Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Fenomeni “Egli Tako”

Gjykoni sh ashper ..
Pse gjithmone gjykohet femra? Pse nk gjykoni veprimet e tij? Ceshte kjo pune ? Ai e afroi e beri per vete e nfund te thot te dua per krevat, e ju gjykoni nje femer??
Jam mëse dakort ai është narcist dhe u bombardua shumë se dashuroi njeriun e gabuar

Gjykoni sh ashper ..
Pse gjithmone gjykohet femra? Pse nk gjykoni veprimet e tij? Ceshte kjo pune ? Ai e afroi e beri per vete e nfund te thot te dua per krevat, e ju gjykoni nje femer??
Eshte faji i saj, qe pranoi dhe ja kishte qefi dhe vete. Pastaj tema ishte per Eglin, skemi si tflasim per tjeret. Patjeter qe e denoj dhe veprimin e atij fmiut.

Ama ja tha tgjitha të vërteta
Të dua për krevat
E ti sje pjesë e lojës time
Ai ësht lojtar dhe ësht fut për ta fituar atë lojë.
e Pe primen e fundit ??
Ne fakt te fundit ia futa gjumit :p hahah
por gjjthsesi mora vesh qe per nje gje sh tvogel u lemerit i vogli shpis 😅

Eshte faji i saj, qe pranoi dhe ja kishte qefi dhe vete. Pastaj tema ishte per Eglin, skemi si tflasim per tjeret. Patjeter qe e denoj dhe veprimin e atij fmiut.
Ishte fenomeni jo personazhi .. per vajzat si egli .. jo egli me vetvete lexoje dbe iher shpirt :p

Ti ke qen fanse e tij, po pusho. Sa here tkam thene qe eshte fmi i llastum e kokrra lg. Mbaje tashi :p

Po pra i nxorrën gjëra që sduheshin për tu nxjerrë
Po ja kthehu me presjon ky mos më detyroni të flas ça mkeni thën në dhomë të rrëfimit
U detyru tpch tfusi reklamë çdo 5 min

Po ja kthehu me presjon ky mos më detyroni të flas ça mkeni thën në dhomë të rrëfimit
E kuptoj kane dashur te bejn nje cift se sben ..
Viktima eshte ajo vajze qe mbase dhe dashuroi e sberi asnje mekat :/

Pikerisht vlla, nuk shitet ftyra per nje cop fame apo per nje reality show, kur dihet nga tgjithe qe eshte komplet teater prej produksionit

E kuptoj kane dashur te bejn nje cift se sben ..
Viktima eshte ajo vajze qe mbase dhe dashuroi e sberi asnje mekat :/
Po kuptoj po dhe ky djali ska faj
Ska pse të bëj gjëra pa dëshirën e tij

Pikerisht vlla, nuk shitet ftyra per nje cop fame apo per nje reality show, kur dihet nga tgjithe qe eshte komplet teater prej produksionit
Sbëhet fjal që loja bëhet nga produksjoni
Po kshu jan kto vipat tanë
E shesin ftyrën për ca followërsa më shum 🤦🏻‍♂️

Unë mendoj se ajo nuk duhet të kishe hyrë kur e shikon se nuk është shëruar mirë nga ajo që ka kaluar
Nuk e ka kaluar .. aq me teper te futeshe ne nje reality

mE ato mënd që ka ajo ska për tu shëru asiher 🤦🏻‍♂️
E kryqzoi atë xumin
Vet e bëri 10 fish 🤦🏻‍♂️

Epo kot nuk thojnë mos ja bëj tjetrit atë që nuk ke dëshirë të ta bëjnë ty

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back