Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Diferencimi gjinor

Diferencimi gjinor eshte i lindur i trasheguar...
Ne shumicen e specieve....mashkulli eshte gjahtari dhe mbrojtesi...femra eshte perkujdesesja dhe rrit te vegjlit...keshtu funksionon me 90% te gjallesave ne natyre.
Une per vete sjellet e natyres dhe kafsheve i kam si referim....sepse sado ne perpiqemi (human,te zgjuar etj si kto ) nuk dalim dot nga natyralja...instikti...???

Gjyshi on fireeee .:p
Hajde zember se si mka ber nena me ke ??? mbeshtetu sa e si te duash ?
Dhe un si mka bo nona mke nga mrapa ??
Apo doje te thoje nga pamja? Jo ashu kom turp pa un, me skuqen faqet dhe zdi ca me bojn disa gjona cuf cuf ???

Pytja : ku e kishe doren tjeter nderkoh qe po shkruje me 1 dore dhe me syt gjys myll??
Lere se është femër me namuz e nëpër forum hehe moj @Plusbellelavie ? mistrece paske qën . Plus muabete marrëdhëniesh intime me burrat por njs. Normat kur i kemi nuk them unë jam me norma por kjo duket me sjelljet e veprimet tona. Këshillë kjo @Plusbellelavie për ty sepse je femër.
Gjyshi ngele duke ngacmu gocat shko te gruja re ?

Tema: Unë paguaj e darkat e drekat e kafet se s’dua të më quajnë përfituese. ? shoqëria partneri kushdo qoftë :)

Hej @Babydoll spo ke me ca vret kohen e po merre me @Plusbellelavie ??
Un bej ça me do qejfi deri ne momentin qe nuk i prish pune askujt dhe e kam ndergjegjen e paster . Dhe ndryshe nga ty me rri sahati 12 dhe se vras mendjen per asnje . Ose e then dhe ndryshe e bej gjumin si qingj sepse fle me ndergjegjen e paster . Diskutuam dicka ne pm e Besoj se jam e Qarte dhe identifikoj qe jam femer me norma . Bej qyfyre e dal pa mendjen pas se i kam ber keq kujt apo kam lenduar dike apo prishur nje miqesi. Ndaj te lutem mua me le rehat dhe merru me dike te atij lloji .
sa per mua e @Gjyshi mos e vrit mendjen se jemi adulta e dim ça bejm .
Tani vazhdo forumo se nuk kam ndermend te te replikoj me . Ciao baby

Lere se është femër me namuz e nëpër forum hehe moj @Plusbellelavie ? mistrece paske qën . Plus muabete marrëdhëniesh intime me burrat por njs. Normat kur i kemi nuk them unë jam me norma por kjo duket me sjelljet e veprimet tona. Këshillë kjo @Plusbellelavie për ty sepse je femër.
Gjyshi ngele duke ngacmu gocat shko te gruja re ?

Tema: Unë paguaj e darkat e drekat e kafet se s’dua të më quajnë përfituese. ? shoqëria partneri kushdo qoftë :)

qenke fix per mua ?

Un bej ça me do qejfi deri ne momentin qe nuk i prish pune askujt dhe e kam ndergjegjen e paster . Dhe ndryshe nga ty me rri sahati 12 dhe se vras mendjen per asnje . Ose e then dhe ndryshe e bej gjumin si qingj sepse fle me ndergjegjen e paster . Diskutuam dicka ne pm e Besoj se jam e Qarte dhe identifikoj qe jam femer me norma . Bej qyfyre e dal pa mendjen pas se i kam ber keq kujt apo kam lenduar dike apo prishur nje miqesi. Ndaj te lutem mua me le rehat dhe merru me dike te atij lloji .
Norma ?

Per mua ska Diferencim fare Si ato dhe ato ato ngelen , dhe ata ata jane

Thjesht mund ta mbyllje me nje fjale ndryshe, Sa lehin e flasin po t rrish me i ngju dhe me kthy kaptinen do ecesh ne drejtim qe zdo, po te ngjosh veten tate ecen ne drejtim qe do.
Pikrisht kshu jemi, bojm ca t dum dhe e kemi nterezi kushdo qe flet sna bon gjo ??

Thjesht mund ta mbyllje me nje fjale ndryshe, Sa lehin e flasin po t rrish me i ngju dhe me kthy kaptinen do ecesh ne drejtim qe zdo, po te ngjosh veten tate ecen ne drejtim qe do.
Pikrisht kshu jemi, bojm ca t dum dhe e kemi nterezi kushdo qe flet sna bon gjo ??
Ha ha ha ?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back