Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ekziston Miqesija mes mashkullit dhe femrës ?

Elaa

!
ANETAR ✓
Regjistruar më
Gusht 1, 2017
Mesazhe
1,289
Pëlqime
916
Egziston miqesija mes nje femre dhe nje mashkulli. Kiss

Hmmm. Dilematike per nje pergjigje...do thoja pjo

Une them edhe Po edhe jo dorina . Egziston né fillim kur nuk njifen me njeri tjetrin Por me pas shuhet e kthehet né dashuri apo gaboj .

Une them edhe Po edhe jo dorina . Egziston né fillim kur nuk njifen me njeri tjetrin Por me pas shuhet e kthehet né dashuri apo gaboj .

Ndaj u pergjigja P J O

Çështja është që teorinë të gjithë e qajnë me lot, dhe pasqyrohen miqtë më idealë në botë, por kur vjen puna tek praktika, detyrimisht do të lindë mundësia e xhelozisë, e shoqëruar ndoshta edhe me histeri sipas tipit. Kjo është në natyrën njerëzore, si mashkullore apo femërore: me pak fjalë, ndjenja e territorit, që është brumosur instiktivisht edhe tek kafshët.

Nje miqesi kthehet né dashuri, Po dashurija vall kthehet né miqesi. Kiss

Ku ka sinqeritet ka shoqeri te vertete

Egziston vec nese njeri prej tyre eshte homoseksual!
Te gjith shoket qe i kam pasur tamam Shokë dmth kam ndejt rehat dhe kurr sme kan ngacmuar kan qen pasiva te klasit pare, dmth me Femer se une :D:p

Sigurisht qe egziston :) ato qe mendoje dhe thojne te kunderten jan thjesht njerz qe nuk dijn te perzgjedhin njerzit ;) !!

Miqesija me dashurin vec nje fije peri qe i ndan, Miqesija kthehet né dashuri Por dashurija kurr né miqesi

Nga experienca personale, egziston edhe eshte me e paster se shoqeria midis gjinise se njejte. Ashtu sic lexova edhe me lart, nese ka sinqeritet edhe pasterti nga te dyja palet, ka dhe miqesi :)

Ne pergjithsi meshkujt e duan shoqerine e nje femre dhe ne shum raste kerkojne akoma me shum se nje shoqeri.
Kurse femrat jan te ndara.
Ka femra qe preferojne me shum shoqeri meshkujsh sesa femre, po ka dhe femra qe kan prioritete te tjera ne jete sesa shoqeria me nje mashkull.

Megjithse shoqeria permbledh shum gjera esht teme e madhe. Un citova dicka shum te vogel dhe te shpejte :)

po ekziston .une kam shume miq meshkuj..ekziston kur behet e qarte qe me njeri tjetrin smund te ket asgje vec shoqeris...por......ka raste qe shoku i mire nund te behet pjese e zemres tane..

po ekziston .une kam shume miq meshkuj..ekziston kur behet e qarte qe me njeri tjetrin smund te ket asgje vec shoqeris...por......ka raste qe shoku i mire nund te behet pjese e zemres tane..
ke shmm t drejt

thuhet qe egzisto por une nuk mendoj qe egzisto pa ndonje benefit :cnf:

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back