Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Familja Berisha nen hetim nga SPAK

@Zana mjaftojne? Apo akoma sje e bindur?!

Te kam sjell minimalishte nga 6-7 shtete te ndryshme.

Sa te jesh ti dhe shoqet e tua nuk kam se perse te shqetesohem ne k’te pike ... se me vijne kritika me shumice. ?
Une maj pergjithesi vetem per veten ?
Do mi prezantosh dhe mua kto shoqet e mia ?

@Zana mjaftojne? Apo akoma sje e bindur?!

Te kam sjell minimalishte nga 6-7 shtete te ndryshme.
Kjo e timoshenkos ka qen me shume politike me sa di une po sjam i sigurte fiks si ka qen situata

@Zana e dashur qe ta kuptosh dhe ta mbyllim kte diskutim bashke. Rama erdhi ne pushtet ne vitin 2013 me sloganin dhe moton per te prangos berishen. Une e adhurova Ramen per kte gje, dhe i dhash voten jo vetem personale, por si fare fis ja dhame. Rama ca beri? Nje shit te madh. Te kete vullnet Rama e fut ne burg ate pleren qe ne te dy e urrejme aq shume, por se ben, nuk e ben sepse jane bashke, bashke e ndajne torten. Kuptoje kte se nuk je aspak naive. Je patriote ndaj flet ne kte menyre.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ke sollur ca shembuj ku pikerisht doli ajo qe thashe une me lart dhe ku k’to vende jane tmerresisht te korruptuara.

Ke sollur ca shembuj ku pikerisht doli ajo qe thashe une me lart dhe ku k’to vende jane tmerresisht te korruptuara.
Per korruprim jan pothuajse cdo pozit e cdo njeri qe esht nenpunes i shtetit

Sa shume pesimizem, sa shume mllef...

Kur ju permend mbeshtetjen e SHBA-ve dhe te Gjermanise per reformen ne drejtesi, u versuleni edhe atyre. Kembengulni ne nje mendim, sikur te ishit vete Berisha apo me keq Vangjel Dule: Shqiperia nuk ka te ardhme!

E mire, plasni nga inati.

Sa per temen, s'ka rendesi se si shkon ky gjyq. Ndoshta famlija Berisha gjen njerez qe te marrin pergjegjesine per financat, dhe u thone "u'a dhash une leket per x arsye", dhe keshtu dalin te pafajshem. Ceshtja e rendesishme eshte kjo: per here te pare ne keto 30 vjet demokraci, prokuroria u vendos ne levizje.

Dhe e dini pse nuk e vras mendjen per hetimin ne fjale? Sepse behet fjale per disa financa te pajustifikuara. Me e rendesishme do jete kur te fillojn hetimet per krime te rendesishme te asaj familje. Dhe per ato hetime duhet pritur Byroja Kombetare e Hetimit.

Ju vazhdoni villni vrer, nga supermeni deri te Athina Itona.

Shqperia po ecen ne drejtimin e duhur dhe sherbetoret e interesave te Athines nuk vijn dote ne pushtet!

@Zana e dashur qe ta kuptosh dhe ta mbyllim kte diskutim bashke. Rama erdhi ne pushtet ne vitin 2013 me sloganin dhe moton per te prangos berishen. Une e adhurova Ramen per kte gje, dhe i dhash voten jo vetem personale, por si fare fis ja dhame. Rama ca beri? Nje shit te madh. Te kete vullnet Rama e fut ne burg ate pleren qe ne te dy e urrejme aq shume, por se ben, nuk e ben sepse jane bashke, bashke e ndajne torten. Kuptoje kte se nuk je aspak naive. Je patriote ndaj flet ne kte menyre.

Po mire se burgun ja permend edhe tani Rama ... ama duhet kujdes i madh qe mos te shkaktojme edhe gabime me pasoja te renda dhe ne k’te rast nuk Po flas per friken ndaj k’tyre individeve por demtimit te thelle politik ku mund te fundosemi nje here e mire ... so Edi per mendimin tim c’fare ka bere ne k’te rast i ka mbajtur tere kohes nen presion dhe kontroll ( madje duke mos i lejuar qe te marrin Edhe vendin kryesor) sic edhe ka ndodhur vite me rradhe perfshire Edhe k’to zgjedhjet e fundit ( ku kjo opozite ne k’te rast sa vjen dhe dobesohet vete dhe me kalimin e kohes shkrihet ) dhe ngelin vetem kokat e qarta ku ne k’te rast ndodh edhe kjo qe Po ndodh tani dhe eshte me kollaj me u marre me to .

Ps... patriotizmi i im nuk ka shume lidhje me politiken se vendin tim nuk e hudh kurre ne k’te rast ...packa politikes .

Zana, per keta nese SPAK nuk e pastron vendin nga krimi qysh vitin e pare, madje ende pa u krijuar institucionet e tjera mbeshtetese, atehere keta e deklarojn te vdekur reformen ne drejtesi. Eshte argument absurd per te ushqyer idene helmuese se Shqiperia nuk behet.

Dhe pastaj kur u thua "une kam shpres se do behet", thone "pse nuk vjen ne Shqiperi". A thua se prova e te ardhmes se Shqiperise varet te vendimi im ose joti per tu kthyer ne Shqiperi. Mendje te djallezuara vetem per te perhapur vrer dhe pesimizem.

Vitin e shkuar nje kolegu im ne inxhinjeri e la punen ketu ne Angli dhe iku ne Zvicer, sepse i ofruan rroge shume me te larte. Por askush nuk e merr ate shembull emigrimi si argument se Anglia nuk ka te ardhme.

Helm dhe vrer kudo, nga rrjetet sociale me profile fallco e deri te analistet e flliqur servila te Berishes qe bejn si te paanshem por kuptohen qe kane interesa te caktuara.

Dje SPAK deklaroi se do hetonte familjen Berisha per financat e deklaruara. MENJERE u versulen analistet mediatik te Berishes ne studio televizive me programe mbi kriminalitetin! Obobobooooo nje person vrau shokun.... ky vend ka marre fund.... ne kete vend sundon krimi... qeveri e deshtuar.... MENJEHERE ne sulm per te spostuar vemendjen nga lajmi i SPAK. Madje disa media nuk e raportuan fare lajmin e SPAK.

PLASNI NGA INATI! SHQIPERIA DO BEHET!

Se paske lexu mire me siper zonjushe se ndoshta e ke pas mendjen pv.
Nese lexon me siper jo qe si kam thur lavde po kam then qe sala e ka nis shkaterrimin e shqiperise .
Ajo qe sbi dakort me ju esht qe ju thoni spaku do bej namin ndersa une them esht nje deshtim .
Sa shume durime paske pasur qe e zgjat me njerez qe nuk te kuptoj hiç.

Ah more mjeran qe besoni ne SPAK. Ketu ne Shqiperi, politikanet i kan bo.let prej floriri. Nuk ka burr nene dhe bir ku...e qe t'i ndeshkoj.
Tek nuk u vra qoft dhe nje politikan i lodhur ne 1997, besoni se do i hyje gjemb ne kebm tani?!
Teatri i rradhes.

Ah more mjeran qe besoni ne SPAK. Ketu ne Shqiperi, politikanet i kan bo.let prej floriri. Nuk ka burr nene dhe bir ku...e qe t'i ndeshkoj.
Tek nuk u vra qoft dhe nje politikan i lodhur ne 1997, besoni se do i hyje gjemb ne kebm tani?!
Teatri i rradhes.
Ok i ke then fiks sic doja ta thosha dhe un,,pa fakte thjesht me pervoj ???

Zana, per keta nese SPAK nuk e pastron vendin nga krimi qysh vitin e pare, madje ende pa u krijuar institucionet e tjera mbeshtetese, atehere keta e deklarojn te vdekur reformen ne drejtesi. Eshte argument absurd per te ushqyer idene helmuese se Shqiperia nuk behet.

Dhe pastaj kur u thua "une kam shpres se do behet", thone "pse nuk vjen ne Shqiperi". A thua se prova e te ardhmes se Shqiperise varet te vendimi im ose joti per tu kthyer ne Shqiperi. Mendje te djallezuara vetem per te perhapur vrer dhe pesimizem.

Vitin e shkuar nje kolegu im ne inxhinjeri e la punen ketu ne Angli dhe iku ne Zvicer, sepse i ofruan rroge shume me te larte. Por askush nuk e merr ate shembull emigrimi si argument se Anglia nuk ka te ardhme.

Helm dhe vrer kudo, nga rrjetet sociale me profile fallco e deri te analistet e flliqur servila te Berishes qe bejn si te paanshem por kuptohen qe kane interesa te caktuara.

Po ky negativiteti ne mase te ben shume pershtypje ne fakt dhe nuk sjell asnje te mire .... mirepo prb me mendje te tilla eshte qe nuk perputhen as gjerat me to ... pra edhe pse gjerat tek tuk jane rregulluar ne nje fare forme per k’to Po e njenta gje ngelet... ku do te thote qe mbizoteron edhe mentaliteti i kalbur dhe interesi personal ne mase .

Ps ... Shqiperia ishte e qarte qe para pak viteve qe it’s an upcoming up country . ?

Do jete gjykim familjar?
Nese eshte keshtu do jete i destinuar te vdesi qe ne gjeneze.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back