Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dua të të bëj të lumtur/netedy

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
Regjistruar më
Korrik 26, 2017
Mesazhe
51,219
Pëlqime
79,487
Në rubrikën " dua të të bëj të lumtur" mund të adresoni mesazhe, dedikime, fraza, shprehje e çdo lloj fantazie që keni për njëri-tjetrin

Sonte po i drejtohem @aloe e vajzës së B-day..

Buzëqesh se dita-ditës sheh tek vetja një person më të pjekur, për të cilën je gjithmonë krenare. Buzëqesh se ke kuptuar që jeta nuk ka nevojë për një fytyrë të ngrysur, por për sy që shkëlqejnë nga lumturia. Buzëqesh sepse do t’u tregosh dështimeve, se ti je bregu ku ato fiken. Buzëqesh sepse do t’i tregosh botës që humbjet dhe dështimet e tua i ke plotësisht ti në dorë. Buzëqesh sepse ke kuptuar që forca qëndron tek buzët, jo tek krahët. Buzëqesh sepse je tashmë një pasqyrë ku njerëzit shihen dhe korrigjojnë veten…??

U bera koh me ty.... ....mesova nga ty....qava ,qesha me ty ti ishe pran meje gjithmone me mua ...aty kur une kisha nevoj ti me fale jet nga jeta jote me dhe dashuri nga zemra jote me ty mesova shum e ndihem e llastuar ....me ty mesova shum gjera ? faleminderit qe je pjes e jetes time
Faleminderit qe cdo dit me hap syt ??

Okej po e bej

U bo pak kohe qe jemi bashke...
A thu se e u bon vite qe e njohim njeri-tjetrin...
Sepse cdo mendim,cdo gje qe duam te themi ska nevoj sepse ne e kuptojme njeri-tjetrin pa fol...Vetem me nje shikim
Me nje shikim qe ka nje shkelqim te madh...
Me nje buzqeshje qe ta shton jeten...
Te kam thene duket pak e cuditshme sesi kemi arritur deri ne kete pike bashke...Sa te mos ndahemi asnje moment,Te te flasim 24 ore bashke sepse eshte e pamundur te rrim pa fol me njeri-tjetrin
E di shume here te merzis,me tekat e mia,me “xhelozine time”,me mendimet e mia
Por ti e di sa e sigurt ndihem me ty
Te kam thene qe nuk te besoj per tvetmin fakt...Sepse nuk dua ta marresh besimin tim per dobesi edhe pse ti nuk e ben as nuk do e besh kurre!
Por ajo qe dua te them eshte sepse PO UNE TE BESOJ TY
TE BESOJ NE CDO MOMENT...DHE DO TE GJENDEM PRANE ASHTU SIKURSE TI MUA

TA DUA ZEMREN DHE MIRESINE,NGROHTESINE,DASHURINE QE ME DHURON ❤️

Per USHTARIN!

Ps.Emrin do ja cek ne nje moment te dyte,pasi sfutet me

Editimi i fundit:
kjo tema eshte shume bukur sepse te gjithe kemi shum arsye te bejme dike te lumtur dhe ti dedikojme dicka dikujt qe e kemi shum prane vetes . prandaj mos ta degradojme thjesht te dedikojme dicka per dike q ja vlen

Dua te te bej te lumtur e di pse ? sepse brenda heshtje tende fshihen mijra e mijra fjale , un si shof as i lexoj thjesht i ndjej jane fjale zemre sepse vetem fjelet e zemres hyjne aq thelle ne shpirt .
dua te te bej te lumtur sepse cdo midis nesh rrodhi natyrshem pa kushte pa ngucje pa zenka dhe mosmarveshje .kto jan vetire e nje njeriu qe te kupton mese miri ..... vazhdon

Ateher....
Nuk e di nese ti do behesh i lumtur por meqe esht tema e till un gjej rastin te ti them kto fjal.
Je nje shok perfekt, bashk kemi folur edhe kemi qeshur pa fund ndoshta edhe per budalliqe te kota?
Un te vlersoj shum edhe kte dua ta dish, por di qe edhe ti me vlerson shum?
Te kam shum xhan @HIM
Kaq kam un se sjam e mire me fjalet?

Per zemren time qe me ben te lumtur cdo dit te jetes time, Kur ti je pran meje harroj gjithcka pervec teje . . Fjalet e mia per ty nuk kan fund dashurin time per ty asnjeri ska forc me e mund dua te jem ne endrrat e tua me te bukura dua te jem thell ne zemren tende dhe te ta shikojm qiellin e hapur se bashku. Per mua cdo gje eshte shum e bukur vetem kur te kam ty pran cdo cast te jetes time..

Ai momeni kur nervat e tua shenderrohen ne bukuri, ai momenti kur nervat e tua i ke plot me plot dashuri, ai momenti qe te them te Dua Shum ty!

“Nuk kam takuar asnjëherë një femër që nuk është e fortë, por ndonjëherë ato nuk dinë ta tregojnë forcën që kanë. Duhet një tragjedi që një femër të shfaqë forcën e saj. Mesazhi im është që ta shfaqni forcën para tragjedisë.”
Ky mesazh është për të gjithë femrat por në veçanti për @Alda79 .

Të përqafoj fort e dashur! ?

Ateher....
Nuk e di nese ti do behesh i lumtur por meqe esht tema e till un gjej rastin te ti them kto fjal.
Je nje shok perfekt, bashk kemi folur edhe kemi qeshur pa fund ndoshta edhe per budalliqe te kota?
Un te vlersoj shum edhe kte dua ta dish, por di qe edhe ti me vlerson shum?
Te kam shum xhan @HIM
Kaq kam un se sjam e mire me fjalet?
Heuuu me kape pa mendje me kte ?
Per ty mund te flas pa fund,por qe mos tingellojne si furça,po te them vetem qe me duket sikur te njoh prej nje jete dhe nje jete sdo mjaftonte per te te thene Faleminderit per gjithcka.
Shpresoj ta dish qe per ty jam gjithmone,ne cdo kohe ?
Zoti te bekofte @Claa ?

Me se mu dha rasti nga tema desha te prsh te gjithe pjestaret e furumit jane ???edhe pse si njoh nga afer po i lexoj dhe krioje respekte per secilin prej tyre
Po desha te vecoj nje person eshte e vecante pèr mua eshte e vecant ne te gjitha aspektet ndihem mire kur bisedoj me te ndihem me pak fjale i lumtur dhe e falenderoje nga zemra qe me bene te ndihem keshtu e kam shume per zemer e kam xhan flm ❤

Nuk i referohem askuj personalisht, por është për ata/ato që gjejnë veten në fjalët në vazhdim ....

Dua të të bëj të lumtur, sepse ….

Ishin të shumta, dikur, buzëqeshjet e tua:
befasuese, djallëzore, buzëqeshje festive,
triste ndonjëherë imcake, por prapë buzëqeshje.

Jo vetëm njëra mbeti për ty prej buzëqeshjeve të tua,
Do të gjej një livadh ku rriten me qindra buzëqeshje.
Dhe të sjell një krah prej atyre buzëqeve të bukura.

Ti do të më thuash që s’ke nevojë për buzëqeshje se,
shumë të kanë lodhur buzëqeshjet e mia e të tjerëve,
si ç’më kanë lodhur dhe mua buzëqeshjet e tyre.

Më kanë lodhur edhe mua pikërisht buzëqeshjet e mia.

Për mbrojtje kam shumë buzëqeshje prej tyre,
që m’i bëjnë edhe më pak të lehta buzëqeshjet.

Por të them të vërtetën, unë nuk kam buzëqeshje.
Je ti për jetën time - e fundit prej buzëqeshjeve.
Buzëqeshje që në fytyrë nuk ka kurrë buzëqeshje.

1618739713919.png
E.E.

Nga të gjitha fjalitë më lartë, njëra është e imja:
Dua të të bëj të lumtur ....

Nuk i referohem askuj personalisht, por është për ata/ato që gjejnë veten në fjalët në vazhdim ....

Dua të të bëj të lumtur, sepse ….

Ishin të shumta, dikur, buzëqeshjet e tua:
befasuese, djallëzore, buzëqeshje festive,
triste ndonjëherë imcake, por prapë buzëqeshje.

Jo vetëm njëra mbeti për ty prej buzëqeshjeve të tua,
Do të gjej një livadh ku rriten me qindra buzëqeshje.
Dhe të sjell një krah prej atyre buzëqeve të bukura.

Ti do të më thuash që s’ke nevojë për buzëqeshje se,
shumë të kanë lodhur buzëqeshjet e mia e të tjerëve,
si ç’më kanë lodhur dhe mua buzëqeshjet e tyre.

Më kanë lodhur edhe mua pikërisht buzëqeshjet e mia.

Për mbrojtje kam shumë buzëqeshje prej tyre,
që m’i bëjnë edhe më pak të lehta buzëqeshjet.

Por të them të vërtetën, unë nuk kam buzëqeshje.
Je ti për jetën time - e fundit prej buzëqeshjeve.
Buzëqeshje që në fytyrë nuk ka kurrë buzëqeshje.

View attachment 94358
E.E.

Nga të gjitha fjalitë më lartë, njëra është e imja:
Dua të të bëj të lumtur ....
Unë e gjeta veten.
Shumë faleminderit ❤️?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back