Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Po dhe ajo nga jasht eshte ore,se e bere forumin planet tjeter tiTë ketë jashtë kaq të mira? Unë nuk di![]()
Hë pra he po degjon dani .. nuk degjon une e paku i flasim per mire se na kaneEpo he![]()
Sjemi njesoj kete po mundohem te te tregoj,qe fjalet qe ti nxjerr mund te mos ken as pesh dhe as rendes e ka kuptuar edhe Thea prandaj ste pranon asnje gje me,kjo eshte tema qe disa flasin te mbushin oret disa flasin sepse ndjejn.Ma kthe ma kthe se unë atë po pres, që të tregoj që nuk merren fjalët aq personale![]()
Lere moj se e vertetoj qe germat nuk merren personalisht jan vec germaPo ce do me germa ai,ti bej romantizwm ketu dite e nate thot![]()
Mos u bo kaq katile e ti .Sjemi njesoj kete po mundohem te te tregoj,qe fjalet qe ti nxjerr mund te mos ken as pesh dhe as rendes e ka kuptuar edhe Thea prandaj ste pranon asnje gje me,kjo eshte tema qe disa flasin te mbushin oret disa flasin sepse ndjejn.
Ku jemi ketu ca planeti ndodhemiPo dhe ajo nga jasht eshte ore,se e bere forumin planet tjeter ti![]()
ForumipiteriKu jemi ketu ca planeti ndodhemi![]()
Ja përshembull ti që flet në emër të Theas për mua nuk ka rëndësi se për mendimin tim nuk është ashtu. Kaq e thjeshtë është, nuk mërzitem unë nga opinionetSjemi njesoj kete po mundohem te te tregoj,qe fjalet qe ti nxjerr mund te mos ken as pesh dhe as rendes e ka kuptuar edhe Thea prandaj ste pranon asnje gje me,kjo eshte tema qe disa flasin te mbushin oret disa flasin sepse ndjejn.
Duhet ti dhembi qe te kete kujdes me fjalen qe nxjerr nga goja.Mos u bo kaq katile e ti .
Cuq. Jemi theodhorapiteriForumipiteri![]()
Po ne jemiForumipiteri![]()
Ashtu sic une fola gabim per te ashtu fole dhe ti gabim per te tjere qe si njef.Ja përshembull ti që flet në emër të Theas për mua nuk ka rëndësi se për mendimin tim nuk është ashtu. Kaq e thjeshtë është, nuk mërzitem unë nga opinionet![]()
Për mua forumistët janë njerëz më të veçantë se ata që ndeshim përditë ndryshe nuk do ktheheshim përditë këtu për praninë e njëri-tjetrit. Ndryshe do të ishim atje jashtë dhe forumi nuk do të frekuentohej nga askush.Po dhe ajo nga jasht eshte ore,se e bere forumin planet tjeter ti![]()
Aman bota eshte jasht,pavarsisht qyfyreve ketuPër mua forumistët janë njerëz më të veçantë se ata që ndeshim përditë ndryshe nuk do ktheheshim përditë këtu për praninë e njëri-tjetrit. Ndryshe do të ishim atje jashtë dhe forumi nuk do të frekuentohej nga askush.
Se di vallai po dani se di ca o dhimbja mduket.Duhet ti dhembi qe te kete kujdes me fjalen qe nxjerr nga goja.
Se ka then kot ai xhaxhi……
Kujdes me fjalen zonjez me cante kujdes me fjalen edhe ti zoteri,pushteti i fjales eshte i vecante,gatuan male dhe papasterti…….
Upssssssssss ngaterruam deren.Se di vallai po dani se di ca o dhimbja mduket.
Aq sa e ka injoru rheodhora e ky i dhuron lule me germa prap.
Dhe une e kam dash dhe me ka dash dikur theodhora po kur e pash karakterin e paqëndrueshëm te saj i rhash baj baj jo si ky qe i rri nga pas![]()
Opinion njerëzit kanë, e thonë apo nuk e thonë, punë tjetër. Unë nuk e thashë për të të bërë ty keq por thjesht si ide që diskutohen qetë. Edhe ti mund të hamendësosh për mua sa të duash por ne e dimë më mirë për veten dhe nuk kemi pse mërzitemi.Ashtu sic une fola gabim per te ashtu fole dhe ti gabim per te tjere qe si njef.
Dhe un nuk merzitem nga opinionet e askujt por nga fakti qe kan opinion ata qe un nuk e pres te ken as ze![]()
Jo moj sngaterroj dere fare uneUpssssssssss ngaterruam deren.
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.