Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Dashuri e vertet ;)

Hagahahah prandaj sme afrohet njeri mu se jam si kacarub e i shpoj me gjemba

Epo s'do shijosh dashurine ndonjehere keshtu si qenke ti :P

Dashuria..... ehhhhh e kam provuar dikur.
Isha mbi re.....
Por fryu nji ere e me rrezoi poshte

Kush nga gocat e do mbiemrin tim de ta ket kot per sport :D :joycat::joycat::joycat:

Ehh, dashuria.
Sa
me shume lexoj për të aq me shume bindem se nuk ekziston.

Dashuri e vertet se i mbajti mbi-emrin? I don't think so. Te ishte dashuri e vertet do ishte akoma me ate person dhe jo thjesht nje kujtim.

Po Ti @Alesia Shkoza e ke ? :p

Si nuk ngordh ti mor zot :\ nope, i have a new lover now Mr.Mecon :P

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Në vitin 1982 Angela Merkel u martua për herë të parë me studentin e fizikës Ulrich Merkel, me të cilin u divorcua pas pesë vitesh. Ajo vendosi të mbante mbiemrin e tij gjatë gjithë jetës, pasi dëshironte të kishte dicka që i përkiste atij ne shenjë të dashurisë së tyre!
Dashuri e vërtetë! :)
E ku është dashuria këtu përderisa u ndanë pas 5 vjetësh?

Un për vete mbaj mbiemrin e tim eti në respekt të dashurisë që kam për të?

Çfarë ēshtë dashuria?!

Një grua e moshuar, kësaj pyetjeje iu përgjigj:

Për herë të parë kur e kam dëgjuar këtë fjalë, kam qenë vajzë e vogël. Ishte im atë i cili teksa më puthi më tha: "Të dua!" Me vete mendova se dashuria qenka dhembshuri, siguri dhe përqafim i ngrohtë. Kur u rrita, gjeta një letër poshtë derës së shtëpisë, të cilën e dërgonte një djalë nga fshati. Në letër lexova emrin tim, përmbajtjen dhe fjalët: "Të dua!" Me vete mendova se dashuria qenka guxim dhe çmenduri. Pasi u fejova me këtë djalë dhe u njoha pak më shumë, fjala e parë që më tha ishte: "Të dua!" E unë mendova se dashuria qenka ambicie, punë, objektiv dhe vullnet. U martova dhe ditën e martesës, im shoq më puthi në kokë dhe më tha: "Të dua!" Me vete mendova se çfarë ishte dashuria u dashuria qenka mall dhe pasion. Kaloi një vit dhe unë linda djalin e parë. E dërmuar qëndroja shtrirë në krevat. Im shoq| më befasoi teksa kapi dorën time dhe më tha: "Të dua!" Unë thashë se dashuria qenka mirënjohje, vlerësim, butësi dhe dhembshuri. Me kalimin e viteve, mu thinjën flokët dhe femijët u rritën e të gjithë krijuan familje. Një ditë, im shoq duke buzëqeshur teksa shihte thinjat e mia, më tha: "Të dua!" Me vete thashë se dashuria qenka mëshirë dhe butësi. Kaluan vite dhe pasi u plakëm, im shoq më tha një ditë: "Të dua!" Mendova se dashuria qenka besnikëri, sinqeritet dhe kontribut. Kjo është dashuria, sekretet e të cilës i zbulojmë sa më shumë vite që kalojnë. Ajo fillon e vogël dhe rritet me vite, dalëngadalë...inbound2002425025.jpg

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back