Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Fenomeni “Egli Tako”

Alizz

Nothing else matters
ANETAR ✓
Regjistruar më
Dhjetor 12, 2024
Mesazhe
1,664
Pëlqime
669
Jo personazhi .. Por Egli si fenomen ? A duhet femra te vrapoje pas nje mashkulli?
A ia vlen te shkaterrosh veten per nje realityshow?
Sa kushton fama?
Kushton nje jete??

Le te ndajme mendimet ..

Jo personazhi .. Por Egli si fenomen ? A duhet femra te vrapoje pas nje mashkulli?
A ia vlen te shkaterrosh veten per nje realityshow?
Sa kushton fama?
Kushton nje jete??

Le te ndajme mendimet ..
Un mendoj se e nisi si lojë
Po padashur ra në dashuri
Dhe i humbi filli 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Bëri shum mir që doli të mari mjekime sepse
Ësht duke ikur nga mënd.

Jam mëse dakort nëse e don dikë, mos e mbaj fshehtë tregoja se e do. Por duhet të jesh e bindur se ajo dashuri që jep do të kthehet mbrapsht. Pastaj disa janë më të ndrydhur e disa më të hapur.

Gabimi Elgi është që s'do lejoja asnjë që të tallej me ndjenjat e saj. Do tregoja më respekt për veten në rradhë të parë

Un mendoj se e nisi si lojë
Po padashur ra në dashuri
Dhe i humbi filli 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Bëri shum mir që doli të mari mjekime sepse
Ësht duke ikur nga mënd.
Se besoj se ka dashuri .. Me vjen keq , vetem per menyren se si nuk arriti ta menaxhoje ..
Dhe me vjen mire qe reagoi e doli .

Jam mëse dakort nëse e don dikë, mos e mbaj fshehtë tregoja se e do. Por duhet të jesh e bindur se ajo dashuri që jep do të kthehet mbrapsht. Pastaj disa janë më të ndrydhur e disa më të hapur.

Gabimi Elgi është që s'do lejoja asnjë që të tallej me ndjenjat e saj. Do tregoja më respekt për veten në rradhë të parë
Ishte sh e rendeee .
MuA per eglin dhe vajza si egli me vjen keq :(

Ajo krijoi shum ide në kokën e saj
Pavarsisht se gjesti të tjera i thoshte në sy të njerzve të tjera bënte në krevat

Pavarsisht se gjesti të tjera i thoshte në sy të njerzve të tjera bënte në krevat
Prandaj e citova më lart
Njeriu duhet këtë dinjitet për veten e vet
Nëse e shikon që ajo që merr nuk është asiher e njejtë ndrysho

Nk i krijoi pa bazaaa ..
Se sa do prbl tkesh nk del njeri me flamur ndore :p
Ka bere dicka ai qe reagoi ashtu ai ..
Sme pelqeu pjesa tjeter , ajo vajze me aq sa di pinte antidepresante .. Kishte nevoje per kujdes mjeksor .Duhet te dilte me pare

Prandaj e citova më lart
Njeriu duhet këtë dinjitet për veten e vet
Nëse e shikon që ajo që merr nuk është asiher e njejtë ndrysho
Ajo e humbi padashje dinjitetin
Ju errësuan sytë të varfrës 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️
Ishalla shërohet

Nk i krijoi pa bazaaa ..
Se sa do prbl tkesh nk del njeri me flamur ndore :p
Ka bere dicka ai qe reagoi ashtu ai ..
Sme pelqeu pjesa tjeter , ajo vajze me aq sa di pinte antidepresante .. Kishte nevoje per kujdes mjeksor .Duhet te dilte me pare
Po e drejtë që i kishte ca baza
ama nuk e mor asnjëher fjalën që ndjej për ty ose ndjehem si ty.
mOri që më pëlqen fizikisht dhe të dua vetëm për krevat.
ksHuqë smund ti ushqente kaq shum ndjenjat

Fenomenin Egli, mos e paç as ne lagje, imagjino tkesh i gru si Egli ne shpi, tja fusesh vetes 3 here bam bam bam

Mendoj qe pas dashurise se vertete jo vetem nje femer por edhe nje mashkull duhet tvrapoj, seshte e thene nese personi tjeter ne fjale ka ndjenja per te apo jo, ajo/ai do mundohet ta bej per vete ne shume forma.
Persa i perket ndjenjave aty brenda, une besoj se e ka patur thjesht per loje dhe per pak (plotesime te nevojave seksuale) por injorimi qe i beri ai ishte shume i ulet per nje femer, aq me teper ne nje reality show.
Mendoj qe njeriun ftyra e dinjiteti e mban.

Mraft pikaaa
U nis për pak famë dhe ra brënda padashje 🤦🏻‍♂️
Nuk e mendoj se në fillim e bëri për famë
Në fillim ajo e cilësoi se s'kam hyrë për tu njohur me dikë

Fenomenin Egli, mos e paç as ne lagje, imagjino tkesh i gru si Egli ne shpi, tja fusesh vetes 3 here bam bam bam

Mendoj qe pas dashurise se vertete jo vetem nje femer por edhe nje mashkull duhet tvrapoj, seshte e thene nese personi tjeter ne fjale ka ndjenja per te apo jo, ajo/ai do mundohet ta bej per vete ne shume forma.
Persa i perket ndjenjave aty brenda, une besoj se e ka patur thjesht per loje dhe per pak (plotesime te nevojave seksuale) por injorimi qe i beri ai ishte shume i ulet per nje femer, aq me teper ne nje reality show.
Mendoj qe njeriun ftyra e dinjiteti e mban.
Shum i saktë
Me pak fjalë histerike 🤦🏻‍♂️

Nuk e mendoj se në fillim e bëri për famë
Në fillim ajo e cilësoi se s'kam hyrë për tu njohur me dikë
Aman se bëri për famë
E bëri pra për famë u nis për ca followërsa
Dhe për të ndënjur pak më shum në shpi
Për mua ajo vajzë ka probleme me veten.

Gjykoni sh ashper ..
Pse gjithmone gjykohet femra? Pse nk gjykoni veprimet e tij? Ceshte kjo pune ? Ai e afroi e beri per vete e nfund te thot te dua per krevat, e ju gjykoni nje femer??

Gjykoni sh ashper ..
Pse gjithmone gjykohet femra? Pse nk gjykoni veprimet e tij? Ceshte kjo pune ? Ai e afroi e beri per vete e nfund te thot te dua per krevat, e ju gjykoni nje femer??
Ama ja tha tgjitha të vërteta
Të dua për krevat
E ti sje pjesë e lojës time
Ai ësht lojtar dhe ësht fut për ta fituar atë lojë.
e Pe primen e fundit ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back