Lëre @Machiavelli të paguajë faturën , thuaji që do shkosh në banjë dhe lëre aty të presë, eja me mua
View attachment 175551
harroje, as në ëndrrat e tua më të bukura nuk vi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To access the forum content and all our services, you must register or log in to the forum. Becoming a member of the forum is completely free.
Lëre @Machiavelli të paguajë faturën , thuaji që do shkosh në banjë dhe lëre aty të presë, eja me mua
View attachment 175551
Gëzuar, për shëndetin tonë
Hahahahahaahhahahahahaha a je mire?makiaveli te raft e mira mendova se kush ishte lol
pse se bere Moxarti me mire ose Bethoven![]()
mire ja erdha me ju pa icik lol
Do të të shkojë barku po hëngre gjithë ato fruta o i pangopur!
Beji shume te fala nga une dhe dukunimire ja erdha me ju pa icik lol
kunata e di ku esht po se them se konflikt interesi forumesh![]()
![]()
Kam ilacin tim me veteDo të të shkojë barku po hëngre gjithë ato fruta o i pangopur!![]()
Mia mos pi shumë të lutem! Ti nuk e mban pijenGëzuar, për shëndetin tonë![]()
Ah se harrova kto jan per ty
Te kuqe e flakt ashtu sic eshte dhe dashuria jon per njeri tjetrin
View attachment 175553
Sa të bukura, këto trëndafila janë po aq të bukur sa gjestet dhe dashuria jote
Faleminderit nga zemra që je gjithmonë aty për mua, që më do me gjithë qenien tënde dhe që di gjithmonë si të më surprizosh e të më bësh të ndihem e veçantë. E vlerësoj pafund dashurinë dhe përkushtimin tënd, dhe jam me fat që të kam në jetën time. Ti je një bekim i vërtetë për mua![]()
Tu bëfshin lekët ilaçe o @Machiavelli !!Kam ilacin tim me vete![]()
Sa kile trëndafila ke këtu o i fantaksur ?Ah se harrova kto jan per ty
Te kuqe e flakt ashtu sic eshte dhe dashuria jon per njeri tjetrin
View attachment 175553
Do te marresh leksione nga une si ti fitosh zemren nje vajze ee,skaSa kile trëndafila ke këtu o i fantaksur ?![]()
Do te marresh leksione nga une si ti fitosh zemren nje vajze ee,ska![]()
Titrat e një melodrame që të vë në gjumë!Sa të bukura, këto trëndafila janë po aq të bukur sa gjestet dhe dashuria jote
Faleminderit nga zemra që je gjithmonë aty për mua, që më do me gjithë qenien tënde dhe që di gjithmonë si të më surprizosh e të më bësh të ndihem e veçantë. E vlerësoj pafund dashurinë dhe përkushtimin tënd, dhe jam me fat që të kam në jetën time. Ti je një bekim i vërtetë për mua![]()
Si nuk u lodhe iherTitrat e një melodrame që të vë në gjumë!
U mundove e nuk nxore gjë në dritë
Soap opera që rri duke tu hap goja e duke pa orën.![]()
You can control a structure that you can use to use your theme wide or narrow.
You can control the layout of the forum list in a grid or ordinary listing style structure.
You can control the structure where you can open/close images in the grid forum list.
You can get rid of the crowded view in the forum by closing the sidebar.
You can make it more useful and easier to access by pinning the sidebar.
You can use the radius at the corners of the blocks according to your taste by closing/opening it.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.