Ehhhh kohe te arta…Jo moj sngaterroj dere fare une.
Se jane me fakte kto gjera.
Dikur @Ravioli me thirrte kunat se e kish si moter theodhoren![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ehhhh kohe te arta…Jo moj sngaterroj dere fare une.
Se jane me fakte kto gjera.
Dikur @Ravioli me thirrte kunat se e kish si moter theodhoren![]()
Shume kam hamendesuar shume te kam folur me taktike shume te kam mbajtur afer dhe asnjeher nuk te kam ofenduar,mos ngaterro ofezen me opinionin,rilexo para se te postosh nje shkrim.Opinion njerëzit kanë, e thonë apo nuk e thonë, punë tjetër. Unë nuk e thashë për të të bërë ty keq por thjesht si ide që diskutohen qetë. Edhe ti mund të hamendësosh për mua sa të duash por ne e dimë më mirë për veten dhe nuk kemi pse mërzitemi.
Po ti ku e ke njohur të dashurin bie fjala? Chat ?Ore @daniel00 po te tjeret jan martuar ore duke i gjetur jasht se atje eshte bota,me thuaj ti kush eshte martuar nga forumi e te jap te drejt une ty![]()
Po lere mos e pyetEhhhh kohe te arta…
Jo,ne klasPo ti ku e ke njohur të dashurin bie fjala? Chat ?![]()
E kam ish kunat une kte fierakun
Hapa edhe temë me të njëjtat fjalë dhe ja u përgjigje pa e bërë kaq të rëndë atë që thashë.Duhet ti dhembi qe te kete kujdes me fjalen qe nxjerr nga goja.
Se ka then kot ai xhaxhi……
Kujdes me fjalen zonjez me cante kujdes me fjalen edhe ti zoteri,pushteti i fjales eshte i vecante,gatuan male dhe papasterti…….
Heuuuuu si me ka shpetuar ky detajE kam ish kunat une kte fierakun![]()
E ka bo dreqi
yhy para nje vitiHeuuuuu si me ka shpetuar ky detaj
Po hape nje teme te pergjithshme jo drejtuar nje antari/e ka dallim te madh nese mundesh ta kuptoshHapa edhe temë me të njëjtat fjalë dhe ja u përgjigje pa e bërë kaq të rëndë atë që thashë.
Po si e kalove dhimbjen,pyes per nje shoqe si ti pergjigjem kur te me pyesi hahahhaE ka bo dreqi.
Po ja une hapa syte e perballova dhimbjen dhe mbas theodhores pata 13 gra te tjera forumore jo si dani o theodhora o rash e vdiqa
U mbyll pasi më akuzove që të ofendova kur unë nuk të ofendova asgjë. OkShume kam hamendesuar shume te kam folur me taktike shume te kam mbajtur afer dhe asnjeher nuk te kam ofenduar,mos ngaterro ofezen me opinionin,rilexo para se te postosh nje shkrim.
Nejse u mbyll ajo teme.
Kam fillu te dyshoj se dhe mu loku do ma kete bere puçin se ska mundesi.yhy para nje viti
apshuuuuuuyhy para nje viti
Epo he foli danitKam fillu te dyshoj se dhe mu liku do ma kete bere puçin se ska mundesi.
Theodhora priste damaret per mua atere.
Ahh ca eshte ai lokuu
Po isha duke qare une e vjen njera e me thot ca ke?Po si e kalove dhimbjen,pyes per nje shoqe si ti pergjigjem kur te me pyesi hahahha
okU mbyll pasi më akuzove që të ofendova kur unë nuk të ofendova asgjë. Ok
I kam fol po sme degjon.Epo he foli danit![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.