Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dashuria ??

@DuQe Sot u dashka anti plumb te rrish afer teje ??
Kurr mos e ul veten para nje mashkulli sado ta duash apo ta pelqesh ta duash e mos tja tregosh eshte arma me e bukur qe ai do ta plasi ?

Eshte mire kur e ke zjarrin nen kontroll, qepa nuk digjet, keshtu mund te hash nje pjate te shijshme te gatuar plot dashuri.
A eshte problem qe mund te mbash era qep ?

@Claa ti si shefe cfare mund te shtosh ?
Qepa mbron shikimin ?

E dashur @Dëbora kam pak kohe te forumi,por nuk eshte e veshtire qe te krijosh nje opinion dhe nje respekt per personalitetin tend,urime per kete pjes?
Sa i perket temes,logjika dhe instikti na drejtojn gjithmon drejt rruges se drejt por cfare eshte ajo qe na frenon,? Ndonse e dim dhe humbjen paraprakisht ??
Respektet e mia edhe për ty e nderuar.
Pra është pukërisht te thënia ime e mëhershme: dua-prandaj ekzistoj. Kjo i mënjanon ato frenime që mbase na mbajnë zemrën të kyçur, nga një lëndim eventual. ??

Kurr mos e ul veten para nje mashkulli sado ta duash apo ta pelqesh ta duash e mos tja tregosh eshte arma me e bukur qe ai do ta plasi ?
@DuQe Me fal po te gjithe e morem vesh qe do @centos ??u kuptua kjo,po ca te beri tani kete se morem vesh,,dhe meqe ju te dy u beret si telenovel spanjolle,na tregoni dhe ne ta pime kafen rehat u pa puna ??

@DuQe Me fal po te gjithe e morem vesh qe do @centos ??u kuptua kjo,po ca te beri tani kete se morem vesh,,dhe meqe ju te dy u beret si telenovel spanjolle,na tregoni dhe ne ta pime kafen rehat u pa puna ??
Une kam koh me ket mi ahahhahaha se ke ndjek filmin ti ahahhaha
Pp ta jepja si keshill mga jeta ime se une e kam jasht forumit forumin se fus ne list fare o zmr ndaj po te trg pak a shum

Respektet e mia edhe për ty e nderuar.
Pra është pukërisht te thënia ime e mëhershme: dua-prandaj ekzistoj. Kjo i mënjanon ato frenime që mbase na mbajnë zemrën të kyçur, nga një lëndim eventual. ??
??e kuptova mjaft mire se cfare me the por tingellon kaq bukur ne shqip ??DUA-PRANDAJ EKZISTOJ. Respekte per ty ?

Une kam koh me ket mi ahahhahaha se ke ndjek filmin ti ahahhaha
Pp ta jepja si keshill mga jeta ime se une e kam jasht forumit forumin se fus ne list fare o zmr ndaj po te trg pak a shum
Me falni jam e re te grupi,dhe keta thashethemexhinjet si tregojn te gjitha ???

Me falni jam e re te grupi,dhe keta thashethemexhinjet si tregojn te gjitha ???
Ska gje se ktu ca ska mos e vrit mendjen jo gjithcka qe bejm shaka jan te verteta aman
Pp e vertet eshte une e ai jemi te fejuar ?
@centos ?

Ska gje se ktu ca ska mos e vrit mendjen jo gjithcka qe bejm shaka jan te verteta aman
Pp e vertet eshte une e ai jemi te fejuar ?
@centos ?
Sa bukur paska perrall me hirushe ketu brenda ???jete te lumtur te keni zemer,,dhe ah @centos nje keshill hiqi te gjitha thikat nga shtepia dhe fillo kurs karateje ????

Sa bukur paska perrall me hirushe ketu brenda ???jete te lumtur te keni zemer,,dhe ah @centos nje keshill hiqi te gjitha thikat nga shtepia dhe fillo kurs karateje ????
Fillo kurs nervi thuaj qe ti ikin nervat jemi te fejum forum mi se kshu sma mban se te vret ???

??e kuptova mjaft mire se cfare me the por tingellon kaq bukur ne shqip ??DUA-PRANDAJ EKZISTOJ. Respekte per ty ?
E shpreha më lehtë me origjinalin ?
Jam pak më tepër personaliste në botëkuptimin e vizionit njerëzor. Mbizotëron termi relacion. Relacion pa dashuri nuk ekziston, ndaj kam paraprirëse thënien më lartë.
Ndjesë që futa filozofi në temën tënde, por ka pikërisht një kënd të veçantë për vetë dashurinë. ☺️?

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back