Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Disa njerez jane ,,shumë zhurmë p0r hiç gjë''??

Irini

Kontributor
Regjistruar më
Mars 23, 2021
Mesazhe
16,584
Pëlqime
12,201
Ndodh ne jet te kemi njohur dikë e kemi thënë ,,ky/kjo është"
Gjersa kemi vertetuar te kundërtën, aq sa nuk i kemi besuar vetes, kur kemi parë te kunderten...

Unë kam shume guxim, shume force, dhe per dashurine do beja gjithcka, jo vetem ta thoja...
Une kur e them dicka, "aty vdes e ringjallem" e mbaj fjalen...
Sepse disa betohen e premtojne aq shume sa thua ti ketu qenka jeta, e cuditesh nga reagimet e bespremit, mosmirnjohesit, arrogances, vesaxhiut, ku gabimisht u duket vetja sikur jane Zoter...!
Por, në mos njerezit, Zoti ta vendos kufirin tek thana nje dit, s' duhet harruar kurre, kur premton e betohesh ne Zot...!"

Jeta eshte e paparashikueshme ndodh papritur te jemi te rrethuar me njerez qe skane fare karakter qe nuk reflektojn asgje pervecse tension negativvitetii ?

Nuk zhgenjehem nga keta persona por i mbaj larg sepse e di qe thelle thelle kane probleme me veten e vet ,jane super te djegur, nuk kane asnje neuron figurativisht aktiv qe ti procesojn mendimet e tyre por qe “vdesin” per vemendjen ose te krijojn “zhurme,, duke i ber njerezit te ndihen keq (ose duke kaluar cakun te arrin aty ku duan qe ne fund te dites jane te ndjekur ata vet nga karma lol ) ☺️

Jeta eshte e paparashikueshme ndodh papritur te jemi te rrethuar me njerez qe skane fare karakter qe nuk reflektojn asgje pervecse tension negativvitetii ?

Nuk zhgenjehem nga keta persona por i mbaj larg sepse e di qe thelle thelle kane probleme me veten e vet ,jane super te djegur, nuk kane asnje neuron figurativisht aktiv qe ti procesojn mendimet e tyre por qe “vdesin” per vemendjen ose te krijojn “zhurme,, duke i ber njerezit te ndihen keq (ose duke kaluar cakun te arrin aty ku duan qe ne fund te dites jane te ndjekur ata vet nga karma lol ) ☺️
O dashuriiiiiiiiiii ? mos e luj mo se e prish??

....e cuditesh nga reagimet e bespremit, mosku gabimisht u duket vetja sikur jane Zoter...!
Por, në mos njerezit, Zoti ta vendos kufirin tek thana nje dit, s' duhet harruar kurre, kur premton e betohesh ne Zot...!"
...e moj gocë. Çfarë do bëj edhe unë Zeus ?
E di shumë mirë çfarë po bëni ju toksorët. Ju shoh...ju dëgjoj....e ju lexoj hipokrizinë, mashtrimin, gënjeshtrat, mospranimin e gabimit edhe para fakteve ..
Por unë Zeus, perendia i të gjitha perëndive, nuk njoh kohë dhe as hapsirë.
Sepse perendia është vetë kohë dhe hapësirë...?
Një ditë do ju gjykoj..☝️
Pranoni gabimet dhe kërkoni falje në paqe. Para se ⚡?⚡

...e moj gocë. Çfarë do bëj edhe unë Zeus ?
E di shumë mirë çfarë po bëni ju toksorët. Ju shoh...ju dëgjoj....e ju lexoj hipokrizinë, mashtrimin, gënjeshtrat, mospranimin e gabimit edhe para fakteve ..
Por unë Zeus, perendia i të gjitha perëndive, nuk njoh kohë dhe as hapsirë.
Sepse perendia është vetë kohë dhe hapësirë...?
Një ditë do ju gjykoj..☝️
Pranoni gabimet dhe kërkoni falje në paqe. Para se ⚡?⚡
Pse ben kot tani se njeri je dhe ti??

@Happyheart une nuk e kuptoj temen! I’m sure ka plot budallenj like myself qe nuk e kuptojne!
Titulli temes eshte tjeter dhe spo I bej dot bashke me ate Qe shkruan.
Nese ke mundesi pak me shkoqur if not Po pyes @Zeus e madherishem ai kupton shume megjithse nuk tha asgje?
Flm

@Happyheart une nuk e kuptoj temen! I’m sure ka plot budallenj like myself qe nuk e kuptojne!
Nese ke mundesi pak me shkoqur if not Po pyes @Zeus e madherishem ai kupton shume megjithse nuk tha asgje?
Flm
Sa modeste qe je ?

Flm
Në fakt unë i kam seleksionuar çfarë kuptova unë ?

Kesaj i thone bote me vete, njerez me te cilet s'ia vlen te merresh. Harxhon kohen tende te cmuar.

Kesaj i thone bote me vete, njerez me te cilet s'ia vlen te merresh. Harxhon kohen tende te cmuar.
Po a nuk meremi cdo dite me njerez te tille? Dashje pa dashje kjo!
Ne cfare bote jetoni juve? Se dua te zhvendosem e une atje ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back