Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Fillo fjali me fjalen STOP

Nick im është Meloo.
Jo "lule mos më prek"
Jam njeri që më pëlqen balanca në çdo gja.
Pra balanca asht krysore për mua, dhe gjithçka!!

Mund tê jesh sh njeri mirë.
Por kur më përqafojnë , dhe pse t'pakt janê ktu..
Nuk ndihem mirê, edhe e di që mundesh të mê përqafosh pa të keq.
Poor duke mos ta kthyer përqafimin i bie qê nuk e pranoj.

Ndaj tlt mos më jep ma përqafime, jo vetm ti poor asnji këtu..
Mos u ndje keq që ta thash ktë..
Por si fillim dua të ndihem mir me veten, dhe kur më përqafoni nuk ndihem mirê.
Po ta rithem ktë.
Jam njeri që përqafimet, të kam xhan, i kam vetm për mike zemre, apo mik i ngusht, për ato që vërtet i kam xhan dhe miqq sh të ngusht, atyne u jap dhe përqafime..
Poor këtu nuk kam të tillë, as nuk do kem.
Kam nji konsiderat pêr tre ose katër pwrsona dhe i vlersoj, poor që as ato nuk i jap përqafime përveçse ?..
E ktë po ta jap edhe ty, si shenj paqe mes nesh.
Se kemi pas disa "replika"
Sbesoj se te : ‘preka ne tela’ me postimet e mia , e respektoj distancen tende sociale , ( kjo dhe si pasoje e covid19 ) gjithsesi sma do mendja se ‘lufton’ me gjithkend qe te ben nje kompliment ose shaka , nejse klm miss nervi . ?

Stop ritjes te cmimit benzines se u bo 1 liter benzin si vajj borxhit ekstra virgin ????

Stop ritjes te cmimit benzines se u bo 1 liter benzin si vajj borxhit ekstra virgin ????
Kur sthem un me be stop qe bej nami e Kilometrave

Nick im është Meloo.
Jo "lule mos më prek"
Jam njeri që më pëlqen balanca në çdo gja.
Pra balanca asht krysore për mua, dhe gjithçka!!

Mund tê jesh sh njeri mirë.
Por kur më përqafojnë , dhe pse t'pakt janê ktu..
Nuk ndihem mirê, edhe e di që mundesh të mê përqafosh pa të keq.
Poor duke mos ta kthyer përqafimin i bie qê nuk e pranoj.

Ndaj tlt mos më jep ma përqafime, jo vetm ti poor asnji këtu..
Mos u ndje keq që ta thash ktë..
Por si fillim dua të ndihem mir me veten, dhe kur më përqafoni nuk ndihem mirê.
Po ta rithem ktë.
Jam njeri që përqafimet, të kam xhan, i kam vetm për mike zemre, apo mik i ngusht, për ato që vërtet i kam xhan dhe miqq sh të ngusht, atyne u jap dhe përqafime..
Poor këtu nuk kam të tillë, as nuk do kem.
Kam nji konsiderat pêr tre ose katër pwrsona dhe i vlersoj, poor që as ato nuk i jap përqafime përveçse ?..
E ktë po ta jap edhe ty, si shenj paqe mes nesh.
Se kemi pas disa "replika"
Me e bukura eshte se me ke kushtuar gjith kete shkrim dhe te falenderoj per kete ?

Me e bukura eshte se me ke kushtuar gjith kete shkrim dhe te falenderoj per kete ?
Sepse nuk ta ktheva përqafimin, as nuk e pëlqeva dhe as nuk të falenderova.
Dhe për ktë e ndejva si diçka që duhet tē thoja pse-n e mos pranimit.pra si përgjsi morale poqse mund ta them kshu.
Se sh thjesht mund tê falenderoja apo dhe të përqafoja, pra t'baj sikur e pranova..
Mua nuk më plq me ba sikuur t'përqafoj apo të të them flm, ndoshta thjesht pêr mu duk mirê.
Çdo nwjri ka parimet e veta, dhe unë kam të mijat.
Mendoj ashtu siq unë i respektoj hapsiren personale të tjetrit, dua ta respektojnë.
M'pëlqejn shumm diskutimet produktive.
Unë them faleminderit, për mënyren si shkruan në tema, pa ironi, sarkazma apo ku dij unë.
Aq sa kam lexuar dmth se nuk të kam lexuar aq shumë.
Gjë që këtu ndodh ☺..

Miqësit këtu për mua jan sikur me ndërtu miqësi në rërë.

Sepse nuk ta ktheva përqafimin, as nuk e pëlqeva dhe as nuk të falenderova.
Dhe për ktë e ndejva si diçka që duhet tē thoja pse-n e mos pranimit.pra si përgjsi morale poqse mund ta them kshu.
Se sh thjesht mund tê falenderoja apo dhe të përqafoja, pra t'baj sikur e pranova..
Mua nuk më plq me ba sikuur t'përqafoj apo të të them flm, ndoshta thjesht pêr mu duk mirê.
Çdo nwjri ka parimet e veta, dhe unë kam të mijat.
Mendoj ashtu siq unë i respektoj hapsiren personale të tjetrit, dua ta respektojnë.
M'pëlqejn shumm diskutimet produktive.
Unë them faleminderit, për mënyren si shkruan në tema, pa ironi, sarkazma apo ku dij unë.
Aq sa kam lexuar dmth se nuk të kam lexuar aq shumë.
Gjë që këtu ndodh ☺..

Miqësit këtu për mua jan sikur me ndërtu miqësi në rërë
Kështjell në rërë*
Po si s’perton qe shkruan aq shume xhanem . ???
Nuk përtoj!
Sepse m'pëlqen ti sqaroj gjant, siq gjithmon baj, pse duhet mos ti sqaroj e shikoj si përgjisi ti jap nji arsye.
Nuk jam xhanem.
Poor Meloo me dy oo!
Mirê!

Stop lufterave

stop ofendimeve ☺️

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back