- Regjistruar më
- Gusht 28, 2019
- Mesazhe
- 25,925
- Pëlqime
- 42,330
Hmmm nein nein sdo thot qe ska lokacion sesht i perbushur si mision ?Dmth perderisa ska lokacionin e sakt do te thote qe eshtw ne nje vend qe e bon te humbase ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Hmmm nein nein sdo thot qe ska lokacion sesht i perbushur si mision ?Dmth perderisa ska lokacionin e sakt do te thote qe eshtw ne nje vend qe e bon te humbase ?
Nga eksperiencat virtuale ke ndonje peng ?Hmmm nein nein sdo thot qe ska lokacion sesht i perbushur si mision ?
Per mua duhet pyetur @GLAUK kemi pasur nje ciftezim qe divorcoheshim qe ne sek e pare???.Me ne fund e gjeta kohen te hap kte tem Zogjt e mi .
behet fjale per eksperiencat tuaja kur ishit ( e jeni ) cift javor ( ose me shume ). mund te diskutojme per shembull :
kush ka qen dashuria juaj e pare ?
Po e dyta , treta etj deri tek e fundit ?
kush ka qen me e bukura ? Po me e kota ? ?
si e keni perjetuar ?
Kush ju ka fal me shume emocion ?
Po merzi ?
Po te qeshura ?
Po zhgenjime?
Helbete Besoj se kemi shume per te fol se i thon 4 jave ne muaj. ??
Do ju lutesha pa ofendime, me humor , tashuri e mirekuptim te diskutojme se bashku . ?
Hmmmmm jo joNga eksperiencat virtuale ke ndonje peng ?
Ohuuuu ty te flm por kush rri te heqi amballazhin e merimangat qe mund te kete zene,next one ?@Asteropi eshte beqare plus ne ambalazh
Skam qen prezente kur kan ndodh te gjitha kto po u be kohe qe e kam marre ne kurriz kte barre dhe do e kem parasysh kte Qe me thé .Per mua duhet pyetur @GLAUK kemi pasur nje ciftezim qe divorcoheshim qe ne sek e pare???.
Me duhet ta pranoj @GLAUK e ke vet fajin se me tregove nje fytyr te cuditshme dhe un e besova qe ishe ti ai ??
Nuk e doja burrin tim javor ashtu ?
Pastaj te gjithe ata qe benin ciftet me vendosnin cift me ate qe isha dhe jam ne jeten reale. CLARKUN i falenderoj te gjithe per ate eksperienc dhe placin ata qe nuk na vendosin me na kane harruar fare.??
Ore Edhe te ha Edhe sdo ta kruajne ! Per te shtunen behet fjale . Deri atehere ja kam heq ambalazhin e ke gati ! ?Ohuuuu ty te flm por kush rri te heqi amballazhin e merimangat qe mund te kete zene,next one ?
Kerkesa juaj do merret ne konsiderate .Dua te ciftohem vetem me pashaporta Zviceriane ose me veriore se zvicra ???
Ndjes nuk e dija qe i beje ti ciftet?Skam qen prezente kur kan ndodh te gjitha kto po u be kohe qe e kam marre ne kurriz kte barre dhe do e kem parasysh kte Qe me thé .
smiroshet le te plasin se dashuria qe eshte e paster nuk lekundet . ?
P.s Urime ?
O un o @Anonymous ka ca kohe po jo domosdoshmerisht .Ndjes nuk e dija qe i beje ti ciftet?
Faleminderit ?
Mendova se i the @POSEIDON beje gjumin qull?Kerkesa juaj do merret ne konsiderate .
boje gjumin tull qe sonte .
Kush eshte ky fatlum? ?Më të bukurën nga të gjithat, jam duke e jetuar këtë javë
?️❤
Jam fatlume une për atë që më çiftoi @Plusbellelavie ??Kush eshte ky fatlum? ?
thash isha e vetmja qe e pash ashtu??????Mendova se i the @POSEIDON beje gjumin qull?
Se paske lexu heksperiencen time ti qe flet kshu. ???@SweeTy mos thuaj asgje se keto material duan qe te na beje objekt qitje,sidomos kjo @Plusbellelavie me shigjeta ne dore eshte si shtrige ????
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.