Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Kaaaaaq ?i biri Afrodites
Do ta kem parasysh sygjerimin duku nga mesi i vititmire shprehu dhe mbylle temen qe te jesh e fundit
Ate qe te vjen..ate thuaj..mos i kushto rendesi "lidhjes" lolLol!
Teme pa lidhje
Keshille:jepi icik mo sens temes, se me kete titull vetem nje gje me vjen ne mendje!
He mi heeee lere c'thote ky anouniLol!
Jo mi jo...
Zemra ti paske vec pakenaqesira..mire jeta ne pergjithesi? Lolkeshtu si i formuloni temat ju nuk kapin as festen e flamurit
Tema: Eros
Pershkrimi: Hic
Tema: Jeta
Pershkrimi: Bicikleta
Tema: Poezi
Pershkrimi: Proze, Roman, Novele, Drame
Zemra ti paske vec pakenaqesira..mire jeta ne pergjithesi? Lol
I dashur,s'ka lidhje fare se si i marrim "ne" apo "ata" qe ti ke nder mend kur i permend ketu.Une preferoj reagimin direkt,kunderpergjigjen e shkurter ne kohe dhe ne substance,pa kaluar ne alegoritme germash te cilat mua me lodhin.Shkrimet e gjata i lexoj ne tjeter hapsire,ketu e hapa per qejf e per te pare se sa do terhiqte si fjale e se sa anetare do reagonin.Faleminderit per minutazhinvaret per cfar pakenaqesi flet se ketu te erosi mund dhe te gabohesh
ta tha dhe antarja me lart, sjam vetem une qe e shikoj keshtu por mendoj qe kur hapet nje teme i jepet nje drejtim, nje pershkrim apo pershtjellim per cfar diskutohet, ke dhe temen Dashuria, dashuria eshte gjithaneshme dhe titulli duhet te jete ne sinkronizim me permbajtjen kur hapet.
Po sflas me ne kete drejtim se sygjerimet per permirsim i merni per ankesa
Ti ke mendimin tend,e argumenton,te pergezoj dhe per vemendjen qe i jep germave te mia cilesova qe me pelqen interaktiviteti..por mesa duket mire keqkuptimi eshte virtyt baze tek disa personaUn nuk thash qe te bejme romane se fundja nese ka ndonje person qe i kalon 5 rreshta ne shkrim ajo je ti, per mua eshte pozitive por per ty del qe te lodh vetja.
Te mora 1 shembull te thjeshte, kur hap nje teme Dashuria dhe ti do te dish a egziston dashuria ne chat atehere hape: A egziston dashuria ne chat?
dhe ne e kuptojme pse po hyjme ne ate teme, sepse neser mund te kemi nje teme tjeter per dashurine ne forum, per dashurine ne ashensor dhe ate malore, fushore, qytetare e rurale.
Ideja eshte qe kur shpenzon 3 sekonda per 5 germa, shpenzo 6 per 1 fjali qe dhe ne te jemi me te perfshire dhe me te hapur rreth nje diskutimi, un keshtu e kuptoj forumin si nje platforme diskutimi, nese une e kam gabim ju kerkoj falje
'Zemra' useri eshte i lire te flase,te hap tema e te diskutoje cfare i pelqen e cfare ka ne mendje.Ushtrine e termat qe ke perdorur nuk i njoh..dhe e fundit per te mos u zgjatur ne boring argue,une nuk njoj deshtime,vec eksperienca..ndaj jemi te ndryshem SHOQJA ANETARELol!
Shpirti kritik! Mos jua thuaj kaq hapur :
ajajaja!!
Deshtimi i pare si staf member!!!
Ji me racionale 'zemra'!
Ne jemi usera e jo ushtaret e tuj! Lol
Hap nje teme qe te diskutojme , jo te themi ca eshte erosi!?
Erosi eshte- sex
Sbesoj se ju intereson shume, mjafton te ndihen vet mir dhe shumica e temave jam i sigurt qe vijne nga diskutime privati te tipit: hajde te hapim ca tema sa per numer.Lol!
Shpirti kritik! Mos jua thuaj kaq hapur :
ajajaja!!
Deshtimi i pare si staf member!!!
Ji me racionale 'zemra'!
Ne jemi usera e jo ushtaret e tuj! Lol
Hap nje teme qe te diskutojme , jo te themi ca eshte erosi!?
Erosi eshte- sex
Deshtim eshte dhe mos menaxhimi ne menyre te mire dhe mosaftesia per te dhene pergjigje produktive.'Zemra' useri eshte i lire te flase,te hap tema e te diskutoje cfare i pelqen e cfare ka ne mendje.Ushtrine e termat qe ke perdorur nuk i njoh..dhe e fundit per te mos u zgjatur ne boring argue,une nuk njoj deshtime,vec eksperienca..ndaj jemi te ndryshem SHOQJA ANETARE
Faleminderit per kohen tuaj te vyer anetare lol chill and relax..keni ardhur me nje tuf me valixhe me duket..forumi s'eshte shtepi BotueseSbesoj se ju intereson shume, mjafton te ndihen vet mir dhe shumica e temave jam i sigurt qe vijne nga diskutime privati te tipit: hajde te hapim ca tema sa per numer.
Deshtim eshte dhe mos menaxhimi ne menyre te mire dhe mosaftesia per te dhene pergjigje produktive.
Nese eksperience dhe sukses quan nje bla bla bla, jam i sigurt qe je shume e sukseshme
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.