Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dua të të bëj të lumtur/netedy

Jam ne pritje te detikimit tend ?
"Detyra ime, të cilën po përpiqem ta arrij është, me anë të fuqisë së fjalës së shkruar, të të bëj të dëgjosh, të ndjesh dhe para së gjithash, të të bëj të shohësh" - se sa falenderuese jam për mbështetjen tënde, pikërisht të dhururar me fuqinë e fjalës ....☺️

@Ai_Tipi
Te kam ftuar te te tregoj se te kam shum xhan
je ti lale?qe mkupton ne shume raste.
je ti ai qe sme harro kurre
??Narja te ka xhan shum
e mezi pret me ik me kap peshk.?

Jam me fat qe njoh nje lale si ti??

@Ai_Tipi
Te kam ftuar te te tregoj se te kam shum xhan
je ti lale?qe mkupton ne shume raste.
je ti ai qe sme harro kurre
??Narja te ka xhan shum
e mezi pret me ik me kap peshk.?

Jam me fat qe njoh nje lale si ti??
???

Tem e bukur vertet @Rrelse te pergzoj

.. nuk di ku ta filloj e ku ta qendis
Jeta me vuri me shpatulla mas muri
Qe ne femijeri ehh jeta shkon para me luft po po kjo jet esht luft cdo dit . Ata qe dua ti bej te lumtur si kam sme mbet kush tj me ba tlumtur ????????

Daja?
Dua te te bej te lumtur ?duke te tregu se ke qen gjithmone nje njeri shum i afert me mua ??per cdo gje mke qendru prane.
Dua te te them se ndihem shum mir qe kam njoh ktu e 2 vite ?nje njeri si ti kaq te vecant.
TE KA MBESA ME TE MIRIN.?

Daja?
Dua te te bej te lumtur ?duke te tregu se ke qen gjithmone nje njeri shum i afert me mua ??per cdo gje mke qendru prane.
Dua te te them se ndihem shum mir qe kam njoh ktu e 2 vite ?nje njeri si ti kaq te vecant.
@Noah se me iku ?tag

Kur erdha ne fillim?
Nuk dija asgje , ishe ti @HIM qe me keshilloje per cdo gje??je ti ai qe te konsideroj vlla per cdo fjale qe mke then e per cdo here qe mke keshillu, per cdo her qe je nxeh kur un kam bo gabim?sado virtualitet di te them se te du fort motra❤.

@Claa
?Nga te gjithe ketu
te vecoj vetem per dicka❤se cdo dite qe kam fol me ty
cdohere qe jam hapur me ty ke qene nje degjuese shum e mir ??
si motra ime???dua te jesh mire gjithmone ❤e mos harro do tkem gjithmone prane vetes e do te du gjithmone me shume.?

@Juno
Me junon e mbyll per sot.
Juno te kam ftu ne emision me te then qe,
qe nga dita pare qe kam ardh ktu e ne chat ?e din mir sa ta kam nxi??.

Mke mesu shume gjera ??qe sdo i harroj,mke keshillu e mke degju sa her kam pas nevoje dicka.
Je nje njeri qe do e respektoj deri sa te jem ketu?e te kam shum xhan per ate njeri qe je ?.Faleminderit.

Ti bej te lumtur me nje falenderim nga zemra jan shum e shum per ti cek nje e nga nje per ti then flm per kshillat per shoqerin per shakat e dhe zenkat mes meje dhe juve ndonse mbeteni miq virtual se pse jemi larg neper diaspor dhe nuk takohemi dot por dit te them qe zoti ju ndimoft dhe pacit sukses kudo jeni respekte per ju mikesha e miq shoqe e shok i love y ?????????????✌✌✌✌????

Daja?
Flm mbesa ime e dashur ???

Eh si u lumturuan të gjithë ?
lumturi qe zgjat nje sec sepse me pas do zgjohemi mga endrat do kuptojme qe jan pak njerez qe nq duan te jemi te lumtur, apo duan te na bejen te lumtur nena babi motra vellai dhe tek tuk ndonje personin shummmm i vecant me te cilin apo te cilen te ka rrahur jeta

@Claa
?Nga te gjithe ketu
te vecoj vetem per dicka❤se cdo dite qe kam fol me ty
cdohere qe jam hapur me ty ke qene nje degjuese shum e mir ??
si motra ime???dua te jesh mire gjithmone ❤e mos harro do tkem gjithmone prane vetes e do te du gjithmone me shume.?
Zemrushe e vogel❤

Kur erdha ne fillim?
Nuk dija asgje , ishe ti @HIM qe me keshilloje per cdo gje??je ti ai qe te konsideroj vlla per cdo fjale qe mke then e per cdo here qe mke keshillu, per cdo her qe je nxeh kur un kam bo gabim?sado virtualitet di te them se te du fort motra❤.
Xhan xhan Diell ?

“Nuk kam takuar asnjëherë një femër që nuk është e fortë, por ndonjëherë ato nuk dinë ta tregojnë forcën që kanë. Duhet një tragjedi që një femër të shfaqë forcën e saj. Mesazhi im është që ta shfaqni forcën para tragjedisë.”
Ky mesazh është për të gjithë femrat por në veçanti për @Alda79 .

Të përqafoj fort e dashur! ?
Flm shpirt

Dedikimi nr 2
I drejtohem @Ersaa s mqns po kalon momente të vështira

Ngjyra e verdhë është ngjyra e diellit, e shkëlqimit dhe e kthjelltësisë. Kjo është ngjyra më stimuluese nga të gjitha ngjyrat të cilën syri i njeriut të parën e vëren.

E verdha është „më e hareshmja“ në tërë spektrin e ngjyrave, rrezaton optimizëm, energji dhe tërheq vëmendjen.

Ti për mua je diell në këtë platformë ?
Tulip Field.jpegYellow flowers.jpegYELLOW TULIPS.jpegMagical Cityscapes And Travel Landscapes By Dotz Soh.jpeg

Dedikimi nr 2
I drejtohem @Ersaa s mqns po kalon momente të vështira

Ngjyra e verdhë është ngjyra e diellit, e shkëlqimit dhe e kthjelltësisë. Kjo është ngjyra më stimuluese nga të gjitha ngjyrat të cilën syri i njeriut të parën e vëren.

E verdha është „më e hareshmja“ në tërë spektrin e ngjyrave, rrezaton optimizëm, energji dhe tërheq vëmendjen.

Ti për mua je diell në këtë platformë ?
View attachment 94428View attachment 94429View attachment 94430View attachment 94431
Gjithmone godet ne shenjester ti, è me shume se kurre ne raste si keto me pak te lumtur kemi nevoj per fjale te tilla.
Faleminderit ❤

Dua te te bej te lumtur, por eshte e pamundur. Jo se nuk dua e nuk e meriton, por kemi nje muri ne mes qe na pengon. Te dy e dime kete, dhe prap shihemi neper vrimat e atij muri, ndegjojme zerin njeri-tjetrit dhe kenaqemi. Enderrojme pastaj, qeshim dhe ngacmohemi, ne fund, me nje nate te mire e gjume te embel dhe te qete, ne ndahemi. Ti meriton me shume, ah sikur te isha une ai fatlum....!

Sme beri kush te lumtur mer
Bej veten:p

E dashur @BlacK_OpiuM je njeriu me i mire ne bote,je njeriu me i bukur nbote
Si ty ska te dyte
Ji krenare per veten:p

Fëlëmë

Sme beri kush te lumtur mer
Bej veten:p

E dashur @BlacK_OpiuM je njeriu me i mire ne bote,je njeriu me i bukur nbote
Si ty ska te dyte
Ji krenare per veten:p

Fëlëmë
ti je dashuri vete nuk ke nevoj per furca e lajka je embesliiii dhe ata qe te dhuroj dashuri dhe embelsi I ke atyy prane qe cdo dite te thon te dua bija imee je thesari jon kur nuk je bere ndonje gabim kuptohet.ps shaka kjon d fund.ti he dashuri e une jam me fat qe je pjese e jetes sime ti te duaa amoree pafundesish.por serisht te thash e te themm njerzit qe vertet duan te jesh e lumtur me shpirtt I ke aty ne familje. te duaaaa dritez e amores tiii??????

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back