Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Une maj pergjithesi vetem per veten ?Sa te jesh ti dhe shoqet e tua nuk kam se perse te shqetesohem ne k’te pike ... se me vijne kritika me shumice. ?
Kjo e timoshenkos ka qen me shume politike me sa di une po sjam i sigurte fiks si ka qen situata
Une maj pergjithesi vetem per veten ?
Do mi prezantosh dhe mua kto shoqet e mia ?
Ish-presidenti i Malit të Zi dënohet me burg për korrupsion
Një ish-politikan kryesor malazez u dënua sot me 22 muaj burg për korrupsion pasi ra dakord me prokurorët për pranimin e fajit, tha sot një gjykatë malazeze.fax.al
Ish-ministri i Financave në Rumani dënohet me 8 vite burg për korrupsion - Balkanweb.com - News24
Një ish-ministër socialdemokrat i Financave dhe kryekëshilltar i qeverisë rumune, Darius Valcov u dënua me tetë vjet burg në instancën e parë për marrjen e më shumë se një milionë eurove ryshfet. Valcov, 40 vjeç u shpall fajtor për trafik influence dhe pastrim parash pasi kishte ndihmuar një...www.balkanweb.com
Urteil Timoschenko – DW – 11/10/2011
Vendimi gjyqësor në procesin Timoshenko është një sinjal shkatërrimtar. Ai e largon Ukrainën nga Evropa. Megjithatë bisedimet mes Kievit dhe Brukselit për një marrëveshje tregtie të lirë duhet të vazhdojnë.www.google.com
Per korruprim jan pothuajse cdo pozit e cdo njeri qe esht nenpunes i shtetitKe sollur ca shembuj ku pikerisht doli ajo qe thashe une me lart dhe ku k’to vende jane tmerresisht te korruptuara.
@Zana e dashur qe ta kuptosh dhe ta mbyllim kte diskutim bashke. Rama erdhi ne pushtet ne vitin 2013 me sloganin dhe moton per te prangos berishen. Une e adhurova Ramen per kte gje, dhe i dhash voten jo vetem personale, por si fare fis ja dhame. Rama ca beri? Nje shit te madh. Te kete vullnet Rama e fut ne burg ate pleren qe ne te dy e urrejme aq shume, por se ben, nuk e ben sepse jane bashke, bashke e ndajne torten. Kuptoje kte se nuk je aspak naive. Je patriote ndaj flet ne kte menyre.
Sa shume durime paske pasur qe e zgjat me njerez qe nuk te kuptoj hiç.Se paske lexu mire me siper zonjushe se ndoshta e ke pas mendjen pv.
Nese lexon me siper jo qe si kam thur lavde po kam then qe sala e ka nis shkaterrimin e shqiperise .
Ajo qe sbi dakort me ju esht qe ju thoni spaku do bej namin ndersa une them esht nje deshtim .
Rritu ti mesohu te pranosh te verteten ?Leri k’to me mua ti dhe rritu e behu burre .?
Ok i ke then fiks sic doja ta thosha dhe un,,pa fakte thjesht me pervoj ???Ah more mjeran qe besoni ne SPAK. Ketu ne Shqiperi, politikanet i kan bo.let prej floriri. Nuk ka burr nene dhe bir ku...e qe t'i ndeshkoj.
Tek nuk u vra qoft dhe nje politikan i lodhur ne 1997, besoni se do i hyje gjemb ne kebm tani?!
Teatri i rradhes.
Po thell thell sjan njerez te kqinj as ato ?duhet me u tregu si eshte punaSa shume durime paske pasur qe e zgjat me njerez qe nuk te kuptoj hiç.
Zana, per keta nese SPAK nuk e pastron vendin nga krimi qysh vitin e pare, madje ende pa u krijuar institucionet e tjera mbeshtetese, atehere keta e deklarojn te vdekur reformen ne drejtesi. Eshte argument absurd per te ushqyer idene helmuese se Shqiperia nuk behet.
Dhe pastaj kur u thua "une kam shpres se do behet", thone "pse nuk vjen ne Shqiperi". A thua se prova e te ardhmes se Shqiperise varet te vendimi im ose joti per tu kthyer ne Shqiperi. Mendje te djallezuara vetem per te perhapur vrer dhe pesimizem.
Vitin e shkuar nje kolegu im ne inxhinjeri e la punen ketu ne Angli dhe iku ne Zvicer, sepse i ofruan rroge shume me te larte. Por askush nuk e merr ate shembull emigrimi si argument se Anglia nuk ka te ardhme.
Helm dhe vrer kudo, nga rrjetet sociale me profile fallco e deri te analistet e flliqur servila te Berishes qe bejn si te paanshem por kuptohen qe kane interesa te caktuara.
Rritu ti mesohu te pranosh te verteten ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.