- Regjistruar më
- Gusht 8, 2020
- Mesazhe
- 62,215
- Pëlqime
- 36,152
Sigurisht qe po shtepija jon e vertet ku shpirti gjen paqe dhe prehet i qet eshte pertej kesa bote ku ne jetojmShpresoj qe po

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Sigurisht qe po shtepija jon e vertet ku shpirti gjen paqe dhe prehet i qet eshte pertej kesa bote ku ne jetojmShpresoj qe po
Ka me si ska yttt ktu vdes atje rilind serisht nxncn atje osht jeta e gjat oo hund pinok.Ekziston lesh.
Sa here ke vdek ti deri msot?Ka me si ska yttt ktu vdes atje rilind serisht nxncn atje osht jeta e gjat oo hund pinok.![]()
Akoma do vdes une po mos thuaj se,ska a lexon ti a jo ske faj ti joSa here ke vdek ti deri msot?
Ca tlexoj? Budalliqe? Njef nonji ti qe ka vdek dhe o ringjall prap? Mos u merrni me kto budalliqe.Akoma do vdes une po mos thuaj se,ska a lexon ti a jo ske faj ti jo
Parandjenjat krijohen nga truri që bën lidhje të afërta me dikë që ke parë në jetë, por jo identik i njëjti person. Pra ngjashmëria e një situate apo e një njeriu të bën të mendon sikur e ke përjetuar një herë atë situatë, apo sikur e ke njohur atë njeri. Por thjesht ngjashmëria nuk do të thotë që është e vërtetë. Janë përafrime që truri bën vetvetiu, jo me ndërgjegjie, jo me vetëdije, por në subkoshiencë.Ndonjehere mendoj qe jemi po ne qe perseritemi .. Sikur kjo gje ska fund..
Si nje ekperiment qe dikush ben per zhvillimin ..
Kam lexuar dikur , nese dikush e ka pare “Perbindshat shpk” anime?!
Ato perbindsha fuqizojne qytetin e tyre me energji elektrike nga te qarat dhe te qeshurat e femijve , duke i trembur?
Po sikur dhe ne te jemi te tille? E keni menduar ndonjehere? Ns jo mendojeni.
Cfare jemi ne? Sa here kemi pasur momente deja-vu dhe i kemi thene vetes “oh prit une kam qene ktu, une sikur e kam jetuar njehere kte situate , ose une e kam bere kete bisede”
ose ti kemi thene dikujt “ty me duket se te njoh te ndjej shume te afert” dhe pse do jete hera e pare qe e ke takuar..
Ehhh vete jeta eshte nje mister ..
Nje dite do e kuptojme por sdo mundemi ta themi …
Ekziston një botë shpirtërore me ligjet e saj që i përshtaten botës që ne njohim dhe që përjetojmë. Kemi ndërgjegjien që na bind për atë që është e vërtetë apo që është e gënjeshtërt.Ekziston lesh.
Ndonjehere mendoj qe jemi po ne qe perseritemi .. Sikur kjo gje ska fund..
Si nje ekperiment qe dikush ben per zhvillimin ..
Kam lexuar dikur , nese dikush e ka pare “Perbindshat shpk” anime?!
Ato perbindsha fuqizojne qytetin e tyre me energji elektrike nga te qarat dhe te qeshurat e femijve , duke i trembur?
Po sikur dhe ne te jemi te tille? E keni menduar ndonjehere? Ns jo mendojeni.
Cfare jemi ne? Sa here kemi pasur momente deja-vu dhe i kemi thene vetes “oh prit une kam qene ktu, une sikur e kam jetuar njehere kte situate , ose une e kam bere kete bisede”
ose ti kemi thene dikujt “ty me duket se te njoh te ndjej shume te afert” dhe pse do jete hera e pare qe e ke takuar..
Ehhh vete jeta eshte nje mister ..
Nje dite do e kuptojme por sdo mundemi ta themi …
Ça kupton me jetë tivaret ca kuptojm me jete , por ekzistence ka besoj.
E Kam fjalen per kte qe bejme , jetojm ne kte menyre te gjithe , ne nje planet , Kemi ndjenja e eksperienca te ngjajshme etj , nderkohe qe SDO jet kudo njesoj si ktu besojÇa kupton me jetë ti![]()
A thu të jetë më e bukur ajo jeta andejE Kam fjalen per kte qe bejme , jetojm ne kte menyre te gjithe , ne nje planet , Kemi ndjenja e eksperienca te ngjajshme etj , nderkohe qe SDO jet kudo njesoj si ktu besoj
Nese doje pergjigje jo serioze mos u lodh me pyt![]()
Ferr fare lolA thu të jetë më e bukur ajo jeta andej
Shpresojm të jetë më e mirë![]()
Ka të bëjë me mënyrën e besimitAshtu hëë
sa me siguri e ke thën![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.