- Regjistruar më
- Korrik 26, 2017
- Mesazhe
- 51,204
- Pëlqime
- 79,442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Ku ta gjeja une te ishte te mullari me mua ? po me duket se iku ngaqe nuk gjente veten ne kte forum .
E sjell unë për veshi këtu?Ku ta gjeja une te ishte te mullari me mua ? po me duket se iku ngaqe nuk gjente veten ne kte forum .
nje gje eshte e sigurte nuk te ka braktis kurre e nuk te kemi tradhtu asnjeri .
ishalla .?E sjell unë për veshi këtu?
Marsi është konsideruar gjithmonë si Perëndia i luftës. Kurrë e dashurisë ?? prandaj kur të premtojnë Marsin duhet t'a dishë ç'të pret ??Si gjithmone sme ecen mu. Me premtojne qe do me cojn ne Mars … sa jam me dike e sa qiftohen zhduken.
Ju lutmi shume qiftues tme len frei Spirit ose me ndonje qe eshte ne ambalage akoma then ndryshe pa eksperienca virtuale . Fëlëmë
Marsi ishte Nje detaj po mund tme kishin cu dhe ne Hene me llafillogjine qe perdorin .??Marsi është konsideruar gjithmonë si Perëndia i luftës. Kurrë e dashurisë ?? prandaj kur të premtojnë Marsin duhet t'a dishë ç'të pret ??
E shikon pse duhet të njohësh mitologjinë..?
E nderiten ate qe meren me mitologji po ne mbetem ????Marsi ishte Nje detaj po mund tme kishin cu dhe ne Hene me llafillogjine qe perdorin .??
Po pikerisht nga kjo ngela ne dere un . ?
Qe nga e shtuna do i hyj mitologjise me ndihmen tende kuptohet .?
Mos pyet Mo u mbysh forumi me beba mitolog ???E nderiten ate qe meren me mitologji po ne mbetem ????
U eshte bere truri mitologji se gje tjete nuk marin vesh jemi rehet keshtu si jemi si na fali i madhi zot ?Mos pyet Mo u mbysh forumi me beba mitolog ??
Po po yll po ju ngela ndere ama ?????@Plusbellelavie ske nevoje per azgje ti o ? kur je vetvetja je gjithcka dhe e them serjozisht kete ???????????????????????
Po ngele ti ne dere o ? atehere do te thote se eshte permbysur bota ??????????????????Po po yll po ju ngela ndere ama ?????
Me njeh sa e njoh un veten sepse jemi njelloj. Natyrat si ne njihen pa fol hic .
? je vête ti . Te kam shume Shpirt e sdo
Lodhem kurre duke ta then kte ???????????????
Fol për trurin tënd Klodi, jo për të tjerëveU eshte bere truri mitologji se gje tjete nuk marin vesh jemi rehet keshtu si jemi si na fali i madhi zot ?
Marsi ishte Nje detaj po mund tme kishin cu dhe ne Hene me llafillogjine qe perdorin .??
Po pikerisht nga kjo ngela ne dere un . ?
Qe nga e shtuna do i hyj mitologjise me ndihmen tende kuptohet .?
Ne radh te par ke ber gabim qe ke prekur nik tim se une nuk preka nik dhe e dyta mos me trego trurin ti mua o ? se asm me njeh dhe as di sa pret ky truri im po shiko vten tende se nderhyn vend pa vend pa kuptim prandaj te uroje te kalosh bukur ne vazhdim .Fol për trurin tënd Klodi, jo për të tjerëve
Tek mitologjia ka origjinën çdo gjë në shkencë dhe art, kulturë, botanikë mjekësi psikologji, e deri tek astronomia në Big Bang. Biles përtej Big bang flet mitologjia.
Ai Zoti që të paska falur ty kshu, e Ka origjinën edhe Ai tek mitologjia.
Aq kupton Aq flet....kshu të ka fal Zoti. ?
Po ore po, ti je ai me tru. Te tjeret kullosin lopet.Ne radh te par ke ber gabim qe ke prekur nik tim se une nuk preka nik dhe e dyta mos me trego trurin ti mua o ? se asm me njeh dhe as di sa pret ky truri im po shiko vten tende se nderhyn vend pa vend pa kuptim prandaj te uroje te kalosh bukur ne vazhdim .
Pse streson veten me njerez qe kullosin lopet dhe besojn ne mitologji “tregime”.Ne radh te par ke ber gabim qe ke prekur nik tim se une nuk preka nik dhe e dyta mos me trego trurin ti mua o ? se asm me njeh dhe as di sa pret ky truri im po shiko vten tende se nderhyn vend pa vend pa kuptim prandaj te uroje te kalosh bukur ne vazhdim .
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.