Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Formo fjali me fjalën e fundit...

Veten time e desha me shume se vetja ? Por nuk ma vlersoj.

Vleresoj dhe dua prane vetes, njerezit me virtyte dhe zemer te bukur.

Te bukur mund te kesh fytyren kur ja shet kujtedo te mbuluar dhimbjen me make up,po kur e fshin ate cfare mbetet?

Mbetet e bukur dita gjer ne muzgmbremje, ku horizonti digjet nga petendimet e duellit, e bashke me diellin dergojme dhe lutjet tona per njerezit qe duam me shume se veten.

Te lendojne me se shumti ata njerez te cilet i lejon te ecin ne rruget e shpirtit, ti mesojne ato rruge dhe ti dhje..n sapo tu jepet mundesia.
Te besosh sot eshte lufte me shpirtin, e kur arrin te besosh ke humbur veten.
Besimi eshte i shenjte, me i shenjte se jeta.

Jeta ne kete bote nuk eshte e shkurter, qendrimi ne te eshte.

qendrimi ne te esht kaq i bukur saqe fillon dhe te dhimbset jeta !

Jeta duket kaq e gjate por eshte shume e shkurter

E shkurter ishte saqe nuk e mberrinte as braven e deres ?

Dritarja ishte hapur, hena shihej nga shtrati im

Nga shtrati im, dukeshin dhe dëgjoheshin hapa tê rêndë sa më afër afroheshin aq mê shumë dëgjohej zhurma .
Papritur hapt ndalen dëgjohej vetm shiu , përveçse errësir dhe drita që një ambazhur i vogël bênte.
Pas pak minutash hapt dukeshin sikur po ecnin drejt dhomês së ndejnës.
Isha vetm në shtëpi, pasi prindërit ishin tek një familjar qê ndodhej në spital..

Një fjalê nuk e nxirrja dot, frika duket sikur më shoqëronte nuk dija çfar tē bëja.
Isha strukur dhe po dridhesha, pak nga frika e pak nga i ftohti.
Prindërit e mij më than tê mos rrija vetm, se atë kohë ishte vonê.
Por nga kokfortëisa ime si dēgjova.
Eh, koka bën koka pëson..

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back