Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ekziston Miqesija mes mashkullit dhe femrës ?

ju lutem @Milanisti dhe @emiljoo
skeni pse ofendoheni, secili ka mendimin e vet dhe ne jo gjithmone shohim ofezat ne kohe.

Sa per temen, shoqeri ka mes nje mashkulli dhe nje femre por duhet thene edhe kjo tjetra qe: ose perfundojne ne martese, ose ne krevat.
fillon nje lloj flirti ne mos nga mashkulli vjen nga femra dhe besoj kjo nuk quhet me miqesi.
Miq te vertete jane ne grup :)

• Pëlqej
Reactions: Zap
ju lutem @Milanisti dhe @emiljoo
skeni pse ofendoheni, secili ka mendimin e vet dhe ne jo gjithmone shohim ofezat ne kohe.

Sa per temen, shoqeri ka mes nje mashkulli dhe nje femre por duhet thene edhe kjo tjetra qe: ose perfundojne ne martese, ose ne krevat.
fillon nje lloj flirti ne mos nga mashkulli vjen nga femra dhe besoj kjo nuk quhet me miqesi.
Miq te vertete jane ne grup :)
hahahaa kur do behemi shok ne te dy me ?

Editimi i fundit:
Un them po.
Dhe per disa gjera jan me te mir se femrat...
Shoku me i mir i imi esht mashkull.

Un them po.
mayada ti kte shokun me te mire normalisht nuk do ja lesh goce tjeter vetem nese ai ose ti pelqeni gjinin e njejt , mbehet qefi qe keni gjet njeri tjetrin :in

Un them po.
Po dhe un ket mendim kam nese ai esht shok i vertet dhe njeri m karakter perderisa ti e ke qujt shok due ta respektoj ate un pervete me tre shoqe qe kam nuk mendoj nonjeher te filtroj me to i shoh thjesht si shoqe edhe pse dy prej tyre jan shm t mira

mayada ti kte shokun me te mire normalisht nuk do ja lesh goce tjeter vetem nese ai ose ti pelqeni gjinin e njejt , mbehet qefi qe keni gjet njeri tjetrin :in
Ca ja fut si kodra mbas bregut??
Gjjithsecili ka partnerin e tij dhe kjo ska lidhje me ate qe thu ti!!!

Ca ja fut si kodra mbas bregut??
Gjjithsecili ka partnerin e tij dhe kjo ska lidhje me ate qe thu ti!!!
shoku i jetes i thone bashkshortit/bashkshortes , nuk e di fiks situaten tende por edhe partneret tuaj duhet te jen shum tolerant qe tfunksionoj kjo miqsi kaq e mir sa e thua ti se shoqe kam edhe un ajo sdo mend gjithsesi qofsha gabim nese ty stpelqen lol

paske frik me u be shok m
Nuk behem shok sa hap e mbyll syte me asnje e as taak faap
Miqesia do vite, kohe e rregulla.

Koha ka vertetuar qe jo.

Veshtire eshte sepse ne fund perher shfaqen ndjenja... vetem ne shume raste te rralla mundet te ket vertet nje shoqeri e paster midis nje mashkulli dhe femre.

Se di pse me vjen me nda pak ne stade moshe kete teme:
Ka shoqeri te paster nga mosha feminore deri ne moshen 20-22 vjecare.
Kohe ku rritemi,shkollohemi,pafajsia dhe sinqeriteti jane vektoret baze,dhe gjate ketyre viteve ka vertet miqesi te paster shume shpesh mes mashkullit dhe femres.
Me pas ka miqesi por merr parametra tjere konfidence dhe etike.
Ne nje mosh te caktuar e me pas,sa do miqesi te kesh me nje mashkull ka nje etik e cila nuk mund te thyet ne stad miqesie.
Po u thye shume pastaj do kaloje ne dicka tjeter lidhjen.
Gjithesesi me duket shume e rendomte kur disa shprehen nuk ekziston.
Sepse po ti rrime keti koncepti i bie qe te shikojme rrugve njerez te gjinive te ndryshme,sapo takohen pershendeten,dhe direkt njerin mbi tjetrin,dhe bulzime shtatezanish e femije te jashte ligjeshme ne cdo cep ahahhahahaha.
Ndjese per banalitetin,por disa situata kur kapin nje ekstrem negativiteti .vetem shembujt banal i pershkruajne mese miri.
Miqesia qendron,jeton dhe perbene qelizen baze te jetes.
Dhe kjo nuk diskriminon nese keta dy njerez jane te njejtes gjini apo te gjinive te kunderta,ska aspak rendesi.
Ne te dy rastet jeton dhe lulezon.

Jo..
Nuk njohin shok/qe jerezit sot ,e sidomos meshkujt.
Ne shum raste kalojn ne miq shtrati,jo miq tamam.

Jo,un skam ndonje mashkull qe kam pas shok e mos tma lypi :P.

Jo,un skam ndonje mashkull qe kam pas shok e mos tma lypi :p.
Kot sthone e lypmja faqen e zez ka po ste le pa gjo:p . Edhe mund te ekzistoj por varet nga rrethanat gjithmone,une kom shoqe sja kam lyp.... akoma edhe icik ? boj shaka ??

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back