Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Cila është gjëja të cilën nuk lodheni asnjëherë së bëri?

Mundohem te mos jem hipokrite e te shoh vetem gjerat pozitivisht ne jete po vetem kur del ndonje mace e zeze e te pret rrugen .
Sidoqoft jam njeri qe toleroj deri ne nje pike te caktuar . Aty hesht .
Zakonisht ndodh me njerezit Qe zgjedhin menyren e gabuar per komunikim.

sdi sa jam e Qarte Nese sjam prap ska problem se me ndodh shpesh te mos me vijn ne mendje fjalet e duhura kur duhet.
Ma boj hallall .
te uroj nje fundpasdite te bukur .
Po te ishin te gjithe njerzit si ty dhe te mendonin si ty kjo bote do ishte shum here me e bukur ?????????

Mundohem te mos jem hipokrite e te shoh vetem gjerat pozitivisht ne jete po vetem kur del ndonje mace e zeze e te pret rrugen .
Sidoqoft jam njeri qe toleroj deri ne nje pike te caktuar . Aty hesht .
Zakonisht ndodh me njerezit Qe zgjedhin menyren e gabuar per komunikim.

sdi sa jam e Qarte Nese sjam prap ska problem se me ndodh shpesh te mos me vijn ne mendje fjalet e duhura kur duhet.
Ma boj hallall .
te uroj nje fundpasdite te bukur .
Ashtu eshte, rendesi ka si ndihesh me vetveten, por me shume rendesi ka sa e shikon shembelltyeren e vetvetes, si reagon, si sillesh, si ndervepron ne komunitet.
Une te citova sepse the :- i shoh me pozitivitet, nderkohe qe perdor fjalor ofendues, gje qe tregon qe nuk i shikon me pozitivitet gjerat.

Pikerisht per kete arsye permenda hipokrizin si fenomen i zakonshem tek femrat e realizuara ?

Gjithsesi asgje personale, shkruaj me aq sa kam pare ketu ne Nete2.

Edhe ti fundjave ferri pac moj zonj ?

Ashtu eshte, rendesi ka si ndihesh me vetveten, por me shume rendesi ka sa e shikon shembelltyeren e vetvetes, si reagon, si sillesh, si ndervepron ne komunitet.
Une te citova sepse the :- i shoh me pozitivitet, nderkohe qe perdor fjalor ofendues, gje qe tregon qe nuk i shikon me pozitivitet gjerat.

Pikerisht per kete arsye permenda hipokrizin si fenomen i zakonshem tek femrat e realizuara ?

Gjithsesi asgje personale, shkruaj me aq sa kam pare ketu ne Nete2.

Edhe ti fundjave ferri pac moj zonj ?
Tani ti vazhdon me menyren tende ? Ok .
Un po marr vetem nje rresht per baze , ate ku the jam e realizuar.
te pakten arrite te njohesh Dicka te une .

pasdite te bukur.

Nuk lodhem kurr , duke punuar me fëmijë ??????
Pooor knaqsa ma e madhe asht kur punon me fmi me aftêsi të veçanta, shummê punê , dhe lodhje ka , përgjisi, dhee durim, amma nê fund të ditês ja vlen lodhja, kur i shikon të qeshun e që vin e të përqafojnë, jan aqq të çiltër, aq të dashtun saa ta shërojnê shpirtin e dhimbjet e shpirtit që mund të kesh.
Zakonisht fmit me autizem jan fëmij që nuk i afrohen kujt, dhee kur mama e një djalit erdhi ta marr nga kopshti mê tha qê i paske pëlqyer sepse asht ka të don, pasi ky zakonisht nuk u afrohet askujt përveçse familjarve ?.
Se.di ndjeva një kênqaësi brënda vetes dhee shummë lumturi kur prind asht i knaqun me ty, dhe të falenderon shummmë herë, se fêmin e ke ba me dasht kopshtin dhe je kujdes kaqq shummmë ??.
Nuk do e ndrroja as me profesionin ma tê shterejt nê botê kurrê, se e du shummê fort punën që baj, e fmit janê bekim , dashuri dhe krejt pasuania që kena e ne si prindër t' ardhshem do kenaa ..
??

Të buzëqesh ???.. sërish.. sërish.. sërish..?

Namazi, leximi i Kur'anit, permendja e Zotit, bisedat per fe, bamiresia, keshillat, urdherimi per te mire, ndalimi nga e keqja etj etj etj

Ndegjimi i halleve te te tjereve, nuk me lodhe asnjehere.

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back