A nuk te ka pelqyer @Rrelse apo u çudite çne une kaq serioz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
A nuk te ka pelqyer @Rrelse apo u çudite çne une kaq serioz...
Eshte bërë forumi update e kanë humb emojit.A nuk te ka pelqyer @Rrelse apo u çudite çne une kaq serioz...
Ok flmEshte bërë forumi update e kanë humb emojit.
Pasi të kam replikuar kështu?
Kur te jesh e merzitur, shprehu me shkrim. Ky eshte ditari. Une gjitjmone kur jam e merzitur shprehem ne ditar. ?Un sdi me shkrujt ditar?
Ku tle motra me mbajt ditar?Kur te jesh e merzitur, shprehu me shkrim. Ky eshte ditari. Une gjitjmone kur jam e merzitur shprehem ne ditar. ?
Une kam qe e vogel ditar. Mbaj mend nga ato ditaret me çeles ?Ku tle motra me mbajt ditar?
I fut hundet
Jalla do shkruaj kjo kukumjaçkaDo shkruaj e un dicka ketu?
Mos u merzit zemer cdo e keqe e ka nje te mire nga mbrapa...??Ehhhhh ditar me ka marre malli te te hap zemren, por kam preferuar te te evitoj per nje fare kohe. Dhe ndoshta kur te vij ai moment shpresoj te vij me fjal te mira, dhe jo si hera e fundit plot merzi e mllef ndaj gjerave qe zoti ka destinuar qe te ndodhin!
See you soon.....
Zemer ?Ehhhhh ditar me ka marre malli te te hap zemren, por kam preferuar te te evitoj per nje fare kohe. Dhe ndoshta kur te vij ai moment shpresoj te vij me fjal te mira, dhe jo si hera e fundit plot merzi e mllef ndaj gjerave qe zoti ka destinuar qe te ndodhin!
See you soon.....
Melooo edhe ti me mungon mua??Guten abend ditar ?
E sot të përshëndeta ndryshe ??..
Se di pse doja të arratisesha pak, nga këtu ku jam dhe duke mos pasuar dikë që më dëgjon siq ti e bën erdha ke tii..
Edhe pse janë gjëra personale..
Nē fakt e dij se do them pse erdha tek ti, se e dij që do mërzitem ?pse erdha këtu tek tii..
Çfar duaa të them shumë aq shum sa do rrinim bashkë deri në mëngjes, aq shumë gjëra mi mban shpirti! ??
Të kam shummm xhan dhe psee nuk takohemi shpesh madje fare të themii..
Ah doja të thoja kam filluar një kurs në gjermanisht, në fakt do thuash pse ke vendosur të largohesh nga Shqipëria?!!
Më pëlqen të di sa më shumë gjuhë të huaja e di ndoshta nuk do më duhet asnjhërë,, ndoshta kurr nuk do ik në Gjermani apo vende ku flitet kjo gjuhë, plus qē kursi ështē dhe fals ? pse të mos e bëj. Jeta është e gjatë dhe kurr nuk i dihet se ku na dërgojnë rrugët e jetës, plus kam kohē mjaftueshem dhe pse të rri kot, mësoj një gjuhë të re..
Ohh mendojaaaaa se ishte e vështir shummmmmm taaaa dish tii sa e leht është,, në fakt duket e vështir poor unë e kuptoj kur flasim ose kur e lexoj arrij ta kuptoj pse bëht fjalë..
Pamvarsisht se është pak e vështir për mua, është një zonjë aty ke grupi shumë e mirë është njeri me shpirt të bukur e di çf më tha sot, mos u ndje keq se mund tê gabosh sepse asnjë nuk di dhe të gjith jemi ose kemi qen siq ti je, kam vite Gjermani dhe nuk dij e kam sh të vështir,, më preken kto fjal por edhe më bën të ndihesha mirë??..
Se di pse ti tregoj të gjithaaaa por pz skm dikë ti them kto që ti them tyy..
Në fakt tē them diçka☺ duket sikur më është bër mike e zemrës trishtimi ??..
E di diçkaa sa shum më mungon vetja, më duket sikur e kam harruar diku dhe nuk po di ta rigjej ?..
Më thuaj diçka, më duket sikur unë jam problemi sepse njerzit mërziten nga mua, por mundohem ti kuptoj.. ???
Mē mungonn shumm @Sole e kammmm shummmmmm por shummm xhan edhe @BlacK_OpiuM e kamm xhannn vetm see kjooo është pak"mistrece" gjithmon në kuptimin e mirë të fjalës ????????
Ehh i dashur ditar koha flutron dhe ne rritemi..Mua nuk më interson fare se ka që më thon je si fëmij po pun e madhe se jam fëmi në shpirt ,aq shpejt kalon koha sa ti nuk e kupton flutron.., Uhh se desh harrovaa filloi të binte dëbor???ohh sa lumturi ehh doli ai shpirti fēmijës që të gjithë e kemii..?? ??
Po ik unë se u lodhe ndoshtaa nuk do shihemi më asnjhër më!!
??
ZemraaaaaaGuten abend ditar ?
Se di pse doja të arratisesha pak, nga këtu ku jam dhe duke mos pasuar dikë që më dëgjon siq ti e bën erdha ke tii..
Nē fakt e dij se do them pse erdha tek ti, se e dij që do mërzitem ?pse erdha këtu tek tii..
Çfar duaa të them shumë aq shum sa do rrinim bashkë deri në mëngjes, aq shumë gjëra mi mban shpirti! ??
Ah doja të thoja kam filluar një kurs në gjermanisht, në fakt do thuash pse ke vendosur të largohesh nga Shqipëria?!!
Më pëlqen të di sa më shumë gjuhë të huaja e di ndoshta nuk do më duhet asnjhërë,, ndoshta kurr nuk do ik në Gjermani apo vende ku flitet kjo gjuhë, plus qē kursi ështē dhe fals ? pse të mos e bëj. Jeta është e gjatë dhe kurr nuk i dihet se ku na dërgojnë rrugët e jetës, plus kam kohē mjaftueshem dhe pse të rri kot, mësoj një gjuhë të re..
Ohh mendojaaaaa se ishte e vështir shummmmmm taaaa dish tii sa e leht është,, në fakt duket e vështir poor unë e kuptoj kur flasim ose kur e lexoj arrij ta kuptoj pse bëht fjalë..
Pamvarsisht se është pak e vështir për mua, është një zonjë aty ke grupi shumë e mirë është njeri me shpirt të bukur e di çf më tha sot, mos u ndje keq se mund tê gabosh sepse asnjë nuk di dhe të gjith jemi ose kemi qen siq ti je, kam vite Gjermani dhe nuk dij e kam sh të vështir,, më preken kto fjal por edhe më bën të ndihesha mirë??..
E di diçkaa sa shum më mungon vetja, më duket sikur e kam harruar diku dhe nuk po di ta rigjej ?..
Më thuaj diçka, më duket sikur unë jam problemi sepse njerzit mërziten nga mua, por mundohem ti kuptoj.. ???
Mē mungonn shumm @Sole e kammmm shummmmmm por shummm xhan edhe @BlacK_OpiuM e kamm xhannn vetm see kjooo është pak"mistrece" gjithmon në kuptimin e mirë të fjalës ????????
Ehh i dashur ditar koha flutron dhe ne rritemi..Mua nuk më interson fare se ka që më thon je si fëmij po pun e madhe se jam fëmi në shpirt ,aq shpejt kalon koha sa ti nuk e kupton flutron.., Uhh se desh harrovaa filloi të binte dëbor???ohh sa lumturi ehh doli ai shpirti fēmijës që të gjithë e kemii..?? ??
??
Largoje trishtimin Melo ?Guten abend ditar ?
??
@BlacK_OpiuM shumë faleminderit ❤❤Largoje trishtimin Melo ?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.