- Regjistruar më
- Shkurt 10, 2018
- Mesazhe
- 8,892
- Pëlqime
- 7,865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Me rop shpijeeeee rrejtemu ma ka msu forumin @Fiore qe mos boft hajer clidhje kisha un me forum
me rop shpije jo jemi njof prej chatit e mthe hec futu forum sdija un ti me fiksoveMe rop shpijeeeee rrejte
bashke kemi 8 vite qe njihemi
hahahahahahahahaahahahahahahahaahaahahahahahame rop shpije jo jemi njof prej chatit e mthe hec futu forum sdija un ti me fiksove
me rop ti ke qen qe moa i bofsh 4 kam bashk per 12 muj ca mke bohahahahahahahahaahahahahahahahaahaahahahahaha
me rop shpijee joo
kshu ka qen? joo mor hhahaha
OuuUne edhe 3 dite i bej 1 vit qe kur kam ardhe ketu.
@Rrelse ishte e para qe me uroi mireseardhje kur u prezantova, ndersa @centos pervec ne teme, edhe ne privat, ku nuk shkuan 2-3 muaj dhe u takuam edhe ne realitet. Mbaj mend qe gocat nuk me mirepriten mire, me arsyen se vetem qerosa po na vine n'forum ?
Prap do pim kafen keto diteUne edhe 3 dite i bej 1 vit qe kur kam ardhe ketu.
@Rrelse ishte e para qe me uroi mireseardhje kur u prezantova, ndersa @centos pervec ne teme, edhe ne privat, ku nuk shkuan 2-3 muaj dhe u takuam edhe ne realitet. Mbaj mend qe gocat nuk me mirepriten mire, me arsyen se vetem qerosa po na vine n'forum ?
Mba besniket fort dhe harroi te pabeset mos ju kushto shume vemendje.Uaaaaaaaaa @Mignonne,
Une se kisha idene ce egzistonte ky vend ne fakt, me tha @Raid e ka nje mik i imi do e marresh thash po e marre sepse ishte kohe e pandemise.
@Rrelse
Me ka dhen mesazhin e mirese ardhjes.
Pas 2 dite fillova te kem simpati per shkrimet e @Fiore dhe e ftova ne Staf ne poziten qe e ka tani, punuam shum dhe ndertuam nje super Forum.
Ketu mesova te dashuroj virtualisht e te transformoj ne realitet. ( …. )
Ne kte vend kam njohur njerz besnik dhe tradhetar, kam ren ne kurtha shum here sepse nuk i kuptoja kunjat dhe pabesite por ce i faleminderoj sepse me kan bere te kuptoj qe gerrma tngelin gerrma te pa beset ngelin te pa bese.
Jam e 2017-tësMba besniket fort dhe harroi te pabeset mos ju kushto shume vemendje.
@Rrelse ti ke qen nikoqirja e shtepis ???
Shumicen thuaj jo gjysmenJam e 2017-tës
Do sdo e para i kam mirëpritur gjysmën?
Postoje filxhanë?Kam reth dy vjet qe jam pjes e forumit me heret isha ne chat per gati 3 vjet nga 2014 dheri 2017 pastaj u shkeputa per gati 3 vite dhe kur hyra nuk njeifja asnje se ndoshta ishin larguar apo dhe kishin nderuar nik vec kur me shkruan nje person qe gjithmon kam pasur respekt per te dhe vazhdoj te kem dhe me prsh dhe me thot nese doja te regjistrohesha ne forum qe as ja kisha iden cishte forumi nejse u regjistrova gati nje vit futesha ne mengjes beje nje prsh i nemroja a ishin te gjithe ketu dhe te nerermen futesha prap deri sa nje me tha ore klodi ti vetem sa ja ben taa dhe iken pse nuk mer pjes neper tema dhe qe nga ajo dite mu be smundje ?
U beja kafet para se te shkoja ne pune ?Postoje filxhanë?
Na ke mireprit kot me thon jo ??Jam e 2017-tës
Do sdo e para i kam mirëpritur gjysmën?
Jepe jepe ??Une jam ne perendim, juaji pergjithmone diktatori Dulla!
Qaj po pa zePupupu
A te qaj 2 min?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.