Kanë qenë të kohës së xhaxhit.Si garazhde e vinin të pjerrëta.Se di për ca i kanë pas përdorur...mbase për t'u mbrojz nga armiku?Nuk e kuptoj trashet ???
Po na dilte shpirti duke shtyr njeri tjetrin ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Kanë qenë të kohës së xhaxhit.Si garazhde e vinin të pjerrëta.Se di për ca i kanë pas përdorur...mbase për t'u mbrojz nga armiku?Nuk e kuptoj trashet ???
Po na dilte shpirti duke shtyr njeri tjetrin ????
Une e kam pas, i pata gjetur ca gomina uzine edhe nuk bente zhurme?Kush ka pasur nje mjet keshtu ?View attachment 106911
?? un me ato si shisnin tamlin deri sa u perplasa per mur ??Kush nga ju e ka mesuar biçikleten keshtu...?View attachment 106888
Un o @Lei i man men si banim gara me lagje ?? kush fiton o zot skena lan gja pa ba sa koh e bukurKush ka pasur nje mjet keshtu ?View attachment 106911
Karroc me guzhinieta ?????Un o @Lei i man men si banim gara me lagje ?? kush fiton o zot skena lan gja pa ba sa koh e bukur
PoKarroc me guzhinieta ?????
Edhe ju femrat me karrocë me guzhineta ??Karroc me guzhinieta ?????
E mbaj mend shkoja me gjunjte gjak n shpi ,ishte super kohe sot vtm iphon tablet ska tjEdhe ju femrat me karrocë me guzhineta ??
E imagjinoj. Ti paske përdorur gjunjët për frena ? Unë e kisha karrocën time moderne ? me frena dore ?E mbaj mend shkoja me gjunjte gjak n shpi ,ishte super kohe sot vtm iphon tablet ska tj
po kalucin a keni pas loz ka lagjja jujGjuaja pulat me gur, i qelloja ne lule te ballit e baaam pertok ??
Si esht kjo?po kalucin a keni pas loz ka lagjja juj
Mblidhja lule gjithê ditên dhe pêrpiqesha ti mbjellja.. Luaja me biçikleta dhe vetura fêmijêsh.. Jam pêrplasur nê tokê kushedi sa herë duke u luajtur me njê veturê qê i mungonin rrotat e pasme ??Ne kete teme mendoj te flasim per femijerine tone. Si u rritem “lojrat,kushtet,foto”. Krahasime me brezin e sotem. Si po edukoni femijet tuaj ? Si do te donit ti edukonit? Si ka qene femijeria juaj? Teme e hapur qe ka te beje per pjesen e femijeve.
"Nuk mi kan ngult me fjalê por ato kan ken Netedy.com ime, pra jo mê kot thon fmija asht pasqyrim i prindêrit.Më pëlqen si tem dhe ju përgëzoj për hapjen e saj..
Fëmijëria është një kohë e mrekullueshme, gjithçka duket e lehtë dhe e bukur.
Të gjithë ne kemi copëza kujtimesh qê do i çuaja "Oazi kujtimeve"
Tani, duke u përpjekur t'i rregulloj të gjitha kujtimet e mia dhe një herë duket se po i përjetoj të gjitha . E kuptoj që thjesht isha e vogël që isha vërtet e lumtur, dita ime ishte e mbushur me një sërë ngjarjesh, qesharake dhe të trishtueshme, por nuk do të thosha për asnjë prej tyre që dua të harroj për të.
Normalisht ngjarjet e fëmijërs kan ndikuar tek ne si individ të rritun.
Poor jam shumë e lumtur qê në fëmijrin time jam rritur me mungesa, flas nga ana fincare, sepse ndoshta po t'kisha gjithçka doja ,nuk do e kuptoja si asht të të mungoj diçka , madje ndoshta do bëhesha dhe "egoiste"
Në fakt jam rritur gjithmon me frymen e dashnis, tolerances, ma kan nguros shumë fort tek unë që nuk asht trup aspak kur nuk ke mundësi me pas apo ble gjithçka do.
Jam rritur me frymen e punës, dhe gnithmonë hala dhe sot si mama , tezja, dhe babi më thon gjithmonë kurr mos ju përul dikujt, mos u ba e varur fincarisht nga nji mashkull!
Nuk ja ke nevojen banu e zonja e vetes dhe dili vetes zot, e ket kam me ngulit dhe të fmit e mi.
Do thoja se ndoshta vërtet prindërit e mi nuk kan pas mundësi të mi plotësojnê gjithçka pooor mê kan dhan gjan qê nuk blihet me pasurin e tan botês , dashnin, edukaten, m'kan msu me ken njeri human dhe i drejtê e jo njeri tradhëtar..
M'kan msuar me ken njeri besnik.
Që besnikira nuk asht ajo qê ti ban kur je pêrball njerzve poor ajo qê ti ban kur ja kthen shpinen, dhe kur njerzit qê ti ke zgjedh me ken me to nuk tê shohin..
Nuk mi kan ngult me fjalê por ato kan ken Netedy.com ime, pra jo mê kot thon fmija asht pasqyrim i prindêrit.
Tana kto jan msu gjat fêmijëris dhe kto jan kujtime dhe mêsime normalisht..
Cili nga ne nuk ka admiruar , dëborën e parë që bie, rrobat, shiu, pas së cilës me siguri do të ketë një ylber,madje na thonin se nëse do e kaloni ylberin do bêhshim djalë , apo e kundërta e saj.??..
Jeta jonë në këtë periudhë asht varur drejtpërdrejt nga familja jonë dhe edukimi. Falë prindërve, ne kemi mirësi, butësi dhe dashuri. Prindërit janë modeli më i mirë i roleve.
Sa shum që flas..???
Pse më del me gabime aty netdy .com ??dhe kur e shikova ma par nk del,Më pëlqen si tem dhe ju përgëzoj për hapjen e saj..
Fëmijëria është një kohë e mrekullueshme, gjithçka duket e lehtë dhe e bukur.
Të gjithë ne kemi copëza kujtimesh qê do i çuaja "Oazi kujtimeve"
Tani, duke u përpjekur t'i rregulloj të gjitha kujtimet e mia dhe një herë duket se po i përjetoj të gjitha . E kuptoj që thjesht isha e vogël që isha vërtet e lumtur, dita ime ishte e mbushur me një sërë ngjarjesh, qesharake dhe të trishtueshme, por nuk do të thosha për asnjë prej tyre që dua të harroj për të.
Normalisht ngjarjet e fëmijërs kan ndikuar tek ne si individ të rritun.
Poor jam shumë e lumtur qê në fëmijrin time jam rritur me mungesa, flas nga ana fincare, sepse ndoshta po t'kisha gjithçka doja ,nuk do e kuptoja si asht të të mungoj diçka , madje ndoshta do bëhesha dhe "egoiste"
Në fakt jam rritur gjithmon me frymen e dashnis, tolerances, ma kan nguros shumë fort tek unë që nuk asht trup aspak kur nuk ke mundësi me pas apo ble gjithçka do.
Jam rritur me frymen e punës, dhe gnithmonë hala dhe sot si mama , tezja, dhe babi më thon gjithmonë kurr mos ju përul dikujt, mos u ba e varur fincarisht nga nji mashkull!
Nuk ja ke nevojen banu e zonja e vetes dhe dili vetes zot, e ket kam me ngulit dhe të fmit e mi.
Do thoja se ndoshta vërtet prindërit e mi nuk kan pas mundësi të mi plotësojnê gjithçka pooor mê kan dhan gjan qê nuk blihet me pasurin e tan botês , dashnin, edukaten, m'kan msu me ken njeri human dhe i drejtê e jo njeri tradhëtar..
M'kan msuar me ken njeri besnik.
Që besnikira nuk asht ajo qê ti ban kur je pêrball njerzve poor ajo qê ti ban kur ja kthen shpinen, dhe kur njerzit qê ti ke zgjedh me ken me to nuk tê shohin..
Nuk mi kan ngult me fjalê por ato kan ken Netedy.com ime, pra jo mê kot thon fmija asht pasqyrim i prindêrit.
Tana kto jan msu gjat fêmijëris dhe kto jan kujtime dhe mêsime normalisht..
Cili nga ne nuk ka admiruar , dëborën e parë që bie, rrobat, shiu, pas së cilës me siguri do të ketë një ylber,madje na thonin se nëse do e kaloni ylberin do bêhshim djalë , apo e kundërta e saj.??..
Jeta jonë në këtë periudhë asht varur drejtpërdrejt nga familja jonë dhe edukimi. Falë prindërve, ne kemi mirësi, butësi dhe dashuri. Prindërit janë modeli më i mirë i roleve.
Sa shum që flas..???
Poo thua për ket, netdy.com ??!"Nuk mi kan ngult me fjalê por ato kan ken Netedy.com ime, pra jo mê kot thon fmija asht pasqyrim i prindêrit.
Tana kto jan msu gjat fêmijëris dhe kto jan kujtime dhe mêsime normalisht.."
me fal qe te pyes se ndoshta asht dicka e jetes tane personale, por cne forumi me jeten tane personale...ngaqe duhet me i mbajt te ndame menoj....
Pse më del me gabime aty netdy .com ??dhe kur e shikova ma par nk del,
Poo thua për ket, netdy.com ??!
Apo e kam un gabm, se edhe un.kur e pash për gabime nuk mê doli kjo.
E bana me i ba edit po nk mê del vetm kur i baj postimin del ???.
Apo se kam kuptuar pyetjen??
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.