Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Flirtimi dhe kufijtë e tij?

Jo cdo flirt mund te jete tradheti, psh ne nje bar me nje person qe te shikon apo komplimenton dhe nuk e shef me kurr e nuk ke as kohe qe te krijosh emocione eshte nje flirt qe zhvillohet e ngelet aty.

Por te ikesh ne pune cdo dite e te flirtosh ne baza ditore me nje person, ku kontakti dhe ambienti e bejn te veten per tu perfshire emocionalisht,une e quaj tradheti. Dhe tradhetia zakonisht fillon ne mendime, ne shtrat thjesht perfundon! :D

Jo cdo flirt mund te jete tradheti, psh ne nje bar me nje person qe te shikon apo komplimenton dhe nuk e shef me kurr e nuk ke as kohe qe te krijosh emocione eshte nje flirt qe zhvillohet e ngelet aty.

Por te ikesh ne pune cdo dite e te flirtosh ne baza ditore me nje person, ku kontakti dhe ambienti e bejn te veten per tu perfshire emocionalisht,une e quaj tradheti. Dhe tradhetia zakonisht fillon ne mendime, ne shtrat thjesht perfundon! :D
Flirti në vetvete jam me @gunëhiri është instikt .. Do thuash ktu dallon nga kafsha , se njëriu ka logjikë ndjenjë .. Por në vetvete njëriu kafshë është..

Flirti në vetvete jam me @gunëhiri është instikt .. Do thuash ktu dallon nga kafsha , se njëriu ka logjikë ndjenjë .. Por në vetvete njëriu kafshë është..
Nuk eshte vetem instikt eshte edhe sjellje.

Dhe natyra e ketij instikti tregon terheqej ndaj atij personi, pastaj vendos te ta shorehesh kete instikt duke filtruar apo e kalon pa ju dorzuar instiktit eshte sjellje qe secili e vendos vet! :)

Çdo njeri ka instikte të lindura dhe nuk është fajtor për ato. Çështja është që t'i mbajë në kontroll dhe të mos kalojë në veprime që kalojnë kufirin dhe quhen tradhti.

I tillë është dhe ambienti shoqëror ku jetojmë, që i nxit këto. Gjinitë studiojnë e punojnë të përziera. Femrat punojnë mes meshkujve e meshkujt mes femrave. Është e pamundur që ato të mos flirtojnë nga pak.

Nëse ti e quan gjithçka tradhti, duhet të quanim kështu edhe shikimet e meshkujve. Unë s'kam njohur ndonjë mashkull të martuar ose në lidhje që nuk i shikon femrat e tjera nga të ndenjurat, kur i jepet rasti. Ndonjërën që i ka të pasmet e bukura, e përpijnë me sy, madje kjo u krijon dhe epsh. Me vetëdije e bëjnë meshkujt këtë, por nuk mund ta quajmë tradhti, nëse mbetet aty. Janë thjesht instikte.
Une se di ke quan ti ekzaktesisht flirt, flirti nuk eshte instikt dhe nuk quhet flirt te shohesh nje person per nje moment, as nese e sheh nga mbrapa apo nga para per nje moment kalimthi qe mund te shkojne syt, flirt quhet kur e shef dhe fillon qesh, kur ben gjest psh(kap floket, pin ate qe ke porositur duke e pare etj etj) ka disa lloje flirtesh dhe kto qe permenda nuk jan instikte, por flirte dhe une i quaj tradhti.

Për këtë e ka dhe @gunëhiri mendoj mos flas kot .. Shaka është për ty , për dike tjetër quhet flirt , lojë argëtim dreq e shejtan ..
Ja qe je gabim e dashur .
Te besh bisede , diskutim me dike Eshte shume ndryshe .
Ti shkelesh syrin, te duket e bukur cdo gje qe thot , te te bej te krijosh affection, te Qeshin syt madje pret te te thot dicka te permende etj etj te te jape gezim quhet flirt fillim tradhtie.

Ja te jap nje shembull ktu ne forum :

Nuk bej flirt me asnje mashkull Nese mund te quhet flirt e bej me @shkupjane sepse e ndjek lojen dhe me disa vajza tjera.
Ky quhet flirt pa nje qellim dhe brenda shakave.

Diskutim ne forum bej me @FantiSpathi Pse?! Sepse ja vlen te diskutosh me te.
Jam modeste por do e them se Nese ka nevoj per Nje sup burri do jem per te saher te kete nevoje .

Sdi a ben dot dallimin po un ne kte sens i kam te qarta gjerat .

P.s me pelqeu arsyetimi i vesa lart . :)

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back