Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Do te ishte perfekt nese sdo te kishte.......

Alboy

What????
ANETAR ✓
Regjistruar më
Nëntor 26, 2017
Mesazhe
5,377
Pëlqime
7,166
Lexoj mjaft tema ketu ne forum.... je yll je miis je kshu je ashu
Askush si shef anen <<negative>> ne thonjeza......

Psh supozojme @Dibrani do ishte yll nese do kishte foton e tij te profilit. Jo mr.bean
Ose @LUCKY-STRIKE te vendoste nji foto tamam jo te. Fshehe pjesen e, syve

Etj etj

Shumica e femrave ketu mashtron...... do tju lutesha mashtroni 80% te pakten, jo 100%

hahahaaha alboy :p pse su 100% apo edhe ato 2 3 kokerra qe jan :p sna besohet mo :p

Besim kam vetem tek ajo qe mka ba koken te tjere/at po I shumezoj me 0

Lexoj mjaft tema ketu ne forum.... je yll je miis je kshu je ashu
Askush si shef anen <<negative>> ne thonjeza......

Psh supozojme @Dibrani do ishte yll nese do kishte foton e tij te profilit. Jo mr.bean
Ose @LUCKY-STRIKE te vendoste nji foto tamam jo te. Fshehe pjesen e, syve

Etj etj
Më fal.po për çfarë duhet të diskutojmë tek kjo temë?
Çmë duhet mua psh se çfarë shijesh ka x apo y për avatar?
O vinjol, nuk përbën rrezik apo " kërcënim" avatari i antarit, rrezik përbën kur i jep akses në jetën tënde dhe është ndryshe nga ajo çfarë ti i ke besuar:)
Puç

Më fal.po për çfarë duhet të diskutojmë tek kjo temë?
Çmë duhet mua psh se çfarë shijesh ka x apo y për avatar?
O vinjol, nuk përbën rrezik apo " kërcënim" avatari i antarit, rrezik përbën kur i jep akses në jetën tënde dhe është ndryshe nga ajo çfarë ti i ke besuar:)
Puç
Duke pare se diskutimet shoqerore kalohen ne humor me teper
Kjo teem eshte hapur per te tille synim
Ama jo te degjeneroje ne ofesa

Ok loki cup

Besim kam vetem tek ajo qe mka ba koken te tjere/at po I shumezoj me 0
mir e ka kjo @zgarravina ? o alboy ka fol si burrat ? por ska vetem nena ka edhe njerez qe vertet na duan pa pasur lidhje gjaku ndoshta me von iken ajo dashuri po dikur na kan dashur ?

pse moj diss ?

As me shaka sta pranoj fjalën zhgarravinë @Weda . Skam aq kofidenca me ty.
?‍♀️

Eshtr nji person weda te cilen e dua e me do pa pasekurrfare interesi ne mes..... e di vete ajo..... se kush.... shife ti rrasi like komentit tim
Pastaj o xhan... jane shume te rralle ata njerez po shuem te rralle qe te duan p pasur benefite per veten e tyre

mir e ka kjo @zgarravina ? o alboy ka fol si burrat ? por ska vetem nena ka edhe njerez qe vertet na duan pa pasur lidhje gjaku ndoshta me von iken ajo dashuri po dikur na kan dashur ?

Kush te do vertet nuk largoeht kurre

@Dorina mir moj dorina e di qe sken pas qe diten e pare ti edhe ca si ty por gjithsesi ndjes ?‍♀️

@Dorina mir moj dorina e di qe sken pas qe diten e pare ti edhe ca si ty por gjithsesi ndjes ?‍♀️
Unë jam unë dhe nuk përfaqësoj " ca si unë".
Po bëhem vajzë e mbarë dhe po e lë me kaq që të mos degradohet muhabeti?

Ps, kuptoje thelbin mos i ngatërro gjërat.

e kam shum te veshtir me ty te kuptoj ndonjer seriozisht se di por nese ? gjithsesi un smrz shum ??

@Dorina do te ishte perfekte pershembull nese do te ishteckap njihere prej flokesh me mua
Po ka gati 3 vjet qe skapet

Normale se e kam femer speciale ate

@Weda do ishte femer perfekte po te ishte zhduk gna ky vend I pavlere I quajtur shqiperi

ku vend nga shqiperia apo e ke per forumin ?

Nga forumi nuk iki une
Pa me dhene rrogen e 13 @molecule bashke me @Juno ktu mkane...

P.s @Weda ktu te gjithe jemi te perkohshem jo te perhershem aq sa jemi te ruajme nji shoqeri td paster e nji respekt virtual per njer itjetrin

po nga te iki pra ? mir se ika a mbyllet me dash kjo adresa ktu apo jo ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back