhe ai vete sot nuk shkruan me pas emrin te tij ,i eshte bezdisur por gruaja e tij .

Gjithe te mirat
Me termin forum nenkuptojme tryeze diskutimesh,ku secili me filozofine e tij ne te shprehur e ne dije radhitet sipas asaj qe meriton nga antaret.

Per nje mori arsyesh forumet vijne ne venitje e siper,e nuk ka ate fluksin e dikurshem te vizitoreve,antareve qe linin gjurme me njohurite e tyre.

Per kete lloj kalibri antaresh nuk para i gjen te derdhin dijen e tyre me neper forume,punen e tyre.
Nga fsh i dikurshem kete lloj ajke i mori pikerish ai forum qe thua ti nuk eshte i pari,por e atje sikurse duket s'mbijetuan dot(dmth nuk i gjen asgjekundi).
Per fajesime s'di por mynyra e menaxhimit ne nje medium eshte pika kyce e tij me rolin qe mbajne.

Nga ajo kohe kur lulezonin forumet ,personalisht kam pas fatin te njoh disa qe kane lene gjurme ne mendjen time ,me mprehtesine e tyre,nivelin,boten e gjere te formuar mire,dashamiresine. :)

Me termin forum nenkuptojme tryeze diskutimesh,ku secili me filozofine e tij ne te shprehur e ne dije radhitet sipas asaj qe meriton nga antaret.

Per nje mori arsyesh forumet vijne ne venitje e siper,e nuk ka ate fluksin e dikurshem te vizitoreve,antareve qe linin gjurme me njohurite e tyre.

Per kete lloj kalibri antaresh nuk para i gjen te derdhin dijen e tyre me neper forume,punen e tyre.
Nga fsh i dikurshem kete lloj ajke i mori pikerish ai forum qe thua ti nuk eshte i pari,por e atje sikurse duket s'mbijetuan dot(dmth nuk i gjen asgjekundi).
Per fajesime s'di por mynyra e menaxhimit ne nje medium eshte pika kyce e tij me rolin qe mbajne.

Nga ajo kohe kur lulezonin forumet ,personalisht kam pas fatin te njoh disa qe kane lene gjurme ne mendjen time ,me mprehtesine e tyre,nivelin,boten e gjere te formuar mire,dashamiresine. :)

Ideja kjo eshte ( ajo e diskutimeve dhe bashkebisedimeve ) dhe duhet te jete , ama realiteti sot tregon te kunderten , qe nga identifikimi informacioni/informimi e drejta e autorit , rregulli , menaxhimi etj etj etj .

Por mbase edhe Kane egzistuar k’to kualitete ne ate kohe , nuk jam e sigurte sepse nuk e kam arritur .

Sot per sot nuk ofrojne ndonje gje te vecante , pervecse tufave ku sulmojne dhe ofendojne individe... dhe te njentet anetare me emra te ndryshem, ku sipas emrit ndryshojne edhe personalitetin .

Te prsh e te uroj nje darke te kendshme : )

Duhet te njohesh edhe te tjeret per te bere diferencen se kush vertete eshte mire.
Sa per staf,stafi ketu eshte kujt i do qejfi shefit,e ben adm..dhe kur eshte me qejf,edhe drejtesia mbi antarin eshte po me qejf..ndersa ne forume te tjera nuk eshte keshtu.

Kjo nuk eshte e vertete. Aty ku je ti , eshte nje staf palaco ne pergjithesi ... e kshu eshte pothuajse ne shumicen e forumeve.

Gjithsesi k'tu do te ja le kohes , gjer tani kam pershtypjen qe stafi eshte i perzier ... sot pshm me beri pershtypje tek tema e veshjes ( e vura re me shpejtesi dhe nuk jam e sigurte se c'fare ndodhi mes anetareve dhe adminit, dmth nuk e di se qysh e tek u ashpersua gjendja ) ama me beri pershtypje admini ne fjale , qe nuk e zgjati shume, nuk ngriti as tonin , beri ate qe duhej bere ne qetesi ... e sic duket te tera palet u qetesuan . Me beri pershtypje gjakftohtesia e adminit ne k'te rast, pasi ne nje forum tjeter ose aty ku je ti me qarte .. jo vetem qe do ti kishin ofenduar anetaret keq , por mbase edhe do te ju jepnin nje paralajmerim .... Nderkohe qe nje rast tjeter , para ca neteve e humbi toruan nje nga stafi per faktin qe ishte e perzier shoqeria ne fjale.

Gjer tani personalisht per mua ngelen pershtypje te mira ... packa qe ne ca tema eshte e vertete qe e teprojne, dhe i fshijne komentet sipas mikut dhe per ca arsye te bajatshme.... Por nuk eshte masive .

Duhet te njohesh edhe te tjeret per te bere diferencen se kush vertete eshte mire.
Sa per staf,stafi ketu eshte kujt i do qejfi shefit,e ben adm..dhe kur eshte me qejf,edhe drejtesia mbi antarin eshte po me qejf..ndersa ne forume te tjera nuk eshte keshtu.
Per mu eshte mire vlla aksident ishte qe hyna me pelqeu edhe kaq. Se ca bojn kto jan punet e veta une smor vesh te puna ime te jap ktu smor vesh sdi ca te them po shif ku nihesh me mire aty rri i mendim ky.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back