Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Eros

Moana

RrEbeLe
ANETAR ✓
Regjistruar më
Korrik 25, 2017
Mesazhe
421
Pëlqime
646
Perkufizoni "erosin" sipas mendimit tuaj..

mire shprehu dhe mbylle temen qe te jesh e fundit :D

Lol!
Teme pa lidhje:D
Keshille:jepi icik mo sens temes, se me kete titull vetem nje gje me vjen ne mendje!:D
Ate qe te vjen..ate thuaj..mos i kushto rendesi "lidhjes" lol
Ndoshta se ke te qarte termin.. :p

keshtu si i formuloni temat ju nuk kapin as festen e flamurit :D

Tema: Eros
Pershkrimi: Hic

Tema: Jeta
Pershkrimi: Bicikleta

Tema: Poezi
Pershkrimi: Proze, Roman, Novele, Drame

:)

keshtu si i formuloni temat ju nuk kapin as festen e flamurit :D

Tema: Eros
Pershkrimi: Hic

Tema: Jeta
Pershkrimi: Bicikleta

Tema: Poezi
Pershkrimi: Proze, Roman, Novele, Drame

:)
Zemra ti paske vec pakenaqesira..mire jeta ne pergjithesi? Lol

Zemra ti paske vec pakenaqesira..mire jeta ne pergjithesi? Lol

varet per cfar pakenaqesi flet se ketu te erosi mund dhe te gabohesh :D

ta tha dhe antarja me lart, sjam vetem une qe e shikoj keshtu por mendoj qe kur hapet nje teme i jepet nje drejtim, nje pershkrim apo pershtjellim per cfar diskutohet, ke dhe temen Dashuria, dashuria eshte gjithaneshme dhe titulli duhet te jete ne sinkronizim me permbajtjen kur hapet.

Po sflas me ne kete drejtim se sygjerimet per permirsim i merni per ankesa :)

varet per cfar pakenaqesi flet se ketu te erosi mund dhe te gabohesh :D

ta tha dhe antarja me lart, sjam vetem une qe e shikoj keshtu por mendoj qe kur hapet nje teme i jepet nje drejtim, nje pershkrim apo pershtjellim per cfar diskutohet, ke dhe temen Dashuria, dashuria eshte gjithaneshme dhe titulli duhet te jete ne sinkronizim me permbajtjen kur hapet.

Po sflas me ne kete drejtim se sygjerimet per permirsim i merni per ankesa :)
I dashur,s'ka lidhje fare se si i marrim "ne" apo "ata" qe ti ke nder mend kur i permend ketu.Une preferoj reagimin direkt,kunderpergjigjen e shkurter ne kohe dhe ne substance,pa kaluar ne alegoritme germash te cilat mua me lodhin.Shkrimet e gjata i lexoj ne tjeter hapsire,ketu e hapa per qejf e per te pare se sa do terhiqte si fjale e se sa anetare do reagonin.Faleminderit per minutazhin

Un nuk thash qe te bejme romane se fundja nese ka ndonje person qe i kalon 5 rreshta ne shkrim ajo je ti, per mua eshte pozitive por per ty del qe te lodh vetja.

Te mora 1 shembull te thjeshte, kur hap nje teme Dashuria dhe ti do te dish a egziston dashuria ne chat atehere hape: A egziston dashuria ne chat?
dhe ne e kuptojme pse po hyjme ne ate teme, sepse neser mund te kemi nje teme tjeter per dashurine ne forum, per dashurine ne ashensor dhe ate malore, fushore, qytetare e rurale.

Ideja eshte qe kur shpenzon 3 sekonda per 5 germa, shpenzo 6 per 1 fjali qe dhe ne te jemi me te perfshire dhe me te hapur rreth nje diskutimi, un keshtu e kuptoj forumin si nje platforme diskutimi, nese une e kam gabim ju kerkoj falje :)

Un nuk thash qe te bejme romane se fundja nese ka ndonje person qe i kalon 5 rreshta ne shkrim ajo je ti, per mua eshte pozitive por per ty del qe te lodh vetja.

Te mora 1 shembull te thjeshte, kur hap nje teme Dashuria dhe ti do te dish a egziston dashuria ne chat atehere hape: A egziston dashuria ne chat?
dhe ne e kuptojme pse po hyjme ne ate teme, sepse neser mund te kemi nje teme tjeter per dashurine ne forum, per dashurine ne ashensor dhe ate malore, fushore, qytetare e rurale.

Ideja eshte qe kur shpenzon 3 sekonda per 5 germa, shpenzo 6 per 1 fjali qe dhe ne te jemi me te perfshire dhe me te hapur rreth nje diskutimi, un keshtu e kuptoj forumin si nje platforme diskutimi, nese une e kam gabim ju kerkoj falje :)
Ti ke mendimin tend,e argumenton,te pergezoj dhe per vemendjen qe i jep germave te mia :D cilesova qe me pelqen interaktiviteti..por mesa duket mire keqkuptimi eshte virtyt baze tek disa persona :D

paskemi shume te perbashketa, nese ky eshte keqkuptim, mund te imagjinoj si i mer ti sygjerimet :)

Lol!
Shpirti kritik! Mos jua thuaj kaq hapur :

ajajaja!!
Deshtimi i pare si staf member!!!
Ji me racionale 'zemra'!
Ne jemi usera e jo ushtaret e tuj! Lol
Hap nje teme qe te diskutojme , jo te themi ca eshte erosi!?
Erosi eshte- sex:D
'Zemra' useri eshte i lire te flase,te hap tema e te diskutoje cfare i pelqen e cfare ka ne mendje.Ushtrine e termat qe ke perdorur nuk i njoh..dhe e fundit per te mos u zgjatur ne boring argue,une nuk njoj deshtime,vec eksperienca..ndaj jemi te ndryshem SHOQJA ANETARE :)

Lol!
Shpirti kritik! Mos jua thuaj kaq hapur :

ajajaja!!
Deshtimi i pare si staf member!!!
Ji me racionale 'zemra'!
Ne jemi usera e jo ushtaret e tuj! Lol
Hap nje teme qe te diskutojme , jo te themi ca eshte erosi!?
Erosi eshte- sex:D
Sbesoj se ju intereson shume, mjafton te ndihen vet mir dhe shumica e temave jam i sigurt qe vijne nga diskutime privati te tipit: hajde te hapim ca tema sa per numer.

'Zemra' useri eshte i lire te flase,te hap tema e te diskutoje cfare i pelqen e cfare ka ne mendje.Ushtrine e termat qe ke perdorur nuk i njoh..dhe e fundit per te mos u zgjatur ne boring argue,une nuk njoj deshtime,vec eksperienca..ndaj jemi te ndryshem SHOQJA ANETARE :)
Deshtim eshte dhe mos menaxhimi ne menyre te mire dhe mosaftesia per te dhene pergjigje produktive.
Nese eksperience dhe sukses quan nje bla bla bla, jam i sigurt qe je shume e sukseshme :)

Sbesoj se ju intereson shume, mjafton te ndihen vet mir dhe shumica e temave jam i sigurt qe vijne nga diskutime privati te tipit: hajde te hapim ca tema sa per numer.

Deshtim eshte dhe mos menaxhimi ne menyre te mire dhe mosaftesia per te dhene pergjigje produktive.
Nese eksperience dhe sukses quan nje bla bla bla, jam i sigurt qe je shume e sukseshme :)
Faleminderit per kohen tuaj te vyer anetare lol chill and relax..keni ardhur me nje tuf me valixhe me duket..forumi s'eshte shtepi Botuese :D

Mbremje te kendshme..

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back