Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dita nis me?

Epo nese pagezohesh i bie te jesh dhe me vule
Po ashtu do kem emrin ne "librin e jetes" por une ngaqe kam nje shoke dhe pyeta pastorin qe cfare te bej. Ai me tha qe duhet ta besh si tip zyrtare me ate shokun dhe atere quhet pagezimi sepse ndryshe e prish.

Po ashtu do kem emrin ne "librin e jetes" por une ngaqe kam nje shoke dhe pyeta pastorin qe cfare te bej. Ai me tha qe duhet ta besh si tip zyrtare me ate shokun dhe atere quhet pagezimi sepse ndryshe e prish.
Edhe nese ti ke deshire te martohesh ne kishe nuk e ben kurrsesi nese nuk je e pagzuar.

Edhe nese ti ke deshire te martohesh ne kishe nuk e ben kurrsesi nese nuk je e pagzuar.
Po kete e di🤗
Kusherira ime u pagezua bashk me bashkshortin dhe me pas u martuan ne kishe.

Po kete e di🤗
Kusherira ime u pagezua bashk me bashkshortin dhe me pas u martuan ne kishe.
Po brravo
Prandaj nese e ke me aq deshire une te sygjeroj te pagezohesh, eshte dicka shum e bukur. Por duhet ta mendosh mire se do ndrysh fe 🤗

Po brravo
Prandaj nese e ke me aq deshire une te sygjeroj te pagezohesh, eshte dicka shum e bukur. Por duhet ta mendosh mire se do ndrysh fe 🤗
Po dhe ai me tha duhet ta mendosh shume mire sepse ti sapo po ndermerr nje rruge te re dhe po "lind" si njeri nga e para. Gje e bukur ne fakt,gjej shume qetsi kur lutem ndaj dhe e dua si gje🤗

@Claa a te pelqen kjo ideja e pagezimit te femijve qe bebe?
EShte gjeja e bukur kur jan bebe🥰
Une cunin e kam pagzu bebe, ndersa gocen kismet do e bej tani 🥰
GJithashtu te pagezosh femijet duhet te jen prinderit te pagzuar edhe te martuar ne kishe.

Po dhe ai me tha duhet ta mendosh shume mire sepse ti sapo po ndermerr nje rruge te re dhe po "lind" si njeri nga e para. Gje e bukur ne fakt,gjej shume qetsi kur lutem ndaj dhe e dua si gje🤗
Te ka then shum mire
Bej ate qe ti ndjen 🤗

EShte gjeja e bukur kur jan bebe🥰
Une cunin e kam pagzu bebe, ndersa gocen kismet do e bej tani 🥰
GJithashtu te pagezosh femijet duhet te jen prinderit te pagzuar edhe te martuar ne kishe.
E vertet kjo,por shumica spo pyesin me e kan ber si trend kte pagezimin e femijve. Pa u pagezuar prindi kta pagezojn femijen.nuk e di dmthn

E palejushme edhe shum e gabuar.
Kam degjuar plot raste te tilla keto kohet e fundit,shkojn ne kishe atje grup mysliman atesit e ku ta di une dhe pagezojn femijen per ditelindjen e pare a te dyt.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back