- Regjistruar më
- Mars 4, 2025
- Mesazhe
- 121
- Pëlqime
- 41
Ato qe thashe ishin perkufizime te shkurtra qe duhen pare pak me thelle.ASkush nuk ben femije qe te ndahet ne radhe te pare, askush nuk do qe nje femije te rrite pa nene ose pa baba.
As ngopja nga rutina nuk eshte, sepse nese krijon nje familje edhe e ke te shendetshme, te pelqen ajo rutine..
Njerizt ndahen per shkaqe me te renda besoj une, pershembull dhuna, keqtrajtimi, tradhtia etj etj...
Ngopja dhe dhe rutina cojne ne humbjen e ndjenjes, mbarimin e dashurise dhe pastaj tradhti.
Ka shume njerez qe e "shijojne jeten" sa te munden ne moshe te re dhe martohen ne moshe te madhe sa per te bere ndonje femije.
Femrat e forta ekonomikisht qe kane pune, strehe dhe mund t'ia dalin jetes vetem, e kane shume te lehte ndarjen. Per te dashur kalimtare ne jeten e tyre ato nuk e kane te veshtire, se mund te gjejne plot.
Sa per dhunen, ka plot raste te tilla ne Shqiperi por mendoj se keto vijne me shume nga problemet ekonomike, qe sjellin sherr brenda familjes. Une fola ne pergjithesi,jo vetem per Shqiperine. Ne vendet e tjera ndarjet nuk ndodhin nga dhuna, por nga ato qe thashe me siper.