Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Disa njerez jane ,,shumë zhurmë p0r hiç gjë''??

Ndodh ne jet te kemi njohur dikë e kemi thënë ,,ky/kjo është"
Gjersa kemi vertetuar te kundërtën, aq sa nuk i kemi besuar vetes, kur kemi parë te kunderten...

Unë kam shume guxim, shume force, dhe per dashurine do beja gjithcka, jo vetem ta thoja...
Une kur e them dicka, "aty vdes e ringjallem" e mbaj fjalen...
Sepse disa betohen e premtojne aq shume sa thua ti ketu qenka jeta, e cuditesh nga reagimet e bespremit, mosmirnjohesit, arrogances, vesaxhiut, ku gabimisht u duket vetja sikur jane Zoter...!
Por, në mos njerezit, Zoti ta vendos kufirin tek thana nje dit, s' duhet harruar kurre, kur premton e betohesh ne Zot...!"
Kam njoft dike qe e kam mbajt me shum se vllain tim dhe kur vjen puna, per pak prej atij personi qesh tu honger gunge dmth ai e boni t veten pavaresisht se spati sukses. Por njerez te tille duhen ne jete si eksperience per te ardhmen!
Por sjam bo pishmon pasi koha eshte e cmuar edhe pse e humbur me persona qe sja vlejn!

@Happyheart une nuk e kuptoj temen! I’m sure ka plot budallenj like myself qe nuk e kuptojne!
Titulli temes eshte tjeter dhe spo I bej dot bashke me ate Qe shkruan.
Nese ke mundesi pak me shkoqur if not Po pyes @Zeus e madherishem ai kupton shume megjithse nuk tha asgje?
Flm
Pyetja eshte tema lart dhe une jap mendimin tim sipas temes???

Gjersa kemi vertetuar te kundërtën, aq sa nuk i kemi besuar vetes, kur kemi parë te kunderten...

Unë kam shume guxim, shume force, dhe per dashurine do beja gjithcka, jo vetem ta thoja...
Sepse disa betohen e premtojne aq shume sa thua ti ketu qenka jeta, e cuditesh nga reagimet e bespremit, mosmirnjohesit, arrogances, vesaxhiut, ku gabimisht u duket vetja sikur jane Zoter...!
Por, në mos njerezit, Zoti ta vendos kufirin tek thana nje dit, s' duhet harruar kurre, kur premton e betohesh ne Zot...!"
? se kuptova për çfar bëhet fjal ?‍♂️

Shum zhurm për asgjë.. ësht një vepër e shkruar nga W. Sh. E cila flet per thashathemet dhe dashakeqsinë e njeriut
? ?

O ylli dajos ti !
E ke gabim mendoj une.
Nqs nuk ndihesh mire me nje person nqs shuhet ajo dashuri ose ca ka qen me mire e le se sa te qendrosh e shkaterrosh veten per nje “premtim te pa mbajtur”

O ylli dajos ti !
E ke gabim mendoj une.
Nqs nuk ndihesh mire me nje person nqs shuhet ajo dashuri ose ca ka qen me mire e le se sa te qendrosh e shkaterrosh veten per nje “premtim te pa mbajtur”
Problemi eshte vazhdimi gjithkujt ne udhen e vet, as te pare e as te fundit ka.
Une kur postoj apo shkruaj, jane thjeshte gjera qe lexoj dhe me pelqejne, nuk kane emer, gjithmone kam shkruar ne forum, pasi dhe lexoj shume.
Me e keqja e gjithe te keqijave eshte, kur dicka mbaron, ate qe ishte, mos ta hedhin ne gazeten e thashethemeve me hienat e pellgut.
Kaq eshte kufiri.
Te pershendes perzemersisht duke te uruar vetem te mira ne jet dhe Zoti te ruajt se je gjithe diten rrugeve per pune, faleminderit per cdo keshille qe une e vleresoj shume?
Cdo e mire dhe cdo e keqe qe bejme kthehet nje dit, e keto kthehen me menyren qe Zoti e vendos!

Problemi eshte vazhdimi gjithkujt ne udhen e vet, as te pare e as te fundit ka.
Une kur postoj apo shkruaj, jane thjeshte gjera qe lexoj dhe me pelqejne, nuk kane emer, gjithmone kam shkruar ne forum, pasi dhe lexoj shume.
Me e keqja e gjithe te keqijave eshte, kur dicka mbaron, ate qe ishte, mos ta hedhin ne gazeten e thashethemeve me hienat e pellgut.
Kaq eshte kufiri.
Te pershendes perzemersisht duke te uruar vetem te mira ne jet dhe Zoti te ruajt se je gjithe diten rrugeve per pune, faleminderit per cdo keshille qe une e vleresoj shume?
Cdo e mire dhe cdo e keqe qe bejme kthehet nje dit, e keto kthehen me menyren qe Zoti e vendos!
Ehhhh ka edhe nga keto qe i shikojn femrat si trofe ??

Ehhhh ka edhe nga keto qe i shikojn femrat si trofe ??
Sigurisht qe ka, por ka dhe femra te tilla sot qe e shikojne nje mashkull si trofe.
E rendesishme eshte qe une jetoj ate qe dua, duke mbrojtur veten ne maksimum.
Gjersa dashuron dhe e humbet fillin.
Por cdo gje per jeten jane dhe jetojme me kujtime te mira?

I kam pas keto gjera nga njeres qe I dija si vetja qe I doja dhe respektoj qe betoheshin ne krisht e ne allahu ne bab e nen e ne cdo gje e ne fund jan njerez qe jeta ti sjell per te mar nje mesim e pse I rende qe te lendon .well no one born knowing all.we have to fall down in the gave to know what is the darkness

I kam pas keto gjera nga njeres qe I dija si vetja qe I doja dhe respektoj qe betoheshin ne krisht e ne allahu ne bab e nen e ne cdo gje e ne fund jan njerez qe jeta ti sjell per te mar nje mesim e pse I rende qe te lendon .well no one born knowing all.we have to fall down in the gave to know what is the darkness
Menyra e menaxhimit te situatave, tregon njerezit kush jane ne te vertete dhe aty kupton se kush jane ne te vertete, ata qe me mundesine e pare te hedhin poshte, por dhe te bejne te ndihesh e bere pishman pse e vendose kushdoqofte, brenda gjithe qenies tende.
Te perqafoj omelsine e forumit ?

Menyra e menaxhimit te situatave, tregon njerezit kush jane ne te vertete dhe aty kupton se kush jane ne te vertete, ata qe me mundesine e pare te hedhin poshte, por dhe te bejne te ndihesh e bere pishman pse e vendose kushdoqofte, brenda gjithe qenies tende.
Te perqafoj omelsine e forumit ?
e un ty shummm???♥️♥️♥️♥️

S'ka germe per me shume ....perveç nje fjaleje ....kufirin tek e thana e veme ne jo "zoti"

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back