Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Qenke frymëzu sotAi thotë që është ‘ndryshe nga të tjerët’… Po, është: gënjen me më shumë finesë!![]()
I mbajmë deri në çastin e fundit që na lejohet të shpresojmëMeshkujt s’e kanë të vështirë të bëjnë premtime… e vështira për ta është t’i mbajnë më gjatë se një status në WhatsApp.![]()
Jo valla se nuk e kisha me spond thjesht me doli tema para dhe thash ta shfrytezojQenke frymëzu sot
Po pse moj, kusuret e njërit do i paguajnë të tërë ?![]()
Epo edhe meshkujt e mbajnë veten lart, jo thjesht femrat. Për meshkujt jo seriozë që nuk lidhen shpirtërisht, femra trajtohet si një argëtim i rastit. Le të jetë më e bukura, përsëri do të bëhet monotone dhe atëherë shndërrohet në një njeri që i komplikon jetën dhe i shkakton bezdi. Qëllimi ishte fantazia e epshit dhe kur konsumohet ajo, nuk mbetet më gjë.Epo kur u tradhtu dhe The Wizard Liz qe i ka standartet super high,esht super yll,qe zgjedh veten gjithmone tparen po kte her i besoi nje mashkulli
Kuptojeni vet ca jan meshkujt.
Vallaj me tradhtu The Wizard Liz sdi ca me than maEpo edhe meshkujt e mbajnë veten lart, jo thjesht femrat. Për meshkujt jo seriozë që nuk lidhen shpirtërisht, femra trajtohet si një argëtim i rastit. Le të jetë më e bukura, përsëri do të bëhet monotone dhe atëherë shndërrohet në një njeri që i komplikon jetën dhe i shkakton bezdi. Qëllimi ishte fantazia e epsheve dhe kur konsumohet ajo, nuk mbetet më gjë.
Ca eshte liz para grides amanEpo kur u tradhtu dhe The Wizard Liz qe i ka standartet super high,esht super yll,qe zgjedh veten gjithmone tparen po kte her i besoi nje mashkulli
Kuptojeni vet ca jan meshkujt.
Budalle a e pe ti?Ca eshte liz para grides aman![]()
Bej shaka,po dhe ajo ku vete me ate surrat midhjenBudalle a e pe ti?
Esht ikon per femrat,me videot e saj jena cu nkam kur jena ken keq lol
Tani e pashë këtë personin që thua. Vërtetë shumë e bukur por bukuria nuk është asgjë. Mashkulli ka instikte gjahtari. Pasi e zotëron atë që donte e ka të vështirë të mbetet besnik. Do e joshë dikush tjetër, me një fizik tjetër, me karakter tjetër, veshje flokë që tek e dashura u bënë monotone, meshkujt dihet që janë shumë të dhënë pas anës fizike. Nëse do e linin veten pa fre, të gjithë do tradhëtoninVallaj me tradhtu The Wizard Liz sdi ca me than ma
Meshkujt jan vl
Mos u fryfshinTani e pashë këtë personin që thua. Vërtetë shumë e bukur por bukuria nuk është asgjë. Mashkulli ka instikte gjahtari. Pasi e zotëron atë që donte e ka të vështirë të mbetet besnik. Do e joshë dikush tjetër, me një fizik tjetër, me karakter tjetër, veshje flokë që tek e dashura u bënë monotone, meshkujt dihet që janë shumë të dhënë pas anën fizike. Nëse do e linin veten pa fre, të gjithë do tradhëtonin![]()
4 mujshe poooBej shaka,po dhe ajo ku vete me ate surrat midhjen
Gjynah se qenka dhe shtatzane
Meshkujt jan vl.Tani e pashë këtë personin që thua. Vërtetë shumë e bukur por bukuria nuk është asgjë. Mashkulli ka instikte gjahtari. Pasi e zotëron atë që donte e ka të vështirë të mbetet besnik. Do e joshë dikush tjetër, me një fizik tjetër, me karakter tjetër, veshje flokë që tek e dashura u bënë monotone, meshkujt dihet që janë shumë të dhënë pas anës fizike. Nëse do e linin veten pa fre, të gjithë do tradhëtonin![]()
Mrrl praMeshkujt jan vl.
As ti sje me i mirMrrl pra![]()
I mire jam sa te dush veç jam shumë pisAs ti sje me i mir![]()
Po kshu ke qen perherI mire jam sa te dush veç jam shumë pis![]()
Kurr nbotAj nou.
Ja ke fillu dhe ti mu pise tani
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.