Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Chat Shqip

Chati më i madh Shqipëtar Takohu.com

Futu në Chat !

• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.

Ciftet virtuale ???

Jam lindur e rritur familje katolike
Në moshën 7 vjeçe jam pagëzuar pasi koha atëherë nuk u bëheshin pagëzimet sikur sot, kam bërë katikizëm dhe në klasë 7 i kam pas kryer 🤗
Duket tradita katolike në butësinë e natyrës tënde dhe në mirësinë tënde. Tani e bëra lidhjen unë pse je kaq e veçantë ti dhe e përkujdesur. 😌

Unë heq dorë nga ushqimi po se po por zakonisht ç'aktivizoj rrjetet sociale 🤗
Po shpresoj që nuk do na lësh ne të paktën! Unë të paktën zotohem që nuk do të jap shkas të bësht diçka kundër agjërimit 🙏

Ti pra ti, se nuk e plotëson dot kush mungesën tënde, aty ku ti ikën bëhet një vend i varfër, i shkretë, pa gjallërinë dhe ngrohtësinë tënde. Nuk ka më as emocione, as ndjenja për të shprehur as për të thënë. Gjithçka thahet dhe ndalon në kohë.

Ti pra ti, se nuk e plotëson dot kush mungesën tënde, aty ku ti ikën bëhet një vend i varfër, i shkretë, pa gjallërinë dhe ngrohtësinë tënde. Nuk ka më as emocione, as ndjenja për të shprehur as për të thënë. Gjithçka thahet dhe ndalon në kohë.
Ka më të mirë dhe më të mira se unë që i japin gjallëri forumit🤗

Ka më të mirë dhe më të mira se unë që i japin gjallëri forumit🤗
Për mua nuk ka shkallë krahasimi sepse ti je sipërore e gjithkush tjetër është në përçapje atje poshtë që të bëhet si ty. Për mua ti konkuron veç me veten, nuk di të ketë të dytë si ti 🥺

Për mua nuk ka shkallë krahasimi sepse ti je sipërore e gjithkush tjetër është në përçapje atje poshtë që të bëhet si ty. Për mua ti konkuron veç me veten, nuk di të ketë të dytë si ti 🥺
E mirë se s'po iku tani🙄

E mirë se s'po iku tani🙄
Ja të dhashë një përqafim që mos të të lë të ikësh se nuk të besoj për këtë.
Ti ke ndonjëherë tundim të ikësh, ndoshta kur të mërzis unë 🫣

Welcome to the forum 👋, Visitor

To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.

Theme customization system

You can customize some areas of the forum theme from this menu.

• Wide/Narrow view

You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.

Grid view forum list

You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.

Picture grid mode

You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.

Close sidebar

You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.

Fixed sidebar

You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.

Close radius

You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.

• Choose the color combination that reflects your taste
    Background images
    Color gradient backgrounds
Back