- Regjistruar më
- Dhjetor 12, 2024
- Mesazhe
- 4,271
- Pëlqime
- 1,745
nga elb? e çna gjeti gjith elb ne forum ka zbarkuDhe ktë e njeh a
Nga elbasani e qy?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
nga elb? e çna gjeti gjith elb ne forum ka zbarkuDhe ktë e njeh a
Nga elbasani e qy?![]()
Spo flisja per veten. (Gjerat dhe emocionet private skam pse i ndaj me tjeret) E thash ne pergjithesi, meqe me mbeshtete tek ajo qe po shkruaja.Po i plotëson nevojat jashtë? Apo ke ankesa?
Jo eshte na Fieri ainga elb? e çna gjeti gjith elb ne forum ka zbarku![]()
MirëSpo flisja per veten. (Gjerat dhe emocionet private skam pse i ndaj me tjeret) E thash ne pergjithesi, meqe me mbeshtete tek ajo qe po shkruaja.
Ti ku e di Jo eshte na Fieri ai
Ka nja 20 vite qe e njoh edhe live.Ti ku e di
Ti shum mire je vallaj tjeret se di ça kanDuan te qis hallatet
Ti e ke fajin moj te hengsha cicen .
@FantiSpathi bro kta din ca i servirim
Kurse ti di kush jam
@Alizz dhe un te dua nuse se do me besh nipa e mbesa .
@shkupjane do e qis hallatin vec Po e kerkove ti
@Miic-777 te jet per ty kam tbros un ose kam timin po kur shkohet ne dasem nuk shko lakuriq dhe si kan ardh kohet sdihet ça mcifet poshte fustanit ose pantallonave
@Claa ojjj kla un ju falimendirova qe nuk isha ne liste mer jo se mlat pa nuse
Ndjes per rremujen Po kshu jam un nuk ndryshoj tani iqin vjec![]()
Gëzohem ..që të erdhën shok e shoqeKa nja 20 vite qe e njoh edhe live.
Jo jo nuk du rrofshi jam shpirt i lireTi shum mire je vallaj tjeret se di ça kannuse heren tjeter do te jap se po ua mgacmon tjerve
![]()
Lol jo mo jo se besoj se ka oreks njeri me pa hallate e gjithkujtDuan te qis hallatet
Ti e ke fajin moj te hengsha cicen .
@FantiSpathi bro kta din ca i servirim
Kurse ti di kush jam
@Alizz dhe un te dua nuse se do me besh nipa e mbesa .
@shkupjane do e qis hallatin vec Po e kerkove ti
@Miic-777 te jet per ty kam tbros un ose kam timin po kur shkohet ne dasem nuk shko lakuriq dhe si kan ardh kohet sdihet ça mcifet poshte fustanit ose pantallonave
@Claa ojjj kla un ju falimendirova qe nuk isha ne liste mer jo se mlat pa nuse
Ndjes per rremujen Po kshu jam un nuk ndryshoj tani iqin vjec![]()
Ti ne pak kohe dhe ma kalove mu. Une jam ne pritje per te arritur ty.Gëzohem ..që të erdhën shok e shoqe
Uku di gjë un,pyeta ktë të gjithditurinnga elb? e çna gjeti gjith elb ne forum ka zbarku![]()
Paske zanat grat e huaja me duketJo jo nuk du rrofshi jam shpirt i lire![]()
Po mos trego moj se jemi bashke se na marrin mestyshLol jo mo jo se besoj se ka oreks njeri me pa hallate e gjithkujt
Ndaj bën kshtu ti se tlan pa nuse?
Hajt se po bëhemi bashk ktë jav![]()
Unë skam njëri jashtëTi ne pak kohe dhe ma kalove mu. Une jam ne pritje per te arritur ty.
Mirë e the.. Puno në gjëndje civile të rrij 20 vjet chateve nrmUku di gjë un,pyeta ktë të gjithditurin![]()
Qenka goc dreqjaLol jo mo jo se besoj se ka oreks njeri me pa hallate e gjithkujt
Ndaj bën kshtu ti se tlan pa nuse?
Hajt se po bëhemi bashk ktë jav![]()
Veç se sna tha gjë pa mirMirë e the.. Puno në gjëndje civile të rrij 20 vjet chateve nrm
Jam un @diavolo po ma lini bron @FantiSpathi se hyra dhe me era .Uku di gjë un,pyeta ktë të gjithditurin![]()
Po i pergatit avash avash, se vllezer bere, shok e shoqe bere, pas zgjedhjeve i ke thene do flasim.Unë skam njëri jashtëAa nga jashtë ktu .. Po ngatërron tagg
![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.