Hahahahhahahahahahahahaha e diii ?????po qe je dhe cik mashtrus je ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Hahahahhahahahahahahahaha e diii ?????po qe je dhe cik mashtrus je ????
Un mashtrus uaaa cme tha kjo pupupuHahahahhahahahahahahahaha e diii ?????po qe je dhe cik mashtrus je ????
Hahahahhahahaha i sa turp ????Un mashtrus uaaa cme tha kjo pupupu
Je katunare lozonjare o mendjen ti ma hoqe fareHahahahhahahaha i sa turp ????
Je katunare lozonjare o mendjen ti ma hoqe fare
Per lesh babo per lesh?????ku ta cova mendjen ???
Per lesh babo per lesh
Dua nje burre me emrin Fjodor, faleminderit?Kur Dostojevski i shkruante të dashurës së tij, Marias:
“Në rrugën ku jeton ti, jetojnë nëntë gra më të bukura se ti, shtatë të tjera më të gjata se ti dhe nëntë me të shkurtra se ti. Është edhe një tjetër që më dashuron më shumë sesa ti.
Në punë është një grua që më buzëqesh gjithmonë, një tjetër më nxit të bisedoj me të, ndërkohë që kamarierja ma ëmbëlson çajin me mjaltë në vend të sheqerit. E megjithatë, unë të dua vetëm ty.”
Pasi u martuan, Maria manifestoi një përkushtim të rrallë ndaj të shoqit, duke duruar sëmundjen e tij, varfërinë, udhëtimet dhe mungesat.
Teksa dergjej në shtrat, Dostojevski i pëshpëriti në vesh:” Nuk të kam tradhtuar as edhe me mendime.”
E kam nje bro te pa pagezuar.Dua nje burre me emrin Fjodor, faleminderit?
???? Faleminderit????E kam nje bro te pa pagezuar.
Ecen ne te njejtat shina,edhe mbremjeve e shoh qe vallezon keshtu ,,,,
Kur e pyeta persene me tha se nga ditari Lori-ian kam nje frymezim sa i shoh te varfer Fjodora-Kafka e Shekspira
Ja marrsha t'ligat qe ma ka e penen e mprehte
Nqs te leviz ndonje muskul fytyre Lor nga kureshtja,edhe njera vetull te iku lart teksa lexon (folja Passionit ) ?
Malsoret jane pak te egra, por kur binden jane te magjishme???@Claa merr shembull ti qe sje hic romantike?
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.