Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cili mund te jete reagimi i prinderve tuaj neqoftse prezantoni ne shpi një te dashur me ngjyrë ?

Te gjithe njerezit lindin të barabarte. askush nuk lind racist Ky iluzion fitohet gjate jetes nga mjedisi apo personat që na rrethojnë. eshte abdurde të mendosh se fakti që ke sasi melanine te ndryshme nga dikush te ben superior. Fundja ti nuk e ke perzgjedhur a ndertuar ate ngjyre lekure.
ok eshte
(lexova se disa e bastardojn muhabetin)
jo mami jo babi jevgjit apo di un kjo quhet mendje lehtesi e pak te prapa mbetur
si thuhet maloket nuk behen njerez
dhe kte e themi shpesh
te gjith njohim qe kan ndodh gjera ti tijlla sepse eshte shum normale
un i perkas komunitetit egjyptjan (jevg) si e thoni ju por kte nuk e zgjidha un
un kam zgjedh ate cka un kam arrit deri tani
dhe un ndihem shum mir qe jam ky qe jam nuk me mungon asgje e sa per dije te gjith te dashurat e mija kan qen te bardha
dhe mbaronin per ngjyren time ?View attachment 113290View attachment 113291
me vjen keq per disa komente ti disa personave qe un kisha nje pershtyoje tjeter ?
pres tme thon ato persona
cfar kam nu manget
ose cfar nuk shkon te une
besoj ajo qe nuk shkon eshte se mendja juaj eshte shem e vogel
ik futi nje pilaf shoku ?

Se di se k provuar aahhaahhaha
Por se besoj qe do jen rracista me aq sa i njoh nese une jam e lumtur ata pranojne cdo gje ?

I kam zili për lëzzhrat kta të zinjtë
Sidomos cupat rrelat ?
Vetulla hark
Nuk mendoj se ka rëndësi ngjyra se mund të jet një i bardhë por me shpirt të zi ?‍♀️
Dhe e kundërta e të zinjve me zemër të bardhë.
Rëndësi ka njeriu.
Megjithatë të mijve do u kish rën infrakt ?

Më tutje larg në të ardhmen nëse vajza ose djali do më sjellë një të tillë nuk jam kundër,mjafton lumturia e tyre ?

Mendoj se e kanë fjalën për ata që u zbardhin vetëm dhëmbët ?‍♀️
Ti ske asnjë dallim nga "ne"
Te gjithe njerezit lindin të barabarte. askush nuk lind racist Ky iluzion fitohet gjate jetes nga mjedisi apo personat që na rrethojnë. eshte abdurde të mendosh se fakti që ke sasi melanine te ndryshme nga dikush te ben superior. Fundja ti nuk e ke perzgjedhur a ndertuar ate ngjyre lekure.
ok eshte
jo mami jo babi jevgjit apo di un kjo quhet mendje lehtesi e pak te prapa mbetur
dhe kte e themi shpesh
dhe un ndihem shum mir qe jam ky qe jam nuk me mungon asgje e sa per dije te gjith te dashurat e mija kan qen te bardha
me vjen keq per disa komente ti disa personave qe un kisha nje pershtyoje tjeter ?
cfar kam nu manget

Ja kjo eshte e keqja ktu kur sjell dicka personale…( reagime si ti )
Ktu duhet te hysh , ti fusesh Nja 3 blabla e me dal.
e lexove me kujdes se cfare kishte shkrujt, rilexoje edhe nje here …me sycken e kritekws ??

e lexove me kujdes se cfare kishte shkrujt, rilexoje edhe nje here …me sycken e kritekws ??
Degjo se jam ne pune e skam kohe te merrem me budalleqe .
e lexova shume mire . Shprehu cfare ndjeu .
kush ta jep te drejten ty ti drejtohesh ne ate menyre?
ca dmth Kritekws se se kuptoj ? ?‍♀️
Meso te shkruash shqip njehere pastaj flasim. Shnet

Degjo se jam ne pune e skam kohe te merrem me budalleqe .
e lexova shume mire . Shprehu cfare ndjeu . Ben ate qe don .
kush ta jep te drejten ty ti drejtohesh ne ate menyre?
ca dmth Kritekws se se kuptoj ? ?‍♀️
Meso te shkruash shqip njehere pastaj flasim. Shnet
????

kodra pas bregut

sdi me shkrujt shqip ….aq di une aq shkruj

lexoje edhe nje here komentin se ka nota diskriminimi, dmth per tu mos u diskriminu diskriminon ….

po varja do merrem edhe me komente koti

hajt shnet

Se di lale , plaka mka thon mer ate qe don nese e zgjedh ti do e pranoj mami thot mjafton tjesh ti i lumtur.
Normalisht ka besim te zgjedhja ime ?

Pikerisht ate po te them mos fol keq kur ske asgje per te then .
shnet *2 .

une kam komentu keq ? une kam fole mire por ske lexu komentet e mija ma lart!

e dyta duhet me
dite me kuptu se me
lexu din te tan.

e treta ska naj gja me hanger pilaf ne shqipni diku hun qofte diku sufllace diku salcice diku veze, briosc ect …te na pilafi e byreku jane te mire ne mengjes ?

nejse nje koment personal, pastaj e kishte edhe si mburrja une tha kam qene vetem me te bardha …edhe ky quhet diskriminim pozitiv ….?

lexo e kupto ?

e dyta duhet me
dite me kuptu se me
lexu din te tan.

e treta ska naj gja me hanger pilaf ne shqipni diku hun qofte diku sufllace diku salcice diku veze, briosc ect …te na pilafi e byreku jane te mire ne mengjes ?

nejse nje koment personal, pastaj e kishte edhe si mburrja une tha kam qene vetem me te bardha …edhe ky quhet diskriminim pozitiv ….?

lexo e kupto ?
Sa rëndësi i jep dhe ti. E kishe mirë në fillim komente koti?

Më ndodh dhe mua, të tjera shkruaj, të tjera lexojnë, të tjera kuptojnë.
Të përshëndes.

ok eshte
dhe kte e themi shpesh
cfar kam nu manget
Ti je I bukur o abi ??

e dyta duhet me
dite me kuptu se me
lexu din te tan.

lexo e kupto ?
po nuk mashtrova me fakte
qe jan edhte nga forumi ?

po nuk mashtrova me fakte
qe jan edhte nga forumi ?

shiko i “dashtun”, ne mendesine teme, kur nje mashkull mburret me femrat, ka komplekse shpesh here te dallueshme inferioriteti.

nese ke pas femna te bardha edhe nga forumi dhe mburresh, tregon edhe nje here se jo te gjithe njerezit lindin njelloj ashtu sikurse pretendoje ne komentin tan, pasi qellimi yt eshte te kapesh naj cuce te bardhe duke diskriminu ato te rraces tane.

dhe e treta qe nuk me pelqeu ishte kur shprehesh per maloket, dhe e quaje dicka normale, dmth jane diskriminu maloket por edhe ne si komunitet egjiptianesh mund te diskriminohemi dmth i vendos te dyja diskriminumet ne nje te njejtin nivel, nxerkohe qe rracen tende e quan egjiptiane dhe malsoret i quan maloke …edhe ky nje diskriminim i paster nga ana jote.

me aq sa te lexova ay qe diksriminon me shume jeni ju …

kqyr e ban naj analize psikologjike se si ne te vertet je ?

haje shnet e suksese ne vajzat e tjera te bardha ne forum ?

shiko i “dashtun”, ne mendesine teme, kur nje mashkull mburret me femrat, ka komplekse shpesh here te dallueshme inferioriteti.

nese ke pas femna te bardha edhe nga forumi dhe mburresh, tregon edhe nje here se jo te gjithe njerezit lindin njelloj ashtu sikurse pretendoje ne komentin tan, pasi qellimi yt eshte te kapesh naj cuce te bardhe duke diskriminu ato te rraces tane.

dhe e treta qe nuk me pelqeu ishte kur shprehesh per maloket, dhe e quaje dicka normale, dmth jane diskriminu maloket por edhe ne si komunitet egjiptianesh mund te diskriminohemi dmth i vendos te dyja diskriminumet ne nje te njejtin nivel, nxerkohe qe rracen tende e quan egjiptiane dhe malsoret i quan maloke …edhe ky nje diskriminim i paster nga ana jote.

me aq sa te lexova ay qe diksriminon me shume jeni ju …

kqyr e ban naj analize psikologjike se si ne te vertet je ?

haje shnet e suksese ne vajzat e tjera te bardha ne forum ?
e kuptova llogjiken tende
dhe jo me kot un komentova ashtu per te par
nese a eshte e duhur po te flasim ne te njejten gjuhe

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back